Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω αστεια κορνα αυτοκινητου

Orgasmic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα μια μερα που προχωρουσα στον δρομο ακουω μια κορνα απο αυτες πχ που εiχαν τα αυτοκινητα στις πρωτες αμερικανικες κωμωδιες και ο ηχος τους μοιαζει μα γκαρισμα γαιδαρου...Περιττο να σας πω οτι ολοι οσοι ηταν κοντα επεσαν κατω απο τα γελια, πραγματικα οσο κι αν σας φαινεται περιεργο ηταν φοβερη...

Ξερει κανεις που μπορω να βρω μια τετοια, ή κατι αναλογο?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προ 15ετίας είχε μια τέτοια καγκούρικη της εποχής ο αδερφός μου.

Είχε και αυτό που λές. Ήταν ένα ρυθμιζόμενο κουτάκι πίσω απο το χειρόφρενο το οποίο νομίζω το είχε βάλει παράλληλα με το ηχοσύστημα και ήταν συνδεδεμένο με την κόρνα.

Είχε επιλογές για πολλούς ήχους, ένταση και επίσης ένα μικροφωνάκι για να γίνεις εντελώς high tech Στάθης ψάλτης αν ήθελες.

Φαντάζομαι οτι σήμερα τα πράγματα έχουν γίνει λίγο πιο απλά.

Πάντα μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο για manual καταστάσεις

TYTB08034.jpg

Δημοσ.

εγώ θυμάμαι κατι άλλες πανυγηρτζίδικες που έπαιζαν μια μελωδία κάπως σαν τα παιδιά του πειραιά. εντελώς γύφτικος ηχος βέβαια :lol:

τέτοια θέλω!!!!!!

Δημοσ.

Άρθρo 37 του KOK.

Hχητικές και φωτεινές πρoειδoπoιήσεις

1. H χρήση ηχητικών oργάνων πρoειδoπoίησης επιτρέπεται μόνo:

α) Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για την απoφυγή δυστυχήματoς.

β) Eκτός κατoικημένων περιoχών, κατά τo πρoσπέρασμα, για να ειδoπoιηθεί o oδηγός τoυ πρoπoρευόμενoυ oχήματoς, αν αυτό είναι απαραίτητo.

γ) Όταν μεταφέρoνται με oχήματα άτoμα, τα oπoία κινδυνεύoυν ή έχoυν άμεση ανάγκη ιατρικής βoήθειας.

2. H χρήση των ηχητικών oργάνων πρέπει να μην παρατείνεται πέραν τoυ

απoλύτως αναγκαίoυ χρόνoυ.

3. Oι oδηγoί αυτoκινήτων oχημάτων μπoρoύν τη νύκτα, αντί ηχητικών

πρoειδoπoιήσεων, να δίνoυν τις φωτεινές πρoειδoπoιήσεις, τoυ άρθρoυ 36 παράγραφος 4 τoυ παρόντoς Kώδικα.

4. O oδηγός σχoλικoύ λεωφoρείoυ ή oχήματoς μεταφoράς Ατόμων με Ανα- πηρίες (ΑμεΑ) oφείλει να έχει αναμμένo τo σύστημα φωτεινoύ συναγερμoύ, όσo χρόνo διαρκεί η επιβίβαση ή απoβίβαση.

5. Oι oδηγoί αυτoκινήτων oχημάτων, εκτός από την περίπτωση ακινησίας τoυ oχήματoς, επιτρέπεται να θέτoυν σε λειτoυργία τα φώτα έκτακτης ανά- γκης (σύστημα φωτεινoύ συναγερμoύ), μόνo όταν κινδυνεύoυν τρίτoι από τo δικό τoυς όχημα.

6. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις των παραγράφων 1,2,4 και 5 του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο είκοσι (20,00) ευρώ.

Νομίζω απαγορεύεται και η μετατροπή του ήχου τις κόρνας πέραν του χαρακτηριστικού εργοστασιακού.

Δημοσ.

Εξτρα θα την βαλω, δεν την θελω για καφριλικια...βασικα θελω να πετυχαινω κανα γνωστο ή κανα πιπινι και να του κορνάρω...εντωμεταξυ δεν ξερω αν εχετε καταλαβει για ποια κορνα μιλαω, αλλα αν την ακουσετε θα πεσετε κατω απο τα γελια...ειναι η κλασικη κορνα που ειχαν τα πρωτα αμερικανικα αυτοκινητα που μοιαζει με γκαρισμα γαιδαρου...κανεις που να ξερει/φανταζεται που μπορει να την βρω?

Δημοσ.

Εδώ σ'έχω OOgah Horn

http://www.youtube.com/watch?v=A1d24KO56pI&feature=related

Σημαντικό λάθος που είδα σε άλλα βίντεο. Την συνδέουν με 12v ενώ είναι για 6v. Αν πάρεις καμία να χρησιμοποιήσεις κάποια αντίσταση να ρίξεις τα βόλτ.

Δημοσ.

Εμενα αν με κορναραν με τετοιο ηχο- κ ημουν μονη χωρις παρεα- οχι απλα δν θα γελουσα,αλλα θα ειχα καταντραπει.

Α την δεις στον δρομο εχει τρελο γελιο...Death Lord, ωραιος, αυτην ακριβως εννοουσα, βρηκα και μια στο ebay με 12 λιρες αλλα μαλλον δεν στελνουν εκτος αγγλιας...

Δημοσ.

Α την δεις στον δρομο εχει τρελο γελιο...Death Lord, ωραιος, αυτην ακριβως εννοουσα, βρηκα και μια στο ebay με 12 λιρες αλλα μαλλον δεν στελνουν εκτος αγγλιας...

Να ξέρεις όμως τα καλά κομμάτια σε αυτές τις κόρνες κάνουν πάνω από 120 ευρώ. Χωρίς μεταφορικά εννοείται. Είναι συλλεκτικά κομμάτια οι περισσότερες γι αυτό. Ειδικά αυτές που είναι ανακατασκευασμένες και τους έχουν αλλάξει πηνία, ρότορες και τις έχουν βάψει, αν τη γουστάρεις πολύ πιστεύω αξίζει τα 150-160 ευρώ που κάνει.

Δημοσ.

Να ξέρεις όμως τα καλά κομμάτια σε αυτές τις κόρνες κάνουν πάνω από 120 ευρώ. Χωρίς μεταφορικά εννοείται. Είναι συλλεκτικά κομμάτια οι περισσότερες γι αυτό. Ειδικά αυτές που είναι ανακατασκευασμένες και τους έχουν αλλάξει πηνία, ρότορες και τις έχουν βάψει, αν τη γουστάρεις πολύ πιστεύω αξίζει τα 150-160 ευρώ που κάνει.

Μπα, δεν ψηνομαι να δωσω τοσα, την πλακα μου θελω να κανω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...