Προς το περιεχόμενο

Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB SATA 3 41.91 €

varemarious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To εννοουσα με την ευρυτερη εννοια για ολες τις "προσφορες" που βλεπουμε καθημερινα,και οι πιθανοτητες να τις παρουμε ειναι σαν να παιζαμε καποιο τυχερο παιχνιδι.Δεν αναφερομουν στο συγκεκριμενο δισκο που ειχε απλα μια καλουτσικη τιμη. :D

Γι αυτο αλλωστε ειπα και το πιασαμε σημερα!

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

σκεφτομαι κ εγω για raid 0 , ξερει κανεις πως τα πανε απο επιδοσεις?

Δώσε μας τα φώτα σου georgeman :mellow:

Οπ σορρυ παιδια, εφυγα!

Οχι, και σε raid απλα θα πλησιασετε στο οριο του SataII. Αλλα και ελαχιστα να σας κοψει, ουτε που προκειται να το καταλαβετε.

Δημοσ.

εγω ειχα δουλεια κ εφυγα το μεσημερι απο το πσ , κ μολις γυρισα κατα τις 7 το απογευμα νομιζω , ειχε τελειωσει η προσφορα .

παλι καλα να μαζευτουμε γιατι μια 6950 (@6970) ειναι μονη εκει εξω κ σκεφτομαι να την υιοθετησω !

Δημοσ.

εγω ειχα δουλεια κ εφυγα το μεσημερι απο το πσ , κ μολις γυρισα κατα τις 7 το απογευμα νομιζω , ειχε τελειωσει η προσφορα .

παλι καλα να μαζευτουμε γιατι μια 6950 (@6970) ειναι μονη εκει εξω κ σκεφτομαι να την υιοθετησω !

[οfftopic_on]

Και γω βλέπω άκρως δελεαστική την powercolor 6950 στα 282 ευρώ! Αλλά βέβαια στην παρούσα φάση δεν με βλέπω γιατί ξεπαραδιαστήκαμε.

Αν την πάρεις πές μας εντυπώσεις γιατί με ενδιαφέρει καθώς και πολλούς άλλους φυσικά. :) /[οfftopic_off]

Δημοσ.

Μόλις έλαβα μήνυμα από την Plus4u ότι το προϊόν έχει εξαντληθεί .. και να επικοινωνήσω μαζί τους για την εξέλιξη της παραγγελίας..

τώρα θα πάρω τρέχοντας

Δημοσ.

Μόλις έλαβα μήνυμα από την Plus4u ότι το προϊόν έχει εξαντληθεί .. και να επικοινωνήσω μαζί τους για την εξέλιξη της παραγγελίας..

τώρα θα πάρω τρέχοντας

Kαι σε εμένα το ίδιο. Μόλις πρίν λίγα λεπτά.

Απο ότι φαίνεται μάλλον ξέρεις τι θα πάρουμε ...

Δημοσ.

εν τω μεταξύ στα 69 Ευρώ είναι διαθέσιμος.. ούτε καν το κωδικό προϊόντος δεν μπήκαν στον κόπο να αλλάξουν ..

Δημοσ.

Kαι σε εμένα το ίδιο. Μόλις πρίν λίγα λεπτά.

Απο ότι φαίνεται μάλλον ξέρεις τι θα πάρουμε ...

Το προιόν μάλλον έχει εξαντληθεί στα 41,91 λεπτά ... καθώς στη σελίδα φαίνεται διαθέσιμο με παράδοση σε 3 days στα 69 ευρώ ... ;)

Μάθε σε παρακαλώ και πές μου να ξέρω.

Δημοσ.

Το προιόν μάλλον έχει εξαντληθεί στα 41,91 λεπτά ... καθώς στη σελίδα φαίνεται διαθέσιμο με παράδοση σε 3 days στα 69 ευρώ ... ;)

Μάθε σε παρακαλώ και πές μου να ξέρω.

τι να μάθω ..δε θα τους πάρω τηλέφωνο .. αν με πάρουν θα τους τα πω ..

αλλιώς δε θα ασχοληθώ..

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο. Κανονικά θα πρέπει να μας πάρουν αυτοί για να μας εξηγήσουν τι και πώς.

Anyway, Έμαθα λοιπόν και απο που αλλού να μην ξαναψωνίσω... ;)

Δημοσ.

Χρονια πολλα και καλη Χρονια σε ολους! Επειδη ειμαι και εγω ενας απο αυτους που κανανε παραγγελια τον συγκεκριμενο δισκο απο την Plus4u, ελαβα και εγω το κλασσικο μυνημα περι εξαντλημενου προϊοντος. Τους εκανα ενα τηλεφωνο για να ακυρωσω την παραγγελια μου και με ενημερωσανε οτι η ολη φαση ηταν μια προσφορα για περιορισμενα τεμαχια που ειχαν μεινει σε stock.

Μου ειπαν οτι ο δισκος θα ειναι διαθεσιμος και παλι στα μεσα του Ιανουαριου και λογικα με διαφορετικη τιμη.

Μαλλον τα τεμαχια ηταν πολυ λιγα...οποιος προλαβε.

Δημοσ.

