panakart Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα εχω μια εργασια και θελω να με βοηθησετε σε ενα ερωτημα αν σας ειναι ευκολο.Γνωριζετε ποια εινα η διαφορα απλης δειγματοληψιας με την δειγματοληψια συγκρατησης(Simple and hold); Ευχαριστω πολυ!
moukoublen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δεν γνωρίζω. Αλλα νομίζω πως εδώ στη σελίδα 156 εξηγεί (κεφ. 4.2.1 Κύκλωμα δειγματοληψίας και συγκράτησης).
taleporos2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, για να μην ανοιγω νέο θέμα θα ήθελα και γώ να ρωτήσω κατι στην matlab! Πως γίνεται να υποδειγματοληπτήσω ένα σημα απο συχνότητα 100Κhz στη μισή συχνότητα; Ευχαριστώ!
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, για να μην ανοιγω νέο θέμα θα ήθελα και γώ να ρωτήσω κατι στην matlab! Πως γίνεται να υποδειγματοληπτήσω ένα σημα απο συχνότητα 100Κhz στη μισή συχνότητα; Ευχαριστώ! παίρνοντας τα μισά (κάθε δεύτερο) δείγματα
taleporos2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 παίρνοντας τα μισά (κάθε δεύτερο) δείγματα δηλαδη? με ποια εντολή?
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 δηλαδη? με ποια εντολή? Με καμία. Hardcoded. Θα φτιάξεις μία λούπα που να το κάνει αυτό. Δεν ξέρω εάν υπάρχει εντολή. Λογικά, κάτι θα υπάρχει, κάποιος θα το έχει υλοποιήσει σε μία εντολή αυτό. Όσες φορές μου έχει χρειαστεί το έχω υλοποιήσει μόνος μου, χωρίς έτοιμες εντολές.
taleporos2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Με καμία. Hardcoded. Θα φτιάξεις μία λούπα που να το κάνει αυτό. Δεν ξέρω εάν υπάρχει εντολή. Λογικά, κάτι θα υπάρχει, κάποιος θα το έχει υλοποιήσει σε μία εντολή αυτό. Όσες φορές μου έχει χρειαστεί το έχω υλοποιήσει μόνος μου, χωρίς έτοιμες εντολές. ok δηλδη μια λουπα με βημα 2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.