Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H λυση ειναι ακριβως αυτη εδω

http://www.youtube.com/watch?v=7cnXHaHw1qA

και εδω σε πιο καλη ποιοτητα

http://www.youtube.com/watch?v=zdhBl-cixDI

Δοκιμασμενο και εφτιαξε. Προσεξε μονο στο ανοιγμα.

Για να υψωσω το μαξιλαρακι χρησιμοποιησα τυλιγμενη μονωτικη ταινια με την κολα ελευθερη απο την κατω πλευρα του μαξιλαριου εκει που ενωνε με το πλαστικο

PS: η πλακα ειναι οτι το επαθα και γω προχτες με το Fifa :P

• Like 1
  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σαι καλα mtzs! Σε ευχαριστω πολυ.

Παλι καλα που ειναι κατι που διορθωνεται οπως λες.

Ναι, στο ανοιγμα θελει προσοχη. Πριν λιγο ειδα βιντεακι του πως το ανοιγουμε και το τι εχει μεσα και λεω καλα αστο, θα το κανω αλλη στιγμη με ηρεμια... :) Καμια σχεση με του xbox (tου ενσυρματου) που ανοιγει πανευκολα.

Αυριο που θα το κανω, θα ενημερωσω πως πηγε.

Edit: Eκατσα να το προσπαθησω τωρα τελικα. :)

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Το εκανα και τωρα το κανει πιο πολυ και δεν μου δουλευουν και τα r2, l2. Ελα απαυτο στον τοπο σου..

Τι να εχω κανει λαθος? Τα r2 και l2 γιατι δεν δουλευουν?

Δημοσ.

<p>Το εκανα και τωρα το κανει πιο πολυ και δεν μου δουλευουν και τα r2, l2. Ελα απαυτο στον τοπο σου..</p>

<p> </p>

<p>Τι να εχω κανει λαθος? Τα r2 και l2 γιατι δεν δουλευουν?</p>

Μιας και το έχω πάθει και εγώ,αλλά σε πολυ χειρότερη μορφή ας προσπαθήσω να βοηθήσω...το l2,r2 έχουν δύο σιδεράκια..Αυτά πρέπει να τα βάλεις κατάλληλα ώστε να δίνουν την εντολή..

Δημοσ.

Γιατι σιγουρα δεν τα εβαλες καλα τα R2, L2. 

οπως ειπε ο Θοδωρος προσεξε τα σιδερενια ελασματα που ειναι υπευθυνα για την επαναφορα των trigger.

αποκλειεται να το κανει περισσοτερο, εμενα παντως εφτιαξε μια χαρα. Επισης καθαρισε και την ταινια που ακουμπαει πανω στο μαξιλαρακι οπως και το αντιστοιχο (οπως κανει ο τυπος) πανω στη πλακετα.

Δημοσ.

Μια χαρα ειχα βαλει και τα σιδερακια και ολα. Μαλλον χαλασα την ταινια (καποια στιγμη τηνν τραβηξα λιγο για να βαλω το r1 που ειχε βγει και προφανως εκει την εκανα τη βλακεια) που παταει το r2. Το l2 δουλευει κανονικα. Το ανοιξα παλι, το εκλεισα, το αφησα ανοιχτο εκανα πειραματα....αλλα τιποτα. Το l2 οκ, το r2 τιποτα.

Βγαζοντας τη ταινια που εβαλα (για το σταυρο) και πιεζοντας το μαξιλαρακι, σταματησε και το θεμα με το σταυρο.

Δημοσ.

για δες μηπως δεν πιανει καλα η ταινια στο R2. πρεπει να την βαλεις αναμεσα στα ασπρα πλαστικα. οπως και το λαστιχο της πιεσης.

Επαναφορα εχει το R2 οταν το πατας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, ολα ειναι μια χαρα σιγουρα. Φαντασου το ελυσα τελειως και το l2 παλι επαιζε (πατωντας την ταινια του με διαφορους τροπους και δουλευε). Εκανα διαφορα πειραματα. Ολα ειναι σωστα σιγουρα. Δυστυχως εγω εκανα βλακεια μαλλον.

