Sotosgl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 * Junior Member * idomeneas26 * Ομάδα: Members * Μηνύματα: 2 * Εγγραφή: 10-Οκτώβριος 10 Χαιρομαι τουλαχιστον που μεσα στις απατεωνιες βρισκουν νεες τακτικες πετωντας Idle Bots στα Forums για να σου πουν μετα κοιτα απο ποτε ειμαι μελος. Σαν τους Sleeping Agents της KGB(Καγκεμπε ενα πραμα) Εριξα μια κουτουλια και αυριο εχω ραντεβου με γιατρο,του ΙΚΑ ομως λες επειδη μπερδεψα την σειρα να μην εχει αποτελεσμα;
idomeneas26 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 δεν μιλαω αναγκαστικα για ονομα... αλλα δεν θα ελεγε διευθυνση κατι?? και δεν φαινονται "σβησμενα" οπως θα εκανε καποιος δεν βλεπω να υπαρχουν καν.. και ενταξει ενα ονομα τι να λεει. γιατι και να φαινοταν τι εγινε? σε πολλες περιπτωσεις εχω δει να δινουν προσωπικα στοιχεια σιγα.. (πολυ αντιπαραθεση σημερα μεταξυ μας tresh, τι πραγμα ειναι αυτο? ) Τελοςπαντων παιδια το χουμε κουράσει πολυ το θέμα νομιζω. Εντάξει ειμαι καλος στο photoshop τι να κανουμε. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν σας και ισως να μουν και γω καχυποπτος αν βρισκόμουν στη θέση σας.
SOWHAT Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Η προσφορα βγηκε εδω 4 παρα , καποιοι ανεφεραν οτι παρηγγειλαν 4.10-4.30 και ο δισκος αλλαξε τιμη 6.10 (δυο ωρες μετα). Αυτοι εφαγαν ακυρο και εσυ που παρηγγειλες μια-μιαμιση ωρα αργοτερα απο ολους τον πηρες;;;;; Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά τι ώρα σου βγάζει το σάιτ ότι έκανε την παραγγελία το παιδί; Να απαντήσω και εγώ μετά με λινκ....
DeareN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια μονο εμενα μου φαινονται τοσο πειστικα αυτα που λεει ο idomeneas26? και τοσο λαθος στο θεμα ο τυπος που γραφτηκε μολις εξι μηνες πρις απο αυτον? Μηπως ειμαι πολυ αφελης? Τι να πω...
nem52 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 * Junior Member * idomeneas26 * Ομάδα: Members * Μηνύματα: 2 * Εγγραφή: 10-Οκτώβριος 10 Χαιρομαι τουλαχιστον που μεσα στις απατεωνιες βρισκουν νεες τακτικες πετωντας Idle Bots στα Forums για να σου πουν μετα κοιτα απο ποτε ειμαι μελος. Σαν τους Sleeping Agents της KGB(Καγκεμπε ενα πραμα) Εριξα μια κουτουλια και αυριο εχω ραντεβου με γιατρο,του ΙΚΑ ομως λες επειδη μπερδεψα την σειρα να μην εχει αποτελεσμα; και εμενα μου εκανε εντυπωση το οκτωβριος του 10 οφειλω να πω.. αλλα κατεληξα στην ιδια σκεψη με σενα τελικα..
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά τι ώρα σου βγάζει το σάιτ ότι έκανε την παραγγελία το παιδί; Να απαντήσω και εγώ μετά με λινκ.... Ο, τι σου βγαζει εσενα, εγω δεν μπαινω να κανω check. Ειπε οτι μιση ωρα μετα την παραγγελια του αλλαξε τιμη ο δισκος. Η τιμη αλλαξε 6.08 αρα παρηγγειλε γυρω στις 17.40. Αυτο δηλωσε ο ιδιος. Δεν καταλαβα την ερωτηση σου...
idomeneas26 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη αμα γραφομουνα 6 μηνες πριν τι θα αλλαζε; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 δεν μιλαω αναγκαστικα για ονομα... αλλα δεν θα ελεγε διευθυνση κατι?? και δεν φαινονται "σβησμενα" οπως θα εκανε καποιος δεν βλεπω να υπαρχουν καν.. και ενταξει ενα ονομα τι να λεει. γιατι και να φαινοταν τι εγινε? σε πολλες περιπτωσεις εχω δει να δινουν προσωπικα στοιχεια σιγα.. (πολυ αντιπαραθεση σημερα μεταξυ μας tresh, τι πραγμα ειναι αυτο? ) καλά η διεύθυνση είναι ακόμα χειρότερο να την αφήσεις στο άλλο topic είναι ψιλοαπορία ταυτόχρονα και απλά έτυχε να διαβάσω το post σου και να ρωτήσω, αλλά με το "tresh" που είδα δεν σε βλέπω καλά...you shall feel the power of the dark side!
