Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, lefteris7ts είπε

Πρόσφατα πήρα το PS4 με ένα χειριστήριο. Είμαι κάτοχος ps3 με 3 χειριστήρια , υπάρχει τρόπος να παίξουν στο 4;;

Όχι μονο αν αγοράσεις κανένα converter έχει κάποιους αν θυμηθώ πως λέγονται θα το γράψω ο ένας πρέπει να ξεκινάει από 11-12 με 22 κάπου εκεί έχει. 

Το ένα είναι αυτό αλλά είναι πανάκριβο:

Επεξ/σία από dinos234
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.εχω στην κατοχη μου ενα ps3 slim αλλα δεν εχει δουλεψει απο το 2012 που το εχω πανω απο 50 ωρες.ωστοσο λογω του οτι καμια φορα βαζω κανα blu ray και βλεπω με την γυναικα εβαζα το χειρηστηριο με το καλωδιο να ειναι συνδεδεμενο επανω γτ οπως καταλαβατε ηταν ξεφορτιστο.αυτο που εγινε εχθες ομως ειναι περιεργο.ενω εβαλα ενα δισκακι μεσα για να παιξει και δουλευε το χειρηστηριο κανονικα σημερα δεν αναβει καν.ακομα και αν ειναι επανω με το καλωδιο δεν παιρνει ρευμα.δοκιμασα με αλλο καλωδιο και τπτ.το εβαλα επανω σε φορτιστη κινητου με το καλωδιο του και παλι τπτ.τι μπορει να εγινε;να πω απλα οτι ουτε κατω εχει πεσει ποτε ουτε τπτ.ειναι σαν καινουριο αν μπορουμε να το πουμε ετσι.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε

Καλησπερα σε ολους.εχω στην κατοχη μου ενα ps3 slim αλλα δεν εχει δουλεψει απο το 2012 που το εχω πανω απο 50 ωρες.ωστοσο λογω του οτι καμια φορα βαζω κανα blu ray και βλεπω με την γυναικα εβαζα το χειρηστηριο με το καλωδιο να ειναι συνδεδεμενο επανω γτ οπως καταλαβατε ηταν ξεφορτιστο.αυτο που εγινε εχθες ομως ειναι περιεργο.ενω εβαλα ενα δισκακι μεσα για να παιξει και δουλευε το χειρηστηριο κανονικα σημερα δεν αναβει καν.ακομα και αν ειναι επανω με το καλωδιο δεν παιρνει ρευμα.δοκιμασα με αλλο καλωδιο και τπτ.το εβαλα επανω σε φορτιστη κινητου με το καλωδιο του και παλι τπτ.τι μπορει να εγινε;να πω απλα οτι ουτε κατω εχει πεσει ποτε ουτε τπτ.ειναι σαν καινουριο αν μπορουμε να το πουμε ετσι.

Στην πίσω πλευρά έχει κάπου μια πολύ μικρή τρυπούλα. Χωσε μια καρφίτσα ή συνδετηρα ή οδοντογλυφίδα ή κατι σλλο που να χωραει και κανε του ρισετ

Δημοσ.

Μολις του εκανα reset αλλα επιασε μονο με το καλωδιο συνδεδεμενο επανω του.δουλεψε δλδ ανοιξε και μπορω να χειριστω το μενου.το μονο θεμα ειναι οτι δεν δουλευει χωρις το καλωδιο.πρεπει να το εχω συνδεδεμενο επανω για να μπορω να επιλεξω οτιδηποτε.και οταν παταω το ps button αντι να δειχνει οτι φορτιζει λεει charge level -.δεν εχει δλδ τις 3 μπαρουλες που δειχνει κανονικα οταν φορτιζει.και ουτε αναβοσβηνουν τα φωτακια στο χειρηστηριο που υποδηλωνιυν φορτιση.απλα βαζω το usb στο κοντρολ παταω το ρεζετ και ανοιγει.

Ανεξαρτητα βεβαια με ολο αυτο η εφαρμογη youtube που εχω στο playstation ειναι η εκδοση 2.03 και δεν με αφηνει να μπω αν δεν κανω αναβαθμιση στην 3.03.το θεμα ειναι οτι δεν την κανει την αναβαθμιση.λεει οτι θα πρεπει να πατησω οκ σε αυτο εκει που θα αναβαθμισει ωστε να κανει επανεκκινηση το συστημα για να ξεκινησει η αναβαθμιση και τελικα αντι να κανει αναβαθμιση κανει επανεκκινηση το συστημα μονο και τπτ αλλο.ελεος.αχρησιμοποιητο μηχανημα.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να φορτίσεις το χειριστήριο πέρα από το να το συνδέσεις στην κονσόλα ή σε usb υπολογιστή;  Δεν φορτίζει για κάποιο άγνωστο λόγο με τον φορτιστή του κινητού μου 

Δημοσ.

Δεν είναι άγνωστος ο λόγος.
Τα χειριστήρια του PS3 για να φορτίσουν θέλουν και σήμα από την κονσόλα εκτός από την τάση για φόρτιση. Έτσι αναγκαστικά πρέπει να φορτίζει με το PS3 αναμμένο. Πονεμένη ιστορία.
Έχουν βγει κάτι ειδικές συσκευές που το φορτίζουν βέβαια.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σύνδεση PlayStation με χειριστήριο

Καλησπέρα παιδιά

Εχω να πρόβλημα αν εχει καποιος παρόμοιο περιστατικό η ξέρει τι παίζει αν μπορεί ας με βοηθήσει.

Λοιπόν το χειριστήριο στο ps3  δεν το διαβάζει οταν δεν ειναι στο καλώδιο συνδεδεμένο.Με το καλώδιο λειτουργεί κανονικά χωρίς αυτο σβήνει το χειριστήριο.

Εχω δοκιμάζει διάφορα που έλεγαν στο ίντερνετ τπτ δεν δούλεψε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα στη παρέα, έχω θεματάκι με το χειριστήριο του play καθώς όταν παίζω με τα αναλογικά (το δεξί συγκεκριμένα) αρχίζει κάποιες φορές και κάνεις στροφή από μόνο του ακόμα και όταν το αφήνω και δε πατάω κάτι, έχει τύχει σε κανέναν αυτό;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Έχει χαλάσει ο μηχανισμός. Αν το ανοίξεις θα δεις που είναι το πρόβλημα.

υπάρχει περίπτωση δηλαδή να φτιάχνεται; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, beverlover είπε

υπάρχει περίπτωση δηλαδή να φτιάχνεται; 

Ναι δες διάφορα βιντεάκια στο YouTube να καταλάβεις. Συνήθως με ένα απλό σπρέι επαφών φτιάχνεται. Απλά θα στο ξανακάνει μετά από λίγο καιρό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ναι δες διάφορα βιντεάκια στο YouTube να καταλάβεις. Συνήθως με ένα απλό σπρέι επαφών φτιάχνεται. Απλά θα στο ξανακάνει μετά από λίγο καιρό.

ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...