newtech Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εμένα παιδιά σήμερα τελικά ηρθε ο συγκεκριμενος σκληρός που παρηγγειλα απο το plus4u στα 41.91 ευρω συν 3 ευρω τα μεταφορικα. Φιλε μου ο λογος που ειναι ολοι επιφιλακτικοι (+ της αλλης δηλαδη που αναφερουν) οτι θυμιζεις... για μενα τον χρηστη xryso***) http://www.insomnia.gr/topic/351889-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7-lg-w2486l-pf-mono-169-lowest-price-260/ (δεν ξερω πως μπαινει spoiler)
varemarious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εγώ δε θέλω ούτε να εντείνω τα οξυμένα πνεύματα ούτε τίποτε άλλο .. απλά αναρωτιέμαι για ποιο λόγο πειράζεται ο φίλος μας.. από τη στιγμή που τον πήρε καλό δικό του.. από κει και πέρα ποιος ο λόγος να μπει στη μέση ανάμεσα σε εμάς και την καταγγελία που πρόκειται να γίνει ... εφόσον δεν είναι δικό του πρόβλημα και δεν θα γίνει εις βάρος του. (επίσης μπορεί να ταχθεί υπέρ του καταστήματος και να μπει στην πρώτη γραμμή και να φωνάζει. "Εγώ πήρα δίσκο") και δεν θα το συνεχίσω άλλο καθώς δεν υπάρχει λόγος να αναλωνόμαστε με το συγκεκριμένο θέμα και ούτε φυσικά να δώσουμε και λογαριασμό σε κανέναν για το τι πρόκειται να κάνουμε.. όποιος έχει ήδη κάνει βήματα καταγγελίας ας μου στείλει και εμένα ένα pm την διαδικασία γιατί ψήθηκα και εγώ τώρα...
lionheart75 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Και εμένα η παραγγελία που έκανα καταχωρήθηκε στις 30/12/2010 16:29, με το γνωστό e-mail επιβεβαίωσης. Αλήθεια πώς είναι δυνατόν να παρέλαβε κάποιος που έκανε την παραγγελία 1 ώρα τουλάχιστον μετά, ενώ όλοι εμείς που παραγγείλαμε 1+ ώρα νωρίτερα να φάμε άκυρο? Πώς είναι επίσης δυνατόν να αποσταλεί ο δίσκος στην επαρχία σε κάποιον που παρήγγειλε τελευταία στιγμή πρίν την αλλαγή τιμής ενώ σε εμένα και στους υπόλοιπους που είμαστε Αθήνα και παραγγείλαμε νωρίτερα να πέσει άκυρο λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας? Αν όντως ισχύουν όλα όσα αναφέρει ο φίλος που παρέλαβε πρόσφατα τον δίσκο, που δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω, τότε μιλάμε για πολύ μπάχαλο μαγαζάκι, αφού δεν τηρεί κάν σειρά προτεραιότητας όπως όφειλε. Αυτά απο μένα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με το θέμα ούτε με το εν λόγω κατάστημα, δεν πα να βγάλει την καλύτερη προσφορά του αιώνα. Δεν ψωνίζω απλά!
idomeneas26 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν παιδία αποτι βλέπω και στο mail επιβεβαιωσης που μου στείλαν, η παραγγελία μου εγινε στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, αρα εγω δεν θυμομουν καλά, απλα αυτο που θυμάμαι εντονα είναι οτι η τιμή του σκληρού αλλαξε μετα απο λιγο. Τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς την ώρα. Αυτο που με εχει χαλάσει στην όλη συζητηση είναι οτι εγω απλα ανέφερα στο συγκεκριμένο θέμα που εχει ανοιξει , οτι εγω παρέλαβα τον σκληρο, σε συγκριση με τα αλλα παιδια εδω μέσα που στην ουσια η εταιρια τους κοροιδεψε. Απλα εσείς πέσατε να με φάτε και μου επιτεθηκατε λες και έκανα κανα έγκλημα. Τελοσπαντων εγω σας προτρέπω να κάνετε την καταγγελία και μακάρι να δικαιωθήτε.