lionheart75 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Όλοι ξέρουμε τι έχει γίνει. Οι δικαιολογίες του στύλ "ήταν λίγα τα κομμάτια της προσφοράς και πήραν όσοι πρόλαβαν" τα ακούω βερεσέ. Η "προσφορά" με το που ανέβηκε απο τον φίλο varemarious αμέσως παρήγγειλα και εγώ και μερικοί άλλοι. Για να το πιστέψω αυτό που ισχυρίζονται, θα πρέπει να βγεί έστω ένας να πεί ότι τον πήρε ή θα τον πάρει στα 41,91 ευρώ. Πολλά λάθη πάντως (και καλά) τώρα τελευταία στις τιμές ή ξαφνικές εξαντλήσεις αποθεμάτων των "προσφορών" απο διάφορα online καταστήματα και μή. Έχω βγάλει μπλοκάκι και τα σημειώνω ένα - ένα για να ξέρω όπως είπα απο που δεν θα αγοράζω. Αν νομίζουν ότι με αυτά που κάνουν, όποιοι τα κάνουν, ότι θα πάνε μπροστά είναι γελασμένοι. Το 2011 που μπαίνει είναι ζοφερό απο οικονομικής φυσικά άποψης και αν δεν προσπαθήσουν να κόψουν το καπέλο και να πλησιάσουν τις τιμές των προιόντων στις αντίστοιχες των υπολοίπων ευρωπαικών χωρών, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Διότι ολοένα και περισσότεροι θα ψωνίζουμε απο εξωτερικό.
Repulsar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες τι να πω, πολυ πιθανο να εχετε δικιο. Γενικα παντος επειδη εχω κανει και αλλες παραγγελιες απο το συγκεκριμενο καταστημα σε ειδη υπολογιστων, δεν ειχα καποιο προβλημα. Μπορει να ετυχε βεβαια ή να παιχτηκε προβλημα με το συστημα τους. Δεν ξερω εαν θυμαστε κατι αντιστοιχο ειχε γινει και με το Πλαισιο με κατι video games. Ειχανε κατι τιμες 0.20 λεπτα το καθε ενα και τελικα ηταν προβλημα δικο τους. Παντος τωρα βλεπω τον δισκο στο site τους κατοπιν παραγγελιας. Ισως να το λυσανε το προβλημα
SOWHAT Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες τι να πω, πολυ πιθανο να εχετε δικιο. Γενικα παντος επειδη εχω κανει και αλλες παραγγελιες απο το συγκεκριμενο καταστημα σε ειδη υπολογιστων, δεν ειχα καποιο προβλημα. Μπορει να ετυχε βεβαια ή να παιχτηκε προβλημα με το συστημα τους. Δεν ξερω εαν θυμαστε κατι αντιστοιχο ειχε γινει και με το Πλαισιο με κατι video games. Ειχανε κατι τιμες 0.20 λεπτα το καθε ενα και τελικα ηταν προβλημα δικο τους. Παντος τωρα βλεπω τον δισκο στο site τους κατοπιν παραγγελιας. Ισως να το λυσανε το προβλημα Tο λες και μόνος σου! Με ΚΑΤΙ παιχνίδια! Άρα συνολικό λάθος... Το plus4u από την άλλη έχει το ΧΟΥΙ να παθαίνει ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ένα ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ και μετά από λίγο να διορθώνεται... Άσε δε, όπως είπα το θέμα με τα μεταφορικά που αναγράφονται ΟΠΟΥ γουστάρουν και ΟΥΧΙ όπου ΠΡΕΠΕΙ... Άρα συμπεραίνω ότι η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ 0€ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, είναι ondemand(κοινώς το διαλέγουν για ό,τι προϊοντα θέλουν) και όχι ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ κομμάτι κώδικα! Μία if είναι στο κάτω κάτω.............................. Δεν μπορεί να μην ξέρουν να την προσθέσουν!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
ducatirulez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Πριν λιγες μερες σε αναλογη προσφορα σκληρου δισκου απο το συγκεκριμενο καταστημα τον παρελαβα κανονικα, παλιοτερα σε προσφορα καρτας γραφικων δεν ηρθε ποτε λογω εξαντλησης του αποθεματος...μαλλον οτι κατσει ειναι η φαση.