Χρονια πολλα και καλη Χρονια σε ολους! Επειδη ειμαι και εγω ενας απο αυτους που κανανε παραγγελια τον συγκεκριμενο δισκο απο την Plus4u, ελαβα και εγω το κλασσικο μυνημα περι εξαντλημενου προϊοντος. Τους εκανα ενα τηλεφωνο για να ακυρωσω την παραγγελια μου και με ενημερωσανε οτι η ολη φαση ηταν μια προσφορα για περιορισμενα τεμαχια που ειχαν μεινει σε stock.

Μου ειπαν οτι ο δισκος θα ειναι διαθεσιμος και παλι στα μεσα του Ιανουαριου και λογικα με διαφορετικη τιμη.

Μαλλον τα τεμαχια ηταν πολυ λιγα...οποιος προλαβε.

Εγώ πιστεύω ότι μας κοροϊδεύουν.... Πριν λίγες μέρες, είχα παρατηρήσει και εγώ ΞΑΦΝΟΥ έναν εκτυπωτή που με ενδιέφερε από τα 75 περίπου ευρώ να έχει πέσει 30 ευρώ κάτω... ΑΛΛΑ είχε εξαφανιστεί από δίπλα του το ΔΩΡΕΑΝ παράδοση(ήταν πάνω από το όριο η τιμή του, άρα έπρεπε να είχε κατά τα λεγόμενα του μαγαζιού όντως δωρεάν παράδοση)... Παρόλο που κοίταξα στο σάιτ, και ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα έπρεπε να υπήρχε η ένδειξη ΔΩΡΕΑΝ... Και επειδής πλέον όλα είναι αυτοματοποιημένα(ήτοι κομμάτια κώδικα) φαντάστηκα ότι κάτι άλλο θα συνέβαινε... Κοίταξα λοιπόν τις αξιολογήσεις στον Σκρουτζ και διαπίστωσα ότι στο παρελθόν κάποιος την είχε πάθει με προϊόν κάπως μεγαλύτερου βάρους, καθώς τοω πήραν να τον ειδοποιήσουν ότι έπρεπε να πληρώσει(δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω κανένα 20 ευρώ στο νερό - οι αξιολογήσεις είναι στον Σκρουτζ να τις κοιτάξετε) μεταφορικά. Ενώ επαναλαμβάνω, πάνω από ένα ποσό ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ... Επίσης ένας άλλος μίλησε για τακτική price poisoning.... Τελικά, είπα να μην προχωρήσω σε παραγγελία...Και ξάφνου την επόμενη μέρα, και ενόσω ο εκτυπωτής βρισκόταν στην τιμή προσφοράς και ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ(χωρίς να λέει 0 € μεταφορικά) κάνω ένα refresh τον browser και ΜΑΓΙΚΑ η τιμή ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ στο 75άρι και ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΟ 0€ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ...

Και από ό,τι κατάλαβα από τις προσφορές που έχουν παίξει εδώ με το εν λόγω μαγαζί(πχ ένας 2.5΄εξωτερικός πριν λίγες μέρες) μάλλον είναι τακτική τους... Ρίχνουν την ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ και ΤΣΟΥΠ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....Και ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ....

ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΑΙΣΧΥΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!

Δημοσ.

αναφέρομαι στο post του Repulsar

αυτό είναι ψέμα φίλε μου καθώς ήμουν ο πρώτος που έκανε την εν λόγω παραγγελία προτού κάνουν οι υπόλοιποι και εφόσον σου λέει διαθέσιμο σε 3 μέρες σημαίνει ότι έχει stock και αν όχι θα το έβγαζε από τη σελίδα μέχρι να το έχει διαθέσιμο ή θα άλλαζε την κατάσταση του προϊόντος.. δε θα συνέχιζε να το έχει διαθέσιμο σε 3 μέρες αλλά με άλλη τιμή ..

δηλ. αν βάλεις κάποιο να το αγοράσει με τα 69 ευρώ θα σου πουν δεν έχω.. αντιθέτως θα στο φέρουν κανονικά..

Δημοσ.

αναφέρομαι στο post του Repulsar

αυτό είναι ψέμα φίλε μου καθώς ήμουν ο πρώτος που έκανε την εν λόγω παραγγελία προτού κάνουν οι υπόλοιποι και εφόσον σου λέει διαθέσιμο σε 3 μέρες σημαίνει ότι έχει stock και αν όχι θα το έβγαζε από τη σελίδα μέχρι να το έχει διαθέσιμο ή θα άλλαζε την κατάσταση του προϊόντος.. δε θα συνέχιζε να το έχει διαθέσιμο σε 3 μέρες αλλά με άλλη τιμή ..

δηλ. αν βάλεις κάποιο να το αγοράσει με τα 69 ευρώ θα σου πουν δεν έχω.. αντιθέτως θα στο φέρουν κανονικά..

Αυτό που λες λογικά επιβεβαιώνεται εύκολα... Κάνει κάποιος ψεύτικη παραγγελία για παραλαβή από το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και δεν πάει να την παραλάβει, παρά κοιτάει πότε θα έρθει... Υποτίθεται ότι η απόθηκη είναι εκεί που είναι και το μαγαζί στις Αχαρνές! Οπότε αν οντως τον έχουν, το κατάστημα θα τον έχει παραλάβει την ίδια κιόλας μέρα! Αλλά βλέπεις, τους αξίζει ένα ΣΔΟΕ να κανει την παραπάνω πονηριά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...