Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 10 μήνες μετά...
  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dualshock3 που δεν φορτίζει

Ελπίζω να άνοιξα το θέμα στην σωστή θέση.

Έχω κερδίσει ένα χειριστήριο Dualshock 3 το οποίο, φυσικά, ήταν σφραγισμένο.

Επειδή δεν έχω PS3 και δεν μπορώ να το επιστρέψω - αλλάξω μιας και ήταν δώρο από συγγενή που το κέρδισε

και μας το έδωσε αποφάσισα να το συνδέσω στο PC για να παίζει ο γιός μου.

Βρήκα drivers κ.λ.π. όλα καλά, σύνδεσα το χειριστήριο με usb καλώδιο να φορτίσει το άφησα μερικές ώρες,

τα φωτάκια έδειχναν ότι φορτίζει αλλά όταν έβγαλα το καλώδιο και πάτησα το κουμπί PS να ανοίξει, πάπαλα!!!

Δεν ανάβει κανένα φωτάκι (από τα 4 που δείχνουν την στάθμη της μπαταρίας) και φυσικά δεν ανάβει όταν πατάς το PS.

Έχει κανένας καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Το άφησα να φορτίσει συνδεδεμένο σε desctop υπολογιστή με απλό καλώδιο USB to mini USB.

Μήπως δεν φορτίζει από USB υπολογιστή και θέλει μόνο PS3;

Συνδεδεμένο με το καλώδιο το χειριστήριο λειτουργεί κανονικά στον έναν υπολογιστή αλλά στον άλλον συνδέεται και

αποσυνδέεται συνεχώς (ανά 3 δευτερόλεπτα), οπως δείχνει το motionJoy (το πρόγραμμα με τους drivers)!!!

Αλλά σε αυτό μπορεί να φταίει και η εγκατάσταση των drivers, αφού λειτουργεί κανονικά στο ένα PC.

To βασικό πρόβλημα είναι οτι δεν φορτίζει, καμμιά ιδέα για αυτό;

Επίσης δεδομένου ότι δεν έχω απόδειξη αγοράς και δεν μπορώ να το πάω στο μαγαζί που το δώρισε,

έχω καμμιά πιθανότητα εγγύησης μέσω της sony π.χ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

λογικά δεν βρίσκει το bluetooth του pc το dualshoke...νομίζω πως υπάρχει ένα προγραμματάκι για αυτό το σκοπό αλλά δεν το θυμάμαι (ψάξε καλύτερα google)

Δημοσ.

Μα δεν αναάβει κανένα φωτάκι από τα 4 που δείχνουν την στάθμη της μπαταρίας και επίσης όταν πατάω το πλήκτρο PS δεν θα έπρεπε να ανάβει το πλήκτρο; Τουλάχιστον έτσι έλεγε ο γούγλης.

Έχει κάποιος το συγκεκριμένο χειριστήριο να μας πει πως ενεργοποιείται ασύρματα κ.λ.π.

Δημοσ.

δεν ξερω αλλα νομιζω οτι στο pc για να παιξει το DS3 πρεπει να ειναι παντα συνδεμενο με το καλοδιο φορτισης,δεν γινετε να παιξει ασυρματα!!!

αυτη την εντυπωση εχω!!

ειχα και εγω εν DS3 προσπαθησα να το συνδεσω στο pc αλλα δεν τα καταφερα να το κανω να παιξει...βαιβαια εγω ουτε drivers ειχα κατευασει ουτε τπτ απλα ηθελα να τσεκαρω να δω αν θα δουλεψει και στο pc!

ας σε βοηθησει καλυτερα και καποιος αλλος που γνωριζει!!!

Δημοσ.

Έχω bluetooth με στικάκι (Bluetooth dodge), το έκανα και pair, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μου.

Tο θέμα είναι ότι το χειριστήριο δεν φορτίζει από το PC!!!

O γούγλης λέει ότι έχει άλλο voltage (3,7v 300mah) ενώ η USB του PC δίνει 5v και έως 1000mah, επίσης λένε ότι αν το συνδέσεις στο PC μπορεί να το κάψεις!!!

Άλλοι λένε ότι το συνδέσανε χωρίς πρόβλημα και ασύρματα και ότι το φορτίζουν και από το PC!!! :o

Τελικά δεν βγάζεις άκρη με τον γούλγη ο κάθε ένας το μακρύ του και το κοντό του.

Μου φαίνεται θα ψάξω να βρω κάποιον με PS3 να πάω να δω αν φορτίζει από εκεί, αν δεν το έκαψα ήδη ελπίχω η μπαταρία να είχε κύκλωμα προστασίας ... :(

Δημοσ.

Η μπαταρία στο χειριστήριο δεν αλλάζει;

στο ebay εχει παρει το ματι μου πουλανε μπαταριες για DS3!τωρα κατα ποσο ειναι για DS3 ή για κανα μαϊμουδιστικο δεν γνωριζω!

Δημοσ.

Τελικά με την μπαταρία δεν έβγαλα ακόμη άκρη, αλλά έχω πρόβλημα και με την ενσύρματη σύνδεση (μέσω USB) στο μηχάνημα του γιού μου μόνο!

Ενώ στο δικό μου συνδέεται και λειτουργεί κανονικά (windows XP) στου γιού μου (windows XP επίσης) όταν το συνδέω εμφανίζεται και χάνεται ανά 1-2 δευτερόλεπτα!!!

Μέσα από το control panel/game controlers εμφανίζεται και εξαφανίζεται συνεχώς όσο είναι συνδεδεμένο!!!

Προφανώς έχει κρατήσει τίποτε παλιούς drivers ή γενικά υπάρχει conflict με κάποιους μιας και το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει άλλο ένα gamepad, ένα joystick και ένα wireless desctop συνδεδεμένα μέσω USB, και καλά τα gamepad, joystick τα αποσύνδεσα και έκανε πάλι τα ίδια αλλά το wireless desctop δεν το δοκίμασα να το βγάλω. Δεν μπορώ να απεγκαταστήσω όλους τους drivers μιας και θα χάσω την επικοινωνία με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.

Απεγκατέστησα το Motion joy και το εγκατέστησα ξανά, μάλιστα δοκίμασα και με παλιότερες εκδόσεις. Μάλιστα δοοκίμασα και με ένα άλλο πρόγραμμα με κάτι drivers lib_usb32 λεγόταν νομίζω αλλά τίποτε πάλι!

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να απεγκαταστήσω ότι έστησε το motion Joy και δεν φεύγει με την απεγκατάσταση του ίδιου;

Καμμία ιδέα τέλος πάντων για αυτό το πρόβλημα;

Τουλάχιστον να το βάλω ενσύρματα για την ώρα και μετά βλέπουμε για το ασύρματο και την φόρτιση...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα...Χθες έβαλα να παίξω ΦΙΦΑ 13 και είχα θέμα με το sprint που κλασικα το έχω βάλει στο R1.. Οι παιχτες δεν ετρεχαν καθολου..Το περιεργο είναι πως οτάν το αλλαξα και το έβαλα στο R2 παλι τα ίδια!Βγάζω το παιχνιδι και βάζω το προ 13 όλα τα Κούμπια λειτουργούσαν κανονικά άλλα οι παιχτες έκαναν αλλοπροσαλα πραγματα..ερχομουν τετ α τετ με τον τερματοφύλακα σουταρα και ο ********** σουταρε ξαφνικα προς την αντιθετη κατευθυνση και άλλα πόλλα...Μήπως τον πήρε??εκανα reset το dualshock αλλά μάπα το καρπουζι

αν ηταν ενσυρματο θα σου ελεγα οτι εχει χαλασει το καλωδιο εκει που κανει επαφη και δινει οτι να ναι εντολες !

τωρα δε ξερω ..

Οτι να ναι κανει Οντως....μάλλον μετα απο τα τεσσερα χρονιά ήρθε ο καιρός για αλλαγή!!!Άλλα σε κάθε παιχνιδι κανει τα δικά του!!!Στο ενα το κουμπί λειτουργει στο άλλο όχι!!!

Πως το εκανες ρεσετ; Απο την τρυπα στο κατω μερος; Διπλα απο την κεντρικη πανω βιδα.
Δημοσ.

απο εκει γινεται. πηγαινε ομως και στα system settings να ρυθμισεις και απο εκει. εχει καπου επιλογη για calibration νομιζω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θεματάκι με χειριστήριο PS3

Εκει που επαιζα fifa, βλεπω να μου βγαζει τις επιλογες (αυτες που βγαινουν οταν πατας τον σταυρο, για counter attack, team default, high pressure κλπ) χωρις εγω να τα παταω και μερικες φορες επιλεγει κιολας. Τι γινεται? Μπορω να κανω κατι? Εγω δεν παιζω με το σταυρο κανενα παιχνιδι (περαν στο φιφα που το παταω για αυτες τις επιλογες που ειπα παραπανω). Τι μπορει να γινει? Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...