SOWHAT Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ο, τι σου βγαζει εσενα, εγω δεν μπαινω να κανω check. Ειπε οτι μιση ωρα μετα την παραγγελια του αλλαξε τιμη ο δισκος. Η τιμη αλλαξε 6.08 αρα παρηγγειλε γυρω στις 17.40. Αυτο δηλωσε ο ιδιος. Δεν καταλαβα την ερωτηση σου... Αχα οκ... Καλά είναι και βράδυ μην μου φωνάζεις καλέ! Τίποτα, εμένα μεσημέρι στις 13.26 μου έβγαλε το νούμερο της παραγγελιάς... Για αυτό και δεν σκέφτηκα ό,τι σκέφτηκες... Μην "βαράτε" και τον άμαχο πληθυσμό!
DeareN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη αμα γραφομουνα 6 μηνες πριν τι θα αλλαζε; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω. Κοιτα φιλε εμενα με επεισες αλλα δεν εχω και πολλες γνωσεις στο θεμα. Εγω παρηγγειλα το βραδυ και εφαγα ακυρο με μηνυμα στο κινητο. Απλα να πω οτι και εγω διαβαζω Insomnia απο το 2006 , εγινα μελος το 08 για να βγαλω μια αγγελια αλλα δεν ειχα δει οτι θελει 50 ποστς, τοσα ηθελε τοτε. Μετα το παρατησα και αρχισα να γραφω στο φορουμ απο το 09. Δεν το θεωρω παραλογο δηλαδη να γινει καποιος μελος τον Οκτωβριο και να μην ποσταρει απλα για να απαντησει σε κατι. Βέβαια εχει πολυ κοσμο εδω μέσα παλαιότερους απο εμένα που εχουν δει πολλα τα ματάκια τους άρα κάτι ξερουν.
idomeneas26 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα φιλε εμενα με επεισες αλλα δεν εχω και πολλες γνωσεις στο θεμα. Εγω παρηγγειλα το βραδυ και εφαγα ακυρο με μηνυμα στο κινητο. Απλα να πω οτι και εγω διαβαζω Insomnia απο το 2006 , εγινα μελος το 08 για να βγαλω μια αγγελια αλλα δεν ειχα δει οτι θελει 50 ποστς, τοσα ηθελε τοτε. Μετα το παρατησα και αρχισα να γραφω στο φορουμ απο το 09. Δεν το θεωρω παραλογο δηλαδη να γινει καποιος μελος τον Οκτωβριο και να μην ποσταρει απλα για να απαντησει σε κατι. Βέβαια εχει πολυ κοσμο εδω μέσα παλαιότερους απο εμένα που εχουν δει πολλα τα ματάκια τους άρα κάτι ξερουν. Εγω απλα είχα γραφτει τοτε στο forum τον Οκτώβριο για να στείλω pm σε μελος του forum για μια αγγελια που ειχε δημοσιευσει.
nem52 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 καλά η διεύθυνση είναι ακόμα χειρότερο να την αφήσεις ναι ρε αμα αφησει την διευθυνση του σπιτιου του στην επαρχια που τονιζω πως δεν εχουν περιοχες οπως η αθηνα και καποιος κανει search θα βρει 32 ιδιες σε ολη την ελλαδα θα τον βρει σιγουρα.. στο άλλο topic είναι ψιλοαπορία ταυτόχρονα και απλά έτυχε να διαβάσω το post σου και να ρωτήσω, αλλά με το "tresh" που είδα δεν σε βλέπω καλά...you shall feel the power of the dark side! ωχ φιλε μολις το προσεξα οτι το σκοτωσα.. LOL sorry αλλα κατι μου θυμιζε το tresh και με το που το πηρε κλεφτα το ματι μου απλα το εγραψα.. παντως με εκανες να γελασω με το dark power να 'σαι καλα (edit και αυτο το πηρε κλεφτα το ματι μου παλι lol.. dark side hθελα να πω.. ) τι ειναι το thresh αληθεια?
SOWHAT Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εγώ έχω σκεφτεί σύμφωνα με την αλληλουχία των γεγονότων μία λογική εξήγηση, αλλά επειδή έχουν ανάψει τα αίματα ας την σκεφτεί καθένας μόνος του και τα λέμε αύριο πάλι....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 τι ειναι το thresh αληθεια? http://dictionary.in.gr/?searchText=thresh και http://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Fong
nem52 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 http://dictionary.in...archText=thresh και http://en.wikipedia....iki/Dennis_Fong χμ.... μια ζωη φοιτητης διοτι μια ζωη μαθαινω... δεν το σκεφτηκα σαν λεξη καθολου να το μεταφρασω οπως δηλαδη δεν μεταφραζεται ας πουμε σαν ονομα οπως και το nem52 και απο μονο του δεν θυμομουν τι σημαινει.. αρα σαν "χαρος" δηλαδη κατι (κλεψιμεικο το εχεις ομως ειδα.. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.