spacemonkey Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Πριν απο κανα 6μηνο πηρα ενα Ps3 και εδω και μια εβδομαδα δε μου φορτιζει το χειριστηριο..δεν αναβει κανενα λαμπακι Δε μου εχει πεσει καμια φορα οποτε σιγουρα δε το προκαλεσα εγω..δοκιμασα το χειριστηριο ενος φιλου και εκεινου φορτιζε κανονικα..πηρα στο μαγαζι να τους πω τι εγινε κ μου ειπαν να τους παω το χειριστηριο για να μου το φτιαξουν (ειπαν οτι επρεπε να το ανοιξουν για 2 λεπτα) Επειδη ομως το ειχα παρει σε διακοπες εφαγα πακετο στο να το στειλω πισω στο μαγαζι.οποιος γνωριζει κατι επι του 8εματος, θα με εσωζε ..thanks
aekoupoli Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 για δοκιμασε να το κανεις ενα reset το χειριστιριο,εχει ενα κουμπακι στο πισω μερος δες εδω απο που το κανεις reset http://www.youtube.com/watch?v=FVi3nqOLLWE&feature=related 1 Use a paperclip to hit the Reset button on the back of your controller. The button is located to the right of the screw found above the sticker on the back of the controller.2 Connect your controller to your PlayStation 3 using the USB cable. 3 Press the PS button on the front of the controller. The system will boot up, and your controller is now reset and synced with your PlayStation
gherudos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ψόφησε η μπαταρία, αν θέλεις έχω ανταλλακτικό, 10Ε κάνει, plug n play είναι. Το χειριστήριο έχει εγγύηση 90 ημέρες όπως και τα παιχνίδια, δεν θα στο αντικαταστήσουν.
spacemonkey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Φιλε aekoupoli το δοκιμασα αλλα δηστυχως δεν εκανε τιποτα.. gherudos οταν λες plug n play?απλα το ανοιγω και γινεται να την αντικαταστησεις ευκολα? Thanks παιδια και στους δυο σας
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ναι, είναι πολύ απλό. Ξεβιδώνεις το χειριστήριο και αλλάζεις τη μπαταρία.
aekoupoli Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Φιλε aekoupoli το δοκιμασα αλλα δηστυχως δεν εκανε τιποτα.. gherudos οταν λες plug n play?απλα το ανοιγω και γινεται να την αντικαταστησεις ευκολα? Thanks παιδια και στους δυο σας ε τοτε ειναι η μπαταρια λογικα
gherudos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Φιλε aekoupoli το δοκιμασα αλλα δηστυχως δεν εκανε τιποτα.. gherudos οταν λες plug n play?απλα το ανοιγω και γινεται να την αντικαταστησεις ευκολα? Thanks παιδια και στους δυο σας Ναι είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, απλά βγάζεις την παλιά μπαταρία και προσθέτεις τη νέα. Έχω 3 μπαταρίες για όσους ενδιαφέρονται. Αν ξεφορτίζουν γρήγορα τα χειριστήριά σας ή αν δεν ανάβουν καθόλου τότε τις χρειάζεστε...
spacemonkey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 gherudos για 2 μπαταριες ποσο παει το μαλλι? Βρηκα καποιες απο amazon/e-bay αλλα δν ξερω αμα ειναι οκ
gherudos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 10E τη μία, είναι γνήσιες από 6 σπασμένα sixaxis/dual shock 3 που έβγαλαν την εκτόνωσή τους τα ξαδέρφια μου παίζοντας TEKKEN Online
RedPanda Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ψόφησε η μπαταρία ενδιαφέρον, ξέρουμε συγκεκριμένες συνθήκες που μπορούν να προκαλέσουν αστοχία μπαταρίας ? Ή είναι κάπως τυχαίο δηλαδή απλά η μπαταρία χαλάει ?
sentoner Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εχω και γω παρομοιο προβλημα,το χειρηστηριο δεν αναβει καθολου οταν δεν ειναι συνδεδεμενο με το ps3,ενω οταν ειναι τα φωτακια αναβοσβηνουν συνεχομενα και το ps3 δεν το αναγνωριζει.Μπαταρια;
gherudos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Οποιαδήποτε μπαταρία οποιαδήποτε συσκευής μπορεί να χαλάσει ανά πάσα στιγμή, συμβαίνουν αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα