vasman15 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 λοιπον οι τυποι ειναι και μεγαλοι κ..... σημερα εφαγα και πεμπτο ακυρο για μια παραγγελια που εκανα και ενω το προιον εδειχνε διαθεσημο μετα απο αρκετη ωρα εξανληθηκε και επειδη καταλαβα πως θα εχω την γνωστη εξελιξη με το sms ,επικοινωνω μαζι τους και με διαβεβαιωνουν οτι την παρασκευη θα τους το παραδωσει ο προμηθευτης τους και θα μου σταλει ...οι γνωστες παπαριες ....αλλα μετα απο λιγη ωρα ηρθε το πολυσυζητημενο sms περι εξαντλησεως κτλ.....για να μην τα πολυλογω για την απαραδεχτη συμπεριφορα τους και επειδη δεν ανεχομαι να με κοροιδευουν θα προχωρησω και εγω σε καταγγελια ,παρακαλω τα παιδια που το καναν ηδη να μου πουν λεπτομεριες....
idomeneas26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εμένα παιδιά σήμερα τελικά ηρθε ο συγκεκριμενος σκληρός που παρηγγειλα απο το plus4u στα 41.91 ευρω συν 3 ευρω τα μεταφορικα.
nem52 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εμένα παιδιά σήμερα τελικά ηρθε ο συγκεκριμενος σκληρός που παρηγγειλα απο το plus4u στα 41.91 ευρω συν 3 ευρω τα μεταφορικα. ρε μεγαλε με δουλευεις???? θες να κλασω στα γελια να πουμε??? μπηκες εδω και το πρωτο σου μηνυμα ειναι οτι παρελαβες τον δισκο που εμεις ετοιμαζομαστε να κανουμε καταγγελια.. σε παρακαλω αντε στην ευχη του βελζεβουλ και μην με νευριαζεις...
idomeneas26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ρε μεγαλε με δουλευεις???? θες να κλασω στα γελια να πουμε??? μπηκες εδω και το πρωτο σου μηνυμα ειναι οτι παρελαβες τον δισκο που εμεις ετοιμαζομαστε να κανουμε καταγγελια.. σε παρακαλω αντε στην ευχη του βελζεβουλ και μην με νευριαζεις... Ασε μας ρε φιλε που θα σε βαλουμε και Δερβεναγα στο πληκτρολογιο. Ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις ποτε θα γραψω στο forum και τι.Σήμερα είδα το θεμα και σήμερα απάντησα.Και αμα εχεις πρόβλημα με αυτο το ξαναλεω , σημερα παρελαβα τον σκληρο με αρκετη καθυστερηση βεβαια (12 μερες περιπου) και ενω με είχαν παρει τηλέφωνο πριν μια βδομαδα περιπου οτι εχουν ελειψη stock και θα τους ξαναεφερναν σε εξι μερες. Τωρα εσυ αμα εχεις προβλημα με τα νευρα σου πηγαινε να κοιταχτεις σε κανα γιατρο, η παιξε μια κουτουλια στον τοίχο να συνελθεις.
vasman15 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εμένα παιδιά σήμερα τελικά ηρθε ο συγκεκριμενος σκληρός που παρηγγειλα απο το plus4u στα 41.91 ευρω συν 3 ευρω τα μεταφορικα. καλα τοσο 'μεγαλο' μεσο εβαλες?ή ησουν πολυ τυχερος ,ή μηπως δουλευεις στο μαγαζακι αλλιως δεν εξηγηται...και φυσικα εχω καποια επιφυλαξη αν οντως παρελαβες ...βεβαια την αμφιβολια μας θα σταματησει η αποδειξη παραλαβης .....που με μεγαλη αγωνια περιμενω να δω....
idomeneas26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ορίστε παιδια παρτε και την αποδειξη. Επίσης να σημειώσω οτι μιση ωρα μετα την παραγγελια μου η τιμη του σκληρου αλλαξε σε 60+.
max_iths Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μαγκες ο τυπος λεει ψεματα ειναι του μαγαζιου, καποιος απο πανω και για να φτιαξει το οναμα της εταιριας λεει αυτα που λεει λοιπον να εισαστε ετοιμοι για ομαδικη καταγγελια και μαλλον θα παραλαβεται ολοι οκ ...
vasman15 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 και μενα για να πω την αληθεια μου φαινεται πολυ ωραιο για να ειναι αληθινο...λοιπον ποιος θα συντονησει την ομαδικη καταγγελια?
idomeneas26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μαγκες ο τυπος λεει ψεματα ειναι του μαγαζιου, καποιος απο πανω και για να φτιαξει το οναμα της εταιριας λεει αυτα που λεει λοιπον να εισαστε ετοιμοι για ομαδικη καταγγελια και μαλλον θα παραλαβεται ολοι οκ ... Οντως παιδακια του μαγαζιου ειμαι , πως το καταλαβατε; Λοιπόν πανω στην απόδειξη υπαρχει ο κωδικος της παραγγελίας, βαλτετον στο site για να δείτε την εξέλιξη της. Και εμένα ρε παιδιά υποπτη μου φαινεται ολη η δουλεια, και ειδικα μετα που αλλαξε η τιμη, ημουνα σίγουρος οτι καποιο λαθος εχουν κάνει και θα μου ακυρωναν την παραγγελία. Μετα απο 2-3 μέρες που δεν εβλεπα εξελιξη στην παραγελία τους εστειλα ενα mail , να τους ρωτήσω και την επομενη μέρα με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε οτι δεν υπαρχει αποθεμα και θα τους εφερναν σε 6 μερες. Επίσης η παραγγελια μου ηρθε μεσω του e-shop, και πιστευω οτι η plus4u είναι καποια θυτραγικη του e-shop.