Μπορω να βρω καπου τετοια ταινια, μην παιρνω ολοκληρο χειριστηριο καινουριο?

Τετοιο ψαχνω: http://www.lightinthebox.com/gr/ps3-controller-conductive-film_p367653.html

Yπαρχει πουθενα στην Ελλαδα?

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

<p>Aμα παρω ενα ιμιτασιον, θα εχει τετοια ταινια μεσα? Θα ειναι εξισου καλη αν εχει?</p>

Όχι..το δοκίμασα και εγώ..νομίζω πως αν τυλίξεις την τωρινή με μονωτική θα είσαι μια χαρά..Εγώ αυτό είχα κάνει γιατί είχα θέμα με random buttons αλλά όχι μόνο σε σταυρό..Και σε βασικά πλήκτρα..

Δημοσ.

Τωρα Θοδωρη μονο το r2 δεν παιζει. Και ο σταυρος εφτιαξε και ολα.

Βασικα για να καταλαβεις που μου εχει χαλασει:

post-182562-0-65499700-1386603074_thumb.png

Πρεπει να εχει τσαλακωθει λιγο εκει και να εχει ''κοπει'' (να μην περναει η πληροφορια, να εχει νεκρωσει κλπ)

Δημοσ.

Τι σου φαινεται δυσκολο? Να εχει χαλασει εκει? Φαινεται να εχει 2 σημαδακια η ταινια εκει (οπως λεω απο βλακεια καποια στιγμη την ζορισα). 

Να πω και ακριβως τα βηματα:

1) Το ανοιξα

2) πηγα και εβαλα ταινια στο σφουγγαρακι για το προβλημα του σταυρου (οπως και στο βιντεακι του mtzs)

3) Οταν στο πρωτο βημα το ανοιξα, βγηκε το r2 και το r1.

4) Στην προσπαθεια μου να τα βαλω, τραβηξα την ταινια μαλλον στο σημειο που παταει το r1 και r2 πιο πολυ απο οτι πρεπει και χαλασε.

5) Πριν ανοιξω το χειριστηριο για να φτιαξω το θεμα του σταυρου, το r2 δουλευε κανονικα.

L2, L1, R1 και γενικα ολα τα αλλα κουμπια, δουλευουν σωστα τωρα περαν του r2.

Δημοσ.

<p>Τι σου φαινεται δυσκολο? Να εχει χαλασει εκει? Φαινεται να εχει 2 σημαδακια η ταινια εκει (οπως λεω απο βλακεια καποια στιγμη την ζορισα). </p>

<p> </p>

<p>Να πω και ακριβως τα βηματα:</p>

<p> </p>

<p>1) Το ανοιξα</p>

<p> </p>

<p>2) πηγα και εβαλα ταινια στο σφουγγαρακι για το προβλημα του σταυρου (οπως και στο βιντεακι του mtzs)</p>

<p> </p>

<p>3) Οταν στο πρωτο βημα το ανοιξα, βγηκε το r2 και το r1.</p>

<p> </p>

<p>4) Στην προσπαθεια μου να τα βαλω, τραβηξα την ταινια μαλλον στο σημειο που παταει το r1 και r2 πιο πολυ απο οτι πρεπει και χαλασε.</p>

<p> </p>

<p>5) Πριν ανοιξω το χειριστηριο για να φτιαξω το θεμα του σταυρου, το r2 δουλευε κανονικα.</p>

<p> </p>

<p>L2, L1, R1 και γενικα ολα τα αλλα κουμπια, δουλευουν σωστα τωρα περαν του r2.</p>

Όχι όχι,εννοώ δύσκολο να το φτιάξεις εκεί αν όντως έχει χαλάσει..Κάνε μερικά πειραματα ακόμα,γιατί φιφα χωρίς r2 δεν μπορούμε να παίξουμε..:-\

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...