web_assasin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 εψαξα κ βρηκα μερικα βιντεακια,μαζι και αυτο που μου παρεθεσες. υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ομως,στη συνδεση? θελω να το ακουσω στα ελληνικα απο καποιον που γνωριζει
soik85 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 εψαξα κ βρηκα μερικα βιντεακια,μαζι και αυτο που μου παρεθεσες. υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ομως,στη συνδεση? θελω να το ακουσω στα ελληνικα απο καποιον που γνωριζει Φίλος μου έκανε κάτι παρόμοιο σε δικο μου 4άρι. Πρίν ξεκινήσεις απλά με ρώτησε αν θα με πειράξει να χαλάσει... Τελικά το κατάφερε αλλα δεν είναι και η πιο ακινδυνη εργασία... Εαν δει το ποστ θα απαντησει
web_assasin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 φανταζομαι πρεπει να προσεξω τα βολτ της μπαταριας να ειναι μεχρι 3.7 οπως ειναι και του χειριστηριου,αλλα θα ηθελα να ξερω τι πρεπει να βαλω που,οταν θα βαλω τα καλωδια πανω στη μπαταρια. εχω κανα 5ρι μπαταριες απο s3 αλλα βλεπω οτι ειναι 3.8,παιζει να εχουμε προβλημα? αρχικα θα κολλησω τα καλωδια με μονωτικη και μετα ισως με καλαι,αν δω οτι αξιζει η πατεντα.
kriosgr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πρόβλημα με dualshock 3 και πρόταση για εφεδρικό controler. Να ξεκινήσω λέγοντας πως δεν έχω εμπειρία από κονσόλες. Έχω παίξει μόνο 2 games κι αυτό ήταν όλο. Δεν έχει όμως γεράσει κανένα gamepad στα χέρια μου. Άπειρα ποντίκια και πληκτρολόγια συνήθως.Πέρυσι το καλοκαίρι αγόρασα ένα PS3 slim 12 GB. Του έβαλα έναν 120άρη SSD και έπαιξα το Dragon's Dogma το οποίο μου άρεσε φοβερά. Εδώ και 2 μήνες παρατηρώ πως το χειριστήριο του σε απροσδιόριστες στιγμές συμπεριφέρεται λες και το πηγαίνω τέρμα αριστερά ενώ δεν το έχω ακουμπίσει καν. Έχω φάει τρελούς ψόφους εξαιτίας του. Εχτές το έκανα reset και πίεσα λίγο τους αναλογικούς μοχλούς προς όλες τις κατευθύνσεις να ξεκολλήσουν αν είχαν. Μπορώ να πω ότι έφτιαξε αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Να σημειώσω εδώ ότι το πολύ να παίξω 8 ώρες την εβδομάδα και δεν τρώω ποτέ μαζί και γενικά όλα μου τα μηχανήματα είναι πεντακάθαρα. Το χειριστήριο είναι της sony αυθεντικό. α) Σας έχει συμβεί; β) Τα χειριστήρια αυτά των κόνσολων γενικά μετά από ένα διάστημα χαλάνε; (Μου το έκανε μετά από έναν χρόνο.) γ) Θα χρειαστώ κι ένα εφεδρικό χειριστήριο. Σκέφτομαι να πάρω το dualshock 4 μιας και είναι συμβατό με το PS3 αλλά και για τον λόγο ότι κάποτε θα έχω στάνταρ PS4 οπότε τα έξτρα features δεν θα πάνε χαμένααλλά και να πάνε πάλι δεν με νοιάζει μιας και θα έχω ότι νεότερο σε χειριστήριο έχει βγει για playstation.Έχω δει πως έχει βγει και έκδοση 2 του χειριστηρίου του PS4 που έχει πάνω και ηχείο και πολλά άλλα όμως δεν ξέρω αν έχει και καλύτερους μοχλούς σε σύγκριση με το ver 1 που θέλω να πάρω. Τι μου προτείνετε;
kriosgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Άκυρο. Το dualshock 4 μπορεί να είναι συμβατό με PS3 αλλά όχι το vibration του. Πάω για νέο dualshock 3 και βλέπουμε.
kriosgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ουφ ευτυχώς δεν έχει πρόβλημα το PS3 αλλά είχαν οι controlers. Αγόρασα εχτές ένα καινούργιο dualshock3 κι ένα φτηνό Ενσύρματο κοντρόλερ των 11€. Δεν έχω βάλει ακόμα το νέο dualshock3 να το δοκιμάσω αλλά το φτηνό ενσύρματο λειτουργεί τέλεια χωρίς να κάνει τα δικά του και να σκοτώνομαι χωρίς λόγο από κάτι κατσάβραχα επειδή ο μοχλός στα καλά καθούμενα έδινε εντολή για αριστερά χωρίς να ακουμπάω καν το χειριστήριο. Μετά από 2 μήνες έπαιξα Dark Souls 2 ανθρωπινά. Η επόμενη κίνηση είναι "άνοιγμα του παλιού dualshock3 και ίσως επισκευής του από μένα".
george_nbaer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Χειρηστήρια Playstation 3 Καλησπέρα. Εχώ δύο χειριστήρια για Dualshock 3 τα οποιά εχουν πρόβλημα. Όταν τα συνδέω αρχίζουν και κανουν πράγματα μόνα τους του τύπου να κανουν πως πατιουνται κουμπια χωρις να παταω τίποτα. Άνοιξα ενα απο τα δύο και δεν είχε απολύτως τίποτα το μονο που έκανα ήταν να καθαρίσω με οινόπνευμα και μπατονέτα τις επαφες χωρίς να διορθώσει κανένα πρόβλημα ΤΙ μπορει να φτάει;; Υ.Γ Δεν παίζουν 40ευρώ για καινουργιο dualshock 3 και θελω να παιξω tomb raider απεγνωσμένα.. Ευχαριστώ
stelios18120 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Πατά και κάνε επεξεργασία στον τιτλο
mikele13- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Χειρηστήρια Playstation 3 Καλησπέρα. Εχώ δύο χειριστήρια για Dualshock 3 τα οποιά εχουν πρόβλημα. Όταν τα συνδέω αρχίζουν και κανουν πράγματα μόνα τους του τύπου να κανουν πως πατιουνται κουμπια χωρις να παταω τίποτα. Άνοιξα ενα απο τα δύο και δεν είχε απολύτως τίποτα το μονο που έκανα ήταν να καθαρίσω με οινόπνευμα και μπατονέτα τις επαφες χωρίς να διορθώσει κανένα πρόβλημα ΤΙ μπορει να φτάει;; Υ.Γ Δεν παίζουν 40ευρώ για καινουργιο dualshock 3 και θελω να παιξω tomb raider απεγνωσμένα.. Ευχαριστώ το γνωστο προβλημα που εχουν τα dualshock 3 ειναι οτι δεν ακουμπανε πληρως οι επαφες απο την καλωδιοταινια στην πλακετα και κανει αυτα τα κουλα. αν πιανουν τα χερια σου κ τα ανοιξεις,βαλε μια ταινια μονωτικη που χρησιμοποιουν οι ηλεκτρολογοι,κοβωντας ενα μικρο κομματι γυρνωντας το μασουρι αναποδα με την κολλα προς τα εξω κ την τοποθετεις απο την κατω μερια της καλοδιοταινιας που ακουμπαει σε ενα μαυρο μικρο μαξιλαρακι. θα εισαι οκ. 1
george_nbaer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 o moderator μετέφεραι ορθά εδώ την ανάρτηση. Καμια πρόταση;
mikele13- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 o moderator μετέφεραι ορθά εδώ την ανάρτηση. Καμια πρόταση; σου απαντησα φιλος,κοιτα πιο πανω...
george_nbaer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 φιλος πολύ κάλος εκανα εκει μονοτική διπλής όξεως και φαινεται να παει μεχρι στιγμης καλα θα χειρουργήσω και το 2ο Ευχαριστώ παρα πολύ κερναω ουισκι 1
mikele13- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 φιλος πολύ κάλος εκανα εκει μονοτική διπλής όξεως και φαινεται να παει μεχρι στιγμης καλα θα χειρουργήσω και το 2ο Ευχαριστώ παρα πολύ κερναω ουισκι εχουν φτιαχτει δεκαδες χειριστηρια με αυτη την μεθοδο,ειναι το κλασσικο προβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αγορά μοχλών για ps3 Αύριο θα έχω στα χέρια μου ένα ps3, με ψιλοπροβληματικό μοχλό βέβαια. Κοίταξα στο skroutz για αγορά άλλων και είδα πως το official κοστίζει 59 ευρώ ενώ τα unbranded δεν ξέρω αν αξίζει, πέραν ενός που έχει πολύ καλές κριτικές στα 28-30 ευρώ. Κοίταξα και ebay (όχι από Κίνα) και δεν διαφέρουν οι τιμές κατά πολύ. Υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί ή eshop ως εναλλακτική λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα