lionheart75 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Για αποθήκη θα πάει οπότε η ταχύτητά του δεν με απασχολεί. Απο οποιοδήποτε άλλο green/LP πάντως είναι ταχύτερος.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 είναι 20,35 ευρώ φθηνότερος για την ακρίβεια.. τώρα για το αργός η νεκροψία θα το δείξει... Μην μασατε απο την τιμη 70+ ευρω που παιζει στα αλλα καταστηματα στο skroutz. Αυτο ηταν το point μου. Στα 48 ευρω ηταν πριν λιγες μερες ο F3. Αρα μιλαμε για μολις 6 ευρω κατω. http://www.insomnia.gr/topic/390791-samsung-f3-hd103sj-1tb-internal-48-euro/page__view__findpost__p__3725904 + Δεν ειπα οτι ειναι αργος, ειναι λιγο κατωτερος. Αυτο απλα για οποιον τον ενδιαφερει η απολυτη ταχυτητα για λειτουργικο/raid. @lionheart Για αποθηκη δεν ειναι καλο να βαζουμε δισκους 7200rpm λογω θερμοκρασιων-μειωμενης ζωης σε σχεση με εναν 5400 που δουλευει πιο ξεκουραστα, οποτε δεν ειναι η καλυτερη επιλογη για τετοια χρηση.
LouCi4er Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Παρήγγειλα και γω έναν. Οχι που θα καθοσουν χωρις να παραγειλεις εσυ.
lionheart75 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 @matrixxx το ξέρω αυτό που λές και συμφωνώ απόλυτα. Πάραυτα όμως στο κουτί που θα μπεί με τον ανεμιστήρα να τον βαράει δεν θα έχει πρόβλημα θερμοκρασιών. Βασικά και LP ή Green να ήταν πάλι δεν θα με χάλαγε σε αυτή την τιμή. Λούσιφερ έψαχνα και γω έναν μεγαλούτσικο σκληρό αυτόν τον καιρό οπότε μου ήρθε μια χαρά. (Aρκεί να παραλάβουμε βέβαια...)
nem52 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μην μασατε απο την τιμη 70+ ευρω που παιζει στα αλλα καταστηματα στο skroutz. Αυτο ηταν το point μου. Στα 48 ευρω ηταν πριν λιγες μερες ο F3. Αρα μιλαμε για μολις 6 ευρω κατω. http://www.insomnia....ost__p__3725904 + Δεν ειπα οτι ειναι αργος, ειναι λιγο κατωτερος. Αυτο απλα για οποιον τον ενδιαφερει η απολυτη ταχυτητα για λειτουργικο/raid. @lionheart Για αποθηκη δεν ειναι καλο να βαζουμε δισκους 7200rpm λογω θερμοκρασιων-μειωμενης ζωης σε σχεση με εναν 5400 που δουλευει πιο ξεκουραστα, οποτε δεν ειναι η καλυτερη επιλογη για τετοια χρηση. Παραγγειλα και εγω δυο να τους κανω raid και να τους εχω για αποθηκη (αν γινεται γιατι εχω ηδη ενα set up raid πανω στον controller της mobo μου, για αυτο, το συγκεκριμενο ποστ ειναι και σαν ερωτηση.. μπορω να εχω δυο raid set up σε ενσωματωμενο controller και θα μου ριξει καθολου την ταχυτητα στο ηδη υπαρχον? ) αλλα αυτο με τουσ 5400 που λες πρωτη φορα το διαβαζω.. για εξηγησε μου καλυτερα αν μπορεις..
lionheart75 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Παραγγειλα και εγω δυο να τους κανω raid και να τους εχω για αποθηκη (αν γινεται γιατι εχω ηδη ενα set up raid πανω στον controller της mobo μου, για αυτο, το συγκεκριμενο ποστ ειναι και σαν ερωτηση.. μπορω να εχω δυο raid set up σε ενσωματωμενο controller και θα μου ριξει καθολου την ταχυτητα στο ηδη υπαρχον? ) αλλα αυτο με τουσ 5400 που λες πρωτη φορα το διαβαζω.. για εξηγησε μου καλυτερα αν μπορεις.. Οι 5400άρηδες είναι πιο κρύοι απο τους 7200 και όταν δεν τους χρειάζεσαι / χρησιμοποιείς μπαίνουν σε διαδικασία "αναμονής" αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Οπότε έχουν μηδαμινή κατανάλωση και χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν όμως χρειαστείς κάποιο αρχείο που είναι σε αυτούς "ακούς" την ενεργοποίησή τους καθώς μπαίνουν σε λειτουργία εκείνη την στιγμή απο το στάδιο αναμονής, με αποτέλεσμα να αργεί και λίγο η απόκριση του συστήματος. Έχω έναν seagate lp 1TB και συμβαίνει ακριβώς αυτό που σου γράφω. Με λίγα λόγια οι συγκεκριμένοι είναι αποκλειστικά για αποθήκη.
k_dinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Aν τον συνδεσουμε σε motherboard με SATA II, θα παιζει κανονικα?
varemarious Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Aν τον συνδεσουμε σε motherboard με SATA II, θα παιζει κανονικα? αν διαβάσεις το 2ο post θα πάρεις την απάντηση σου.
k_dinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 αν διαβάσεις το 2ο post θα πάρεις την απάντηση σου. Το ερωτηνα ηταν σε ΥΓ, γι αυτο μαλλον δεν το προσεξα! Οποτε ενας Sata II me 64 MB cashe θα ειναι πολυ πιο γρηγορος, ε? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD10EARS-1TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm Αλλα και πιο ακριβος..
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Οποτε ενας Sata II me 64 MB cashe θα ειναι πολυ πιο γρηγορος, ε? http://www.plaisio.g...-SATA-3Gb-s.htm Αλλα και πιο ακριβος.. Οχι. Πιο αργος ειναι ο ears. Ειναι 5400 αυτος, αν τον θες ομως επειδη ειναι νεοτερο μοντελο και green, εδω εχει 46.5 ευρω τελικη τιμη με μεταφορικα http://www.amazon.co...93723753&sr=1-4
k_dinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Στη σελιδα του πλαισιου λεει Maximum RPM7200 rpm, μηπως η ταχυτητα ρυθμιζεται απο τα ΒΙΟS ή γραφουν οτι θελουν? Οπως και να εχει, η διπλασια cashe, δεν παιζει τεραστιο ρολο στην καθημερινη χρηση?
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Στη σελιδα του πλαισιου λεει Maximum RPM7200 rpm, μηπως η ταχυτητα ρυθμιζεται απο τα ΒΙΟS ή γραφουν οτι θελουν? Οπως και να εχει, η διπλασια cashe, δεν παιζει τεραστιο ρολο στην καθημερινη χρηση? Γραφουν ο,τι θελουν εδω και 3-4 χρονια που υπαρχουν οι green. Ασχετοι ειναι οι τυποι. 5400fixed ειναι ολοι οι green παντα. Οχι δεν παιζει σχεδον κανενα ρολο η διπλασια cache.
papath Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Νεα τιμή του δίσκου.....69,06€ οποιος πρόλαβε!!!!
gdimoulas7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο πηγα να γραψω κι εγω.Προλαβα εναν για να δουμε το πιασαμε σημερα το τζοκερ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο πηγα να γραψω κι εγω.Προλαβα εναν για να δουμε το πιασαμε σημερα το τζοκερ; Καλα μην τρελαινεσαι... 4αρι επιασες αν επιασες που δινει λιγα ευρω, οχι και τζοκερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.