Sefiroth Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα συχνωμη αν το ποσταρα λάθος βασικά εγω την απορία είμαι κάτοχος μιας samsung 3d tv κάνω αναπαραγωγή τα 3d disk Μέσω ps3 μιας και διαθέτει το λογισμικό αν είχα όμως ένα 3d blue ray player που υπάρχει στην αγορά και έκανα εκει την αναπαραγωγή θα είχα διαφορετικό είδος 3d απο το ps3 ? η θα Έβλεπα το ίδιο αποτέλεσμα αν γνωρίζει κανείς και έχει ασχοληθεί θα θέλα να την γνώμη του ευχάριστο Sent from my iPhone using Insomnia.app
injen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα συχνωμη αν το ποσταρα λάθος βασικά εγω την απορία είμαι κάτοχος μιας samsung 3d tv κάνω αναπαραγωγή τα 3d disk Μέσω ps3 μιας και διαθέτει το λογισμικό αν είχα όμως ένα 3d blue ray player που υπάρχει στην αγορά και έκανα εκει την αναπαραγωγή θα είχα διαφορετικό είδος 3d απο το ps3 ? η θα Έβλεπα το ίδιο αποτέλεσμα αν γνωρίζει κανείς και έχει ασχοληθεί θα θέλα να την γνώμη του ευχάριστο Sent from my iPhone using Insomnia.app Σαν τεχνολογια απεικονισης οχι,η ποιοτητα ομως του σηματος που φτανει στην οθονη παιζει ρολο απο τι πηγη παραγεται,πρακτικα τωρα αν εισαι high end τυπος παρε αλλη πηγη αλλιως μεινε με ps3,για τα λεφτα του τα σπαει!!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Sefiroth Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή μου λες θα υπάρχει διάφορα αν πάρω ένα 3d blue ray disk γιατί έχω την άποψη όμως ότι και εκει διαθέτει λειτουργικό και όχι 3G engine ? Sent from my iPhone using Insomnia.app
injen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μιλαω για αμελητεα διαφορα προς το καλυτερο και μονο αν ειναι high end το player. Μην ξεχνας πως οταν ειχε βγει το ps3 το χρησιμοποιουσαν σαν player αναφορας στα συστηματα που παρουσιαζανε ολα τα περιοδικα Sent from my iPhone using Insomnia.app
Sefiroth Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μιλαω για αμελητεα διαφορα προς το καλυτερο και μονο αν ειναι high end το player. Τι είναι το high and ? Sent from my iPhone using Insomnia.app Sent from my iPhone using Insomnia
Sefiroth Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Το hi end τελικά τι είναι ? Παντός όλα τα 3d players λειτουργούν με λειτουργικο και όχι με 3d engine Sent from my iPhone using Insomnia.app
Nio0006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Το hi end τελικά τι είναι ? Παντός όλα τα 3d players λειτουργούν με λειτουργικο και όχι με 3d engine Sent from my iPhone using Insomnia.app Hdmi εβαλες 1.4v; Sent from my iPhone using Insomnia
Sefiroth Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εδω φίλε μου με πιανεις αδιάβαστο ποια είναι η διάφορα ? Sent from my iPhone using Insomnia.app
Nio0006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εδω φίλε μου με πιανεις αδιάβαστο ποια είναι η διάφορα ? Sent from my iPhone using Insomnia.app Υποστιριζει πληρως το 3d και ξεζουμιζει ηχο και εικονα. Ειναι το καλυτερο μεγιστο αποτελεσμα που μπορεις να παρεις. (μιλαω μονο για το καλωδιο). Sent from my iPhone using Insomnia
Sefiroth Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Οκ θα το κοιτάξω να δω υπάρχει πουθενά κάποια ρύθμιση απο ps3 να βλέπεις τι ίσως καλώδιο έχεις πάνω ? Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.