Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή έχει πέσει στα χέρια μου μαιμου(πριν 3-4 χρονια και από τότε έβαλα μυαλό) ,σου προτείνω να πάρεις γνήσιο ,το μαιμου μου παρουσίασε πρόβλημα με την μπαταρία (αποφορτιζόταν γρήγορα) έχανε την σύνδεσή του με το πσ3 και το χειρότερο ο αριστερός μοχλός κόλαγε όλα αυτά μέσα σε περίπου 1 μηνα.Το πήγα πίσω στο μαγαζί και πήρα κάτι άλλο

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρόβλημα με PS3 - Δεν λειτουργεί σωστά ο μοχλός

Καλημερα,

Εχω ενα ps3 εδω και 2-3 χρονια το οποιο βεβαια δεν λειτουργει και πολυ γιατι παιζω μονο fifa με παρεα και απο εκει και περα απλα καθεται, οποτε μεσα σε αυτα τα χρονια εχει λιγες ωρες λειτουργιας. Το προβλημα τωρα, ξαφνικα απο το πουθενα αρχισε να κανει οτι θελει ο 2ος μοχλος. Λεω μαλλον τα φτυσε ο μοχλος, νοικιασα εναν, τα ιδια, οτι ηθελε τελειως, δεν το ελεγχεις με τιποτα. Τον βαζω να μπει σαν το Ν.3 αλλα και παλι τα ιδια, αρα μαλλον δεν ειναι θεμα μοχλου αλλα του ps, καμια ιδεα? 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις reset το χειριστηριο σου 

πισω υπαρχει μια μικρη τρυπουλα βαλε μια καρφιτσα

πατα το κουμπακι μεχρι να αναβοσβησουν και τα 4 led μαζι.

και δοκιμασε ξανα.....

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

φορτιση dualshock 3 απο φορτιστη ps vita

Παιδια καλησπερα. Το χειριστηριο του ps3 οταν το συνδεω με την κονσολα αναβοσβηνουν τα λαμπακια του κ μολις το βγαλω δεν εχει φορτισει καθολου.
1. Τι μπορει να φταιει?
2. Αναρωτιεμαι αν μπορω να το συνδεσω για φορτιση με τον φορτιστη του psvita η με ενος tablet. Ομως το χειριστηριο γραφει 5V 500mA, ενω τα αλλα 5V και 1,5Α. Θα καει αραγε?

Δημοσ.

φορτιση dualshock 3 απο φορτιστη ps vita

Παιδια καλησπερα. Το χειριστηριο του ps3 οταν το συνδεω με την κονσολα αναβοσβηνουν τα λαμπακια του κ μολις το βγαλω δεν εχει φορτισει καθολου.

1. Τι μπορει να φταιει?

2. Αναρωτιεμαι αν μπορω να το συνδεσω για φορτιση με τον φορτιστη του psvita η με ενος tablet. Ομως το χειριστηριο γραφει 5V 500mA, ενω τα αλλα 5V και 1,5Α. Θα καει αραγε?

απο πισω εχει μια τρυπουλα για να του κανεις reset.

λογικα θα εισαι οκ μετα.

οταν το συνδεσεις με την κονσολα κ πατησεις το κεντρικο button,

θα πρεπει να αναβοσβηνει 1 led.

αν κανει τα ιδια,πας για μπαταρια...

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ, λυθηκε!

Παιδια, επειδη δεν ηξερα να ψαξω το θεμα για το προβλημα, απο που το ψαχνουμε στην αρχικη σελιδα της καρτελας forum?Δεν βρηκα αναζητηση....

Δημοσ.

Τελικα ποτε καταλαβαινουμε οτι το χειριστηριο εχει φορτισει πληρως?

(Αναβοσβηνει το 1 λαμπακι)

κρατας πατημενο το κεντρικο και σου δειχνει αν ειναι γεματη η οχι

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προβλημα μοχλων ps3

Εχω ενα θεμα με οχι 1 οχι 2 αλλα 3 μοχλους στο ps3. Στα καλα καθουμενα ο 1ος μοχλος αρχιζει να εκτελει εντολες τυπου "πανω κατω αριστερα δεξια Χ" απο μονο του χωρις να παταω τιποτα. Τον παραταω κ αγοραζω αλλον..μετα απο λιγες μερες παλι το ιδιο..αγοραζω και τον 3ο μοχλο και τωρα στη 4η μερα παλι το ιδιο..τι μπορει να φταιει? Το βραδυ μαλλον θα παω για ψαρεμα..υπαρχει λυση η να το παρω μαζι μου για βουτια???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...