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν παιδία αποτι βλέπω και στο mail επιβεβαιωσης που μου στείλαν, η παραγγελία μου εγινε στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, αρα εγω δεν θυμομουν καλά, απλα αυτο που θυμάμαι εντονα είναι οτι η τιμή του σκληρού αλλαξε μετα απο λιγο. Τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς την ώρα. Αυτο που με εχει χαλάσει στην όλη συζητηση είναι οτι εγω απλα ανέφερα στο συγκεκριμένο θέμα που εχει ανοιξει , οτι εγω παρέλαβα τον σκληρο, σε συγκριση με τα αλλα παιδια εδω μέσα που στην ουσια η εταιρια τους κοροιδεψε. Απλα εσείς πέσατε να με φάτε και μου επιτεθηκατε λες και έκανα κανα έγκλημα. Τελοσπαντων εγω σας προτρέπω να κάνετε την καταγγελία και μακάρι να δικαιωθήτε. Αυτη μονο ηταν απο μενα η ενσταση μου. Η αντιφαση και η διαφορα των τεσσαρων ωρων. Σου πηρε μια μερα λοιπον να απαντησεις επι της ουσιας και να αφησεις τους διαπληκτισμους με τους "θερμοαιμους". Οκ δεν θυμοσουν καλα, εληξε. Ολους πεφτουν καποιοι κατα καιρους να μας φανε, ποσο μαλλον ενα "νεο", αδρανες μελος που ισως "δικαιως" καποιοι νομιζουν οτι ειναι "βαλτο". Μην το παιρνεις λοιπον προσωπικα, και λιγα ακουσες! Εδω τον αλλον πχ τον λενε γραφικο επειδη εχει μια γνωμη που δεν την συμμερίζονται καποιοι. Πολλες φορες θελω να πω πολλοι δεχονται ακομα και χωρις λογο ακομα και αγριες επιθεσεις σε ενα φορουμ, οποτε εσυ πρεπει να νιωθεις και τυχερος για τα λιγα που ακουσες. Απο ολα εχουμε εδω μεσα και πρεπει να μαθουμε να ζουμε αρμονικα. Ελπιζω να καταλαβαινεις πως το λεω και να μην το παρεις στραβα. Καλως μας ηρθες! Στο χερι σου ειναι να αποδειξεις με την ενεργη συμμετοχη σου στο φορουμ αν εχεις λιγο χρονο, οτι εκαναν λαθος καποιοι που πηγε το μυαλό τους στο "κακο"...
idomeneas26 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Αυτη μονο ηταν απο μενα η ενσταση μου. Η αντιφαση και η διαφορα των τεσσαρων ωρων. Σου πηρε μια μερα λοιπον να απαντησεις επι της ουσιας και να αφησεις τους διαπληκτισμους με τους "θερμοαιμους". Οκ δεν θυμοσουν καλα, εληξε. Ολους πεφτουν καποιοι κατα καιρους να μας φανε, ποσο μαλλον ενα "νεο", αδρανες μελος που ισως "δικαιως" καποιοι νομιζουν οτι ειναι "βαλτο". Μην το παιρνεις λοιπον προσωπικα, και λιγα ακουσες! Εδω τον αλλον πχ τον λενε γραφικο επειδη εχει μια γνωμη που δεν την συμμερίζονται καποιοι. Πολλες φορες θελω να πω πολλοι δεχονται ακομα και χωρις λογο ακομα και αγριες επιθεσεις σε ενα φορουμ, οποτε εσυ πρεπει να νιωθεις και τυχερος για τα λιγα που ακουσες. Απο ολα εχουμε εδω μεσα και πρεπει να μαθουμε να ζουμε αρμονικα. Ελπιζω να καταλαβαινεις πως το λεω και να μην το παρεις στραβα. Καλως μας ηρθες! Στο χερι σου ειναι να αποδειξεις με την ενεργη συμμετοχη σου στο φορουμ αν εχεις λιγο χρονο, οτι εκαναν λαθος καποιοι που πηγε το μυαλό τους στο "κακο"... Δηλαδή πρέπει να πω και ευχαριστώ που δεν μου βρίσατε την μάνα και τον πατερα, μπράβο συγχαρητηρια, τι αλλο να πω. Οσον αφορα την ωρα παραγγελείας ο κωδικος φαινοταν πανω στην αποδειξη , θα μπορουσες να κανεις τον κόπο να μπείς στο site και να την ελεγξεις. Εγω ποτε δεν ειπα οτι παρηγγηλα στις 17:40, ουτε ξέρω ακριβώς τι ώρα αλλαξε η τιμη του σκληρου. Τέλος δεν εχω να αποδείξω τιποτα ουτε σε εσενα ουτε σε κανεναν σας σε κανενα forum γιατι απλα οι περισσοτεροι ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας κρυμένοι πισω απο ενα nickname.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή πρέπει να πω και ευχαριστώ που δεν μου βρίσατε την μάνα και τον πατερα, μπράβο συγχαρητηρια, τι αλλο να πω. Οσον αφορα την ωρα παραγγελείας ο κωδικος φαινοταν πανω στην αποδειξη , θα μπορουσες να κανεις τον κόπο να μπείς στο site και να την ελεγξεις. Εγω ποτε δεν ειπα οτι παρηγγηλα στις 17:40, ουτε ξέρω ακριβώς τι ώρα αλλαξε η τιμη του σκληρου. Τέλος δεν εχω να αποδείξω τιποτα ουτε σε εσενα ουτε σε κανεναν σας σε κανενα forum γιατι απλα οι περισσοτεροι ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας κρυμένοι πισω απο ενα nickname. Καλα αστο μεγαλε δεν υπαρχει περιπτωση να συνεννοηθουμε, αλλη γλωσσα και σε αλλο υφος μιλαμε, θα σου δωσω την χαρα να μην απευθυνθώ ξανα στην παρτη σου. Πολυ περιεργος ο σκοπος της επισκεψης σου σε ενα μερος που δεν πιστευεις τελικα... (Παιρνω πισω το καλωσόρισμα και το θετικο υφος που ειχα στο προηγουμενο μου μηνυμα)
varemarious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 όπως λένε γενικά αν στην τηλεόραση δε σου αρέσει αυτό που βλέπεις αλλάζεις κανάλι, έτσι και εδώ σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε.. (το λέει και το τραγούδι) με αγάπη πάντα
nem52 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 μπορειτε να μου πειτε ποιος στον κορακα του βαζει +1 και +1 σε αυτα που γραφει και νευριαζω...???
Genatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 μπορειτε να μου πειτε ποιος στον κορακα του βαζει +1 και +1 σε αυτα που γραφει και νευριαζω...??? O συναδελφος του απο το διπλανο PC.... (πλακιτσα κανω ε... )
nem52 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 O συναδελφος του απο το διπλανο PC.... (πλακιτσα κανω ε... ) :P Λ Ο Λ :P edit: ειδα και το αβαταρ σου τωρα kαι αναψα.. τι κορμι ειναι αυτη η κοπελα ρε φιλε...κοροιδευα το harry potter meχρι περισυ.. και μολις πηρε το ματι μου το order of phoenix τα κατεβασα ολα σε blue ray για την παρτη της..
malossi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 λοιπον παιδιά καλησπέρα. και εγώ κάνω το πρώτο μου πόστ εδώ μονο και μόνο γιατί το παλικάρι είναι φίλος μου και μου ανέφερε το όλο σκηνικό,αν και επέμενε να μην απαντήσω είπα απλά να ρωτήσω ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ πέσατε όλοι να τον φάτε. καταρχας το παλικάρι είναι άνεργος αν σας βοηθάει αυτό. κατα δεύτερον απλά ανέφερε οτι τον αγοράσε.ποιο είναι το πρόβλημα σας?στην τελική και εσείς δεν θέλατε να τον έχετε σε αυτή την τιμή? αυτός κατα τύχη τον αγόρασε σε αυτή την τιμή.Ε και?πώς καταφέρατε να τον συνδέσετε οτι έχει σχέση με το κατάστημα(που προσωπικά το θεωρώ άθλιο) δεν μπόρεσα να καταλάβω. έκανε τον κόπο και ανέβασε την απόδειξη του και ακόμη τον αμφισβητείτε... ήμαρτον...και για ευνοήτους λόγους έσβησε τα στοιχεία του και αν σας φάνηκε τόσο παράξενο ανεβάστε τα δικά σας αφού δεν παίζει πρόβλημα. μηνύστε το κατάστημα ακόμη και φωτιά βάλτε του δεν μου καίγεται καρφί. το 1 +1 το έβαλα εγώ αλλα μάλλον υπάρχουν και άλλοι..... αυτά απο μένα.
varemarious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 πωωωω κουράζομαι από την όλη κατάσταση και βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια μιας και εγώ δημιούργησα το post ζητάω απο το moderator αν μπορεί να το κλειδώσει γιατί θα πάρει άσχημη τροπή.
DeareN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μπα δεν θα παρει καθολου ασχημη τροπη. Τα πραγματα ειναι απλα. Ας το τελειωσουμε εδω δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζουμε, μια παρεα ειμαστε.
nem52 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 και αλλος με ενα ποστ???? αυτος διαβαζε και ενημερωνοταν απο το φορουμ απο τον σεπτεμβριο του 7 και απαντησε σημερα παιδια με συγχωρειται αλλα εγω νιωθω πως μου υποβαθμιζουν την νοημοσυνη πια.. δεν ξερω για εσας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.