nem52 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ασε μας ρε φιλε που θα σε βαλουμε και Δερβεναγα στο πληκτρολογιο. Ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις ποτε θα γραψω στο forum και τι.Σήμερα είδα το θεμα και σήμερα απάντησα.Και αμα εχεις πρόβλημα με αυτο το ξαναλεω , σημερα παρελαβα τον σκληρο με αρκετη καθυστερηση βεβαια (12 μερες περιπου) και ενω με είχαν παρει τηλέφωνο πριν μια βδομαδα περιπου οτι εχουν ελειψη stock και θα τους ξαναεφερναν σε εξι μερες. Τωρα εσυ αμα εχεις προβλημα με τα νευρα σου πηγαινε να κοιταχτεις σε κανα γιατρο, η παιξε μια κουτουλια στον τοίχο να συνελθεις. φιλε εισαι πολυ φρεσκος στο forum.. δεν σου ειπα τι να γραψεις.. τι να ΜΗΝ γραψεις σου ειπα.. δεν θα σου μιλησω ασχημα γιατι σε εχω 1ον γραμμενο και 2ον σεβομαι το χωρο που μας φιλοξενει και τους κανονες του.. επισης το σεναριο οτι ετυχε και παρελαβες τον δισκο και ΜΕΤΑ ειδες το thread στο insomnia και ποσταρες ειναι πιο τρελο και απο την ταινια του matrix.. οσο για την αποδειξουλα που εβγαλες... τι να σου πω.. οτι μας επεισες? τωρα ειναι που καρφωθηκες οτι εισαι του μαγαζιου... FYI: ουτε ονομα ουτε τιποτα στην αποδειξη.. ουτε καν διευθυνση εφοσον κιολας ισχυριζεσαι οτι το παραγγειλες για επαρχια... τελικα εκλασα αποτα γελια.. πες εκει στα παλικαρια σου στο plus4u οτι τους περιμενει major fine... και κλεινω συμπαθητικα.. με πολυ πολυ αγαπη, nem52
idomeneas26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Τα στοιχεία μου τα εκρυψα για ευνόητους λόγους.Λες να γουστάρω να δίνω το ονομα μου και την διευθυνση μου δημόσια.Τωρα αν εσύ δεν το καταλαβες τι να σου πω.Δηλαδή αν έβλεπες το ονομα μου και την διευθυνση θα ηξερες αν ημουν υπαλληλος της εταιρίας; Το θέμα ετυχε να το δω σήμερα γιατι σήμερα πήρα τον δίσκο και εβαλα το μοντέλο του σκληρου στο ψαχτήρι και επεσα πανω στο θέμα.Τωρα αν νομιζεις εσυ και οποιοσδηποτε αλλος οτι εγω είμαι υπάλληλος του μαγαζιου δικαιωμα του. Αντε γιατι και πολυ ασχολήθηκα μαζι σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 αυτό έλειπε να άφηνε τα στοιχεία του σε forum, ποιος βλάκας θα έκανε κάτι τέτοιο?
nem52 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 αυτό έλειπε να άφηνε τα στοιχεία του σε forum, ποιος βλάκας θα έκανε κάτι τέτοιο? δεν μιλαω αναγκαστικα για ονομα... αλλα δεν θα ελεγε διευθυνση κατι?? και δεν φαινονται "σβησμενα" οπως θα εκανε καποιος δεν βλεπω να υπαρχουν καν.. και ενταξει ενα ονομα τι να λεει. γιατι και να φαινοταν τι εγινε? σε πολλες περιπτωσεις εχω δει να δινουν προσωπικα στοιχεια σιγα.. (πολυ αντιπαραθεση σημερα μεταξυ μας tresh, τι πραγμα ειναι αυτο? )
vasman15 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Τα στοιχεία μου τα εκρυψα για ευνόητους λόγους.Λες να γουστάρω να δίνω το ονομα μου και την διευθυνση μου δημόσια.Τωρα αν εσύ δεν το καταλαβες τι να σου πω.Δηλαδή αν έβλεπες το ονομα μου και την διευθυνση θα ηξερες αν ημουν υπαλληλος της εταιρίας; Το θέμα ετυχε να το δω σήμερα γιατι σήμερα πήρα τον δίσκο και εβαλα το μοντέλο του σκληρου στο ψαχτήρι και επεσα πανω στο θέμα.Τωρα αν νομιζεις εσυ και οποιοσδηποτε αλλος οτι εγω είμαι υπάλληλος του μαγαζιου δικαιωμα του. Αντε γιατι και πολυ ασχολήθηκα μαζι σας. λοιπον για να μην πολυλογουμε συμφωνα με τα λεγομενα σου ησουν πολυ τυχερος που παρελαβες ,ειδα την εξελιξη της παραγγελιας σου και κυριως την ωρα που εγινε ,η δικια μου εγινε πολυ πιο νωρις και ομως την ακυρωσαν...συμβουλη μου παιξε και ενα λοττο δεν ξερεις τι γινεται... παντως δεν θα χαλουσε και ο κοσμος αν φαινοταν ενα ονομα και μια περιοχη ...αν υπηρχαν δηλαδη..
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ορίστε παιδια παρτε και την αποδειξη. Επίσης να σημειώσω οτι μιση ωρα μετα την παραγγελια μου η τιμη του σκληρου αλλαξε σε 60+. Η προσφορα βγηκε εδω 4 παρα , καποιοι ανεφεραν οτι παρηγγειλαν 4.10-4.30 και ο δισκος αλλαξε τιμη 6.10 (δυο ωρες μετα). Αυτοι εφαγαν ακυρο και εσυ που παρηγγειλες μια-μιαμιση ωρα αργοτερα απο ολους τον πηρες;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.