natsik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Ξερή κάνει αν ειναι συμβατο με 8bitdo αντάπτορα snes mini
Eddy_Gordo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Έχουμε κάποιο καλό και αναλυτικό βίντεο για το πως καθαρίζεις και επαναφέρεις ένα αυθεντικό χειριστήριο του ps3;
hyperinstict Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Υγεία και χαρά. Έχω πρόβλημα με ένα χειριστήριο από ps3. Με το που πατάω το ps κουμπί να ανοίξει κανει τα δικά του (πάει δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω,enter) γενικά τα πάντα. φτιάχνεται? αν όχι κάποιο αξιόπιστο χειριστήριο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Είχα κι εγώ αντίστοιχο θέμα πριν ένα μήνα και υπέθεσα ότι τα pads της μεμβράνης εσωτερικά θα μετακινήθηκαν (από πτώσεις του χειριστηρίου το οποίο ακουμπώ στο πόδι μου και πέφτει κάποιες φορές). Άνοιξα λοιπόν το χειριστήριο (πληροφορίες εδώ) και αφού έκανα και ένα καθαρισμό με ισοπροπυλική σε διάφορα σημεία το ξαναέκλεισα και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά το ίδιο πρόβλημα. 1
jumaru99 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Συνήθως με καθαρισμό στην καλωδιοταινία που συνδέεται εξ' επαφής στην κεντρική πλακέτα, λύνεται το πρόβλημα. Αλλά αν το ανοίξεις ρίξε ένα γενικό καθάρισμα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα