kjj Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Εγκατεστησα το γνωστο προγραμμα.Μολις εκανα remove τα αντιστοιχα αρχεια που εντοπισε παρατηρησα τα εξης: α)Το winzip 8.1 εληξε β)Το flashget οταν το ανοιγω λεει οτι ειναι μονο για evaluation use,ενω πρωτα δεν το εβγαζε.(πριν τη χρηση του αd-aware) Μηπως τα προγραμματα αυτα δουλευαν κανονικα μονο με την προυποθεση να λαμβανω διαφημισεις και τωρα που με το adaware αφαιρεσα τα αρχεια τους με διαφημισεις δεν γινεται πλεον να τα χρησιμοποιω;
DimitrisKTM Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 den nomizw giati se mena den exei sumvei tipota tetoio. An den ta exeis svisei teleiws kai einai stin karantina, epanefere ta kai des an isxuei, pantos einai apithano.
kjj Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Δημητρη, το Winzip αν και λεει οτι εληξε, ακομη συμπιεζει και ξεσυμπιεζει.... Αυτο ειναι λογικο;
bug Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Και εγώ χρησιμοποιώ το Ad-aware αρκετό καιρό. Να προσέχεις να κάνεις πάντα backup προτού κάνεις οτιδήποτε με αυτό. Όσο για το πρόβλημά σου, εγώ δεν το έχω συναντήσει. Μάλλον κάτι άλλο θα φταίει που δεν σου δουλεύουν.
accipio Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 kjj said: Δημητρη, το Winzip αν και λεει οτι εληξε, ακομη συμπιεζει και ξεσυμπιεζει.... Αυτο ειναι λογικο; Ναι, παρότι έληξε, δεν σταματά να δουλεύει.
kraft Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 To ad-aware entopizei kai sbynei spyware programmata.Oute to flashget,oute to winzip einai spyware.Den exw antimetwpisei tetoio problhma(exw xrhsimopoihsei sxedon oles tis ekdoseis tou ad-aware,kai twra exw thn teleutaia.)
DimitrisKTM Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 opws eipe kai o accipio sunexizei na doulevei xwris provlima.
LEFteriz Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Μήπως το Ad-aware όπως πήρε σβάρνα το μητρώο έσβησε και τις καταχωρήσεις για το Registration των 2 αυτών προγραμμάτων? Λέω μήπως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.