SOWHAT Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ νομίζω οτι οριζουν πλαφον παραγγελιων στην τιμη προσφορας κ μετα παπαλα... Κ νομιζω οτι το κανουν για τζαμπε διαφημιση στα φορουμ κυριως... οχι για το λιγοστο κερδος....
p_under Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης , για ποιο λογο να κανει τετοιες κινησεις διαφημισης κ να μην τις προχωραει ομως . Δηλαδη το getitnow πριν εναμιση μηνα ειχε στοκαρει τα lenovo i3 3gb gt310 , στα 400 κ αν επερνες 2 κοματια στα 365 νομιζω . το θεμα ειναι οτι τα παραλαβαν ολοι τα λαπτοπακια παρολο που το καταστημα εμπαινε μεσα απο τετοια κινηση .
lionheart75 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Eγώ πάλι πιστεύω ότι δεν υπήρχε προσφορά, είναι μούφα η όλη φάση. Anyway για μένα καλύτερα μην το συνεχίζουμε το νήμα αρκετή διαφήμιση τους κάναμε. Αφήστε το να πάει στον πάτο του τόπικ των προσφορών, εκεί που του αξίζει να είναι...
varemarious Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 || Η σκέψη του παρτάκια || τελικώς πιστεύω ότι πρώτα έπρεπε να είχα αγοράσει τους δίσκους να τους είχα παραλάβει και μετά να το έγραφα στο forum .. καθώς με τα παραπάνω λεγόμενα με την ομαδική παραγγελία υποψιάστηκαν και κατάλαβαν ότι η τιμή είναι λάθος .. εσείς φταίτε μου χρωστάτε 2 σκληρούς
Repulsar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Εγω απλα την αποψη μου ειπα. Τωρα για το θεμα του κοστους παραδοσης απο οτι ξερω και το λενε και στο site τους μεσα, ειναι οτι εαν η παραγγελια σου ξεπερνα τα 40 ευρω και ειναι εντος Αττικης, τοτε η παραδοση ειναι δωρεαν. Εαν δεν ειναι εχεις την κλασσικη χρεωση των 3 ευρω εξτρα. Αυτο ανεξαρτητως προϊοντος.
SOWHAT Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης , για ποιο λογο να κανει τετοιες κινησεις διαφημισης κ να μην τις προχωραει ομως . Δηλαδη το getitnow πριν εναμιση μηνα ειχε στοκαρει τα lenovo i3 3gb gt310 , στα 400 κ αν επερνες 2 κοματια στα 365 νομιζω . το θεμα ειναι οτι τα παραλαβαν ολοι τα λαπτοπακια παρολο που το καταστημα εμπαινε μεσα απο τετοια κινηση . Χμμμ... μερικοί γρήγοροι λόγοι που μπορω να σκεφτώ! 1. Το Γκετιτνάου από πέρυσι αν έχεις παρατηρήσει έχει δώσει ΤΟΝΟΥΣ λεφτά σε διαφήμιση και προφανώς είχε πολύ διαθεσιμο κεφάλαιο για να ανοίξει ΤΟΣΑ μαγαζιά... Είπαμε γερές πλάτες αλά όμιλος Λαμπράκη... Γενικά είναι ένα μαγαζί που ΕΠΕΙΔΗ μυρίστηκε χρήμα στην εν λόγω αγορά είπε να μπει στο χορό... Δεν είναι άξιο συγχαρητηρίων για την εξέλιξή του όπως πχ το Πλαίσιο και το Ε σοπ που ξεκίνησαν από μία τρύπα το καθένα και ΣΤΑΔΙΑΚΑ εγκαθιδρύθηκε... 2. Ακόμα και τώρα σου δίνει την ΑΙΣΘΗΣΗ ότι ΚΑΝΕΙ τα ΠΑΝΤΑ για να μπει στην συνείδησή μας και στις πρώτες επιλογές μας... Οι σούπερ προσφορές που λες, τα δωρεάν μεταφορικά τα Χριστούγεννα, η μεγαλομανία της σημερινής ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ , η διαφήμιση στον Γούγλη(πχ Πλαίσιο κ Ε Σοπ δεν έχουν από όσο έχω παρατήρησει διαφημίσεις στον Γούγλη, αλλά το Γκετιτ είναι πανταχού παρόν! Διάφοροι διαγωνισμοί σε ΔΙΑΦΟΡΑ σάιτς.... Γενικά φαίνεται μία απίστευτη επιθυμία να καταφέρει τα παραπάνω παρόλο που καυχιέται ότι έχει 30 καταστήματα... Αυτό από μόνο του κάτι λέει... 3.(!!!) Όλα σχεδόν τα προϊόντα του είναι διαθέσιμα το λιγότερο από 1-3 εργάσιμες ημέρες... Άρα δεν έχει ΠΟΛΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟΘΕΜΑ και άρα παραγγέλνει κατά βάση ό,τι του παραγγείλουμε.. Συνεπώς ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΛΠ... Το πλαισιο κ το ε σοπ δεν λειτουργουν ετσι.... Και με τόσο γερές πλάτες δεν νομίζω να μπαίνει μέσα μόνο από τα λαπτοπάκια που ανέφερες...
