desperados Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δεν κατασκευαζει πια χειριστηρια για το ps3 η sony και για αυτο βλεπεις αυτες τις τιμες.. Ψαξε για κανα μεταχειρισμενο, μπορεις να βρεις και με κατω απο 20 ευρω.
Cyberdemon87 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Σκέφτηκα να ποστάρω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Το PS3 controller μου άρχισε τα προβλήματα, πηγαίνει συνεχώς προς τα δεξιά και πατιούνται κουμπιά μόνα τους. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το επισκευάσω και αν αξίζει; Δεν έχω γνώσεις για να το ανοίξω και να πειραματιστώ, φοβάμαι πως θα το χαλάσω τελείως. Ευχαριστώ!
mikele13- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε Σκέφτηκα να ποστάρω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Το PS3 controller μου άρχισε τα προβλήματα, πηγαίνει συνεχώς προς τα δεξιά και πατιούνται κουμπιά μόνα τους. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το επισκευάσω και αν αξίζει; Δεν έχω γνώσεις για να το ανοίξω και να πειραματιστώ, φοβάμαι πως θα το χαλάσω τελείως. Ευχαριστώ! Στείλε πμ
mbison Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Στις 22/11/2018 στις 8:30 ΠΜ, mikele13- είπε Στείλε πμ Καλησπέρα, ΄έπειτα από πρόβλημα στο bluetooth Της κονσολας ps3 μή επισκευάσιμο κατά τη γνωμη του τεχνικού, σκεφτομαι να πάρω 2 μακρια καλώδια για τα χειριστήρια ώστε να παίζω μόνιμα με αυτά. Πιστεύετε ότι κατι τετοιο θα καταστρεψει τις μπαταρίες τους?
kajwbtfe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Και τι σε νοιάζει αφού θα παίζεις μόνιμα με καλώδιο εφόσον το bt του ps3 σου έχει πρόβλημα?Εκτός και αν χρησιμοποιείς τα χειριστήρια και αλλού ασύρματα.
mbison Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για την απαντηση. Οχι, δεν τα χρησιμοποιω αλλου. Μάλλον αυτή η λυση θα ακολουθησω, αφου απ οτι καταλαβα και να '' ξελιγωθουν'' οι μπαταριες απο τις συνεχομενες φορτίσεις, αυτα θα δουλεύουν. Κατι σαν το ps2 θα μοιάζει δηλαδη.
Choutas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/11/2018 στις 1:06 ΠΜ, mbison είπε Καλησπέρα, ΄έπειτα από πρόβλημα στο bluetooth Της κονσολας ps3 μή επισκευάσιμο κατά τη γνωμη του τεχνικού, σκεφτομαι να πάρω 2 μακρια καλώδια για τα χειριστήρια ώστε να παίζω μόνιμα με αυτά. Πιστεύετε ότι κατι τετοιο θα καταστρεψει τις μπαταρίες τους? Φίλε αν είναι να παίζεις με καλώδιο πάρε Dualshock 4 που παίζουν ενσύρματα στο PS3
mbison Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Στις 22/11/2018 στις 8:30 ΠΜ, mikele13- είπε Στείλε πμ Tώρα ειναι αργά, τα παρήγγειλα πριν δω το μήνυμα σου. Όμως δεν ισχύει αυτό, αφού τα χειριστήρια 3 κ 4 έχουν διαφορετικές θυρες.
Mr_Terror Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Διαφορετικες θυρες αλλα και τα 2 κουμπωνουν σε usb θυρα.Δεν γνωριζω αν κανει το DS4 σε ps3 με τον τροπο που λεει το παιδι,προφανως για να το λεει ειναι δοκιμασμενο.
paiktaras69 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Στις 15/12/2016 στις 3:38 ΜΜ, mikele13- είπε το γνωστο προβλημα που εχουν τα dualshock 3 ειναι οτι δεν ακουμπανε πληρως οι επαφες απο την καλωδιοταινια στην πλακετα και κανει αυτα τα κουλα. αν πιανουν τα χερια σου κ τα ανοιξεις,βαλε μια ταινια μονωτικη που χρησιμοποιουν οι ηλεκτρολογοι,κοβωντας ενα μικρο κομματι γυρνωντας το μασουρι αναποδα με την κολλα προς τα εξω κ την τοποθετεις απο την κατω μερια της καλοδιοταινιας που ακουμπαει σε ενα μαυρο μικρο μαξιλαρακι. θα εισαι οκ. Ωραίος ο Μιχάλης, η οδηγία του + ένα βιντεο στο youtube με βοήθησε πολύ και κατάφερα να φτιάξω το ένα απ΄τα δύο που είχα αντίστοιχο θέμα....μονωτική κάτω από το ΄΄μαξιλαράκι΄΄ λοιπόν να κάνει σωστά επαφή η καλωδιοταινία και όλα οκ πλέον 1
mikele13- Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε Ωραίος ο Μιχάλης, η οδηγία του + ένα βιντεο στο youtube με βοήθησε πολύ και κατάφερα να φτιάξω το ένα απ΄τα δύο που είχα αντίστοιχο θέμα....μονωτική κάτω από το ΄΄μαξιλαράκι΄΄ λοιπόν να κάνει σωστά επαφή η καλωδιοταινία και όλα οκ πλέον Κλασικό πρόβλημα των dual shock...
pollop Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 αστεια(;) ερωτηση για συνδεση dualshock3 καλημερα στην παρεα, το θεματακι μου ειναι οτι στον ιδιο χωρο εχω δυο PS3 με ενα dualshock3. οταν κλεινω την κονσολα που το εχω συνδεσει και μετα ανοιγω την δευτερη, το βαζω κανονικα στο USB port της με το καλωδιακι του και, αφου πατησω το PS κουμπι, ανοιγει η κονσολα που το ειχα συνδεσει πριν. εψαξα λιγο στο google αλλα δεν βρηκα ακρη. παρακαλω τα φωτα σας.
JTRGamer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Για ποιο λόγο τα χρησιμοποιείς και τα 2 PS3?
mikele13- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Να ανοίγεις την 2η κονσόλα από το power button και όχι από το χειριστήριο. PS. Δοκίμασε να κάνεις re-assign controller στην 2η κονσόλα.
pollop Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Για ποιο λόγο τα χρησιμοποιείς και τα 2 PS3? Το ενα ειναι Cfw φιλε. Παιδια βρεθηκε ο ενοχος, τελικα εφταιγε το καλωδιο, χαλασε με αποτελεσμα να μην μπορει να κανει συνχρονισμο, ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα