testit Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 έχω ένα ideapad s10-2 (το μαθητικό). νομίζω έχει cpu τον atom n270. γίνεται σε αυτό το netbook αλλαγή cpu με κάποιον μεγαλύτερο - καλύτερο cpu; π.χ. σε mobile coreduo... ??? κι ας εξαντλείται σύντομα η μπαταρία.
agos1212 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 και εγω το μαθητικο εχω... δεν αξιζει γιατι ειναι 50 - 50 στο να μην πετυχει και να πεταξεις το λαπτοπ..αλλα και παλι νομιζω οτι δεν γινεται στα λαπτοπακια που μας εδωσαν
testit Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 και εγω το μαθητικο εχω... δεν αξιζει γιατι ειναι 50 - 50 στο να μην πετυχει και να πεταξεις το λαπτοπ..αλλα και παλι νομιζω οτι δεν γινεται στα λαπτοπακια που μας εδωσαν Από ότι θυμάμαι, το ξεβίδωμα/ξεκοίλιασμα του κουτιού είναι πολύ εύκολο. κι ας χάσεις στην ξανασυναρμολόγηση 2-3 βίδες! Το είχα παλαίψει παλιότερα, όταν μου έπεσε μια sim card στην πίσω dummy είσοδο. Δε θυμάμαι τωρα την εικόνα/σόκετ του επεξεργαστή. Ατομ N280 παίρνει σίγουρα. Αλλά ένας mobile coreduo στα 2 ghz, θα ήταν καλή περίπτωση. Το ζήτημα είναι... όλοι αυτοί οι ατομ και οι mobile coreduo έχουν το ίδιο σόκετ;
forgotten Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 μην λετε ανοησιες στα netbook οι επεξεργαστες ειναι onboard και δεν αναβαθμιζονται εξαλλου ο λογος του netbook δεν ειναι για επεξεργασια βαριων εφαρμογων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.