Προς το περιεχόμενο

Blue ray 3d η ps3 λειτουργικό

Sefiroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συχνωμη αν το ποσταρα λάθος βασικά εγω την απορία είμαι κάτοχος μιας samsung 3d tv κάνω αναπαραγωγή τα 3d disk Μέσω ps3 μιας και διαθέτει το λογισμικό αν είχα όμως ένα 3d blue ray player που υπάρχει στην αγορά και έκανα εκει την αναπαραγωγή θα είχα διαφορετικό είδος 3d απο το ps3 ? η θα Έβλεπα το ίδιο αποτέλεσμα αν γνωρίζει κανείς και έχει ασχοληθεί θα θέλα να την γνώμη του ευχάριστο

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Καλησπέρα συχνωμη αν το ποσταρα λάθος βασικά εγω την απορία είμαι κάτοχος μιας samsung 3d tv κάνω αναπαραγωγή τα 3d disk Μέσω ps3 μιας και διαθέτει το λογισμικό αν είχα όμως ένα 3d blue ray player που υπάρχει στην αγορά και έκανα εκει την αναπαραγωγή θα είχα διαφορετικό είδος 3d απο το ps3 ? η θα Έβλεπα το ίδιο αποτέλεσμα αν γνωρίζει κανείς και έχει ασχοληθεί θα θέλα να την γνώμη του ευχάριστο

Σαν τεχνολογια απεικονισης οχι,η ποιοτητα ομως του σηματος που φτανει στην οθονη παιζει ρολο απο τι πηγη παραγεται,πρακτικα τωρα αν εισαι high end τυπος παρε αλλη πηγη αλλιως μεινε με ps3,για τα λεφτα του τα σπαει!!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δηλαδή μου λες θα υπάρχει διάφορα αν πάρω ένα 3d blue ray disk γιατί έχω την άποψη όμως ότι και εκει διαθέτει λειτουργικό και όχι 3G engine ?

Δημοσ.

Μιλαω για αμελητεα διαφορα προς το καλυτερο και μονο αν ειναι high end το player.

Μην ξεχνας πως οταν ειχε βγει το ps3 το χρησιμοποιουσαν σαν player αναφορας στα συστηματα που παρουσιαζανε ολα τα περιοδικα

Δημοσ.

Μιλαω για αμελητεα διαφορα προς το καλυτερο και μονο αν ειναι high end το player.

Τι είναι το high and ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το hi end τελικά τι είναι ? Παντός όλα τα 3d players λειτουργούν με λειτουργικο και όχι με 3d engine

Δημοσ.

Το hi end τελικά τι είναι ? Παντός όλα τα 3d players λειτουργούν με λειτουργικο και όχι με 3d engine

Hdmi εβαλες 1.4v;

Δημοσ.

Εδω φίλε μου με πιανεις αδιάβαστο ποια είναι η διάφορα ?

Υποστιριζει πληρως το 3d και ξεζουμιζει ηχο και εικονα. Ειναι το καλυτερο μεγιστο αποτελεσμα που μπορεις να παρεις. (μιλαω μονο για το καλωδιο).

Δημοσ.

Οκ θα το κοιτάξω να δω υπάρχει πουθενά κάποια ρύθμιση απο ps3 να βλέπεις τι ίσως καλώδιο έχεις πάνω ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...