p_under Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 δεν ειπα οτι μπηκε μεσα γενικα αλλα απο τα λαπτοπ δεν εβγαλε καθολου κ πιστευω οτι μονο σαν μοναδα πωλησης το καθε λαπτοπ τον εβαζε μεσα . τεσπα οπως ειπε κ ενα παιδι πανω δεν αξιζει να τους διαφημιζουμε κ αλλο . οπως δεν υπαρχει νοημα να βγαινουμε κ να λεμε " μα εμενα μια φορα που παραγγειλα δεν το ειχαν κ μου προτειναν αλλο πιο ακριβο κτλ "
samniotis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Ήμουν και γώ στο κότερο!!!εεεεεε εννοώ μου ήρθε και μένα το sms!!! Μα καλά ούτε ένα τηλέφωνο βρε αδερφέ? άλλα μάλλον για να μήν ακούσουν τα σχολιανά τους, γι αυτό! Όσο για το getit......Τί να πώ ρε παιδιά! Εγώ προσωπικά είχα παραγγείλει 17άρι HP σε σούπερ προσφορά (405€), τους τελείωσε και με πήραν τηλέφωνο για να μου ζητήσουν συγνώμη που θα περιμένω 3-4 μέρες παραπάνω για να κάνουν παραλαβή καινούριο μοντέλο να μου το στείλουν στην τιμή που είχα συμφωνήσει! Ε, εννοείται ότι όταν ο άλλος σε εξυπηρετεί και κρατάει την συμφωνία που έκανε, άσχετα αν δεν τον συμφέρει, τότε αυτό μένει στην συνείδηση σου!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 αναφέρομαι στο post του Repulsar αυτό είναι ψέμα φίλε μου καθώς ήμουν ο πρώτος που έκανε την εν λόγω παραγγελία προτού κάνουν οι υπόλοιποι και εφόσον σου λέει διαθέσιμο σε 3 μέρες σημαίνει ότι έχει stock και αν όχι θα το έβγαζε από τη σελίδα μέχρι να το έχει διαθέσιμο ή θα άλλαζε την κατάσταση του προϊόντος.. δε θα συνέχιζε να το έχει διαθέσιμο σε 3 μέρες αλλά με άλλη τιμή .. δηλ. αν βάλεις κάποιο να το αγοράσει με τα 69 ευρώ θα σου πουν δεν έχω.. αντιθέτως θα στο φέρουν κανονικά.. Όταν λες ήσουν ο πρώτος εννοείς πως παρακολουθούσες το συγκεκριμένο προϊόν, και μόλις η τιμή πήγε στα 41.91, έστειλες την παραγγελία;
basilis5 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 το εχετε παρατηρησει ή ειναι ιδεα μου πως πλεον οι μισες προσφορες που ανεβαινουν στο φορουμ εχουν προβλημα διαθεσιμοτητας; εχει πεσει συρμα και παιζουν ολοι με το insomnia μπαλα ,ξερουν πως οι χρηστες ψαχνονται και κανουν τις κουτοπονηριες τους. 1 στους 10 αν τσιμπησει κερδος το εχουν,αφου πουλανε κατι που υπο αλλες συνθηκες δεν θα πουλουσαν τοσο μαζικα (βλεπε πχ τον δισκο με τα 20 ευρω του πλαισιου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.