Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμενα λαπτοπ

Orgasmic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρα σε όλους!

Ενδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ, μεχρι 400 ευρω, χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις, πλην μιας:Να εχει εξοδο HDMI για να βλεπω καμια ταινια στην τηλεοραση.

Το μπατζετ μου ειναι κοντα στο 400ρι...ξερετε καποιο site ή εχετε κατι αλλο υποψην σας?

Δημοσ.

φιλε μου κοιταζε στις αγγελιες του forum γιατι θα βρεις κατι με καλυτερες δυνατοτητες απο αυτα του οποιου καταστηματος με καλυτερο επεξεργαστη και καλη καρτα γραφικων οπως ενα i3 to budget των 400 ευρω ειναι ενταξει

ακομα κοιταζε και τις προσφορες κατα καιρους αν εχεις καιρο ,αυτα απο μενα

Δημοσ.

Γενικως τι πιστευετε οτι πρεπει να κοιταξω απο πλευρας μελλοντικης αναβαθμισης?

Δηλαδη, να κοιταξω να παρω τωρα κατι με καλο επεξεργαστη ο οποιος αντικαθισταται πιο δυσκολα?ΠΟια ειναι τα μερη του λαπτοπ που υπαρχει μεγαλυτερο ζορι στο να αναβαθμιστουν, και αρα στα οποια πρεπει να εστιασω?

Δημοσ.

αναβαθμισιμα μερη: σκληρος δισκος,μνημες ραμ,επεξεργαστης (υπο προυποθεσεις ομως.πρεπει να ταιριαζει στην μητρικη.το βλεπεις

αν ταιριαζει απο το site του κατασκευαστη).

Καρτα γραφικων: ειναι πολυ δυσκολο να αναβαθμιστει.εως αδυνατο θα ελεγα..

Για εμενα,μονο επεξεργαστη και καρτα γραφικων να κοιτας.τα υπολοιπα αλλαζουν ευκολα.

Δημοσ.

Αν ειναι να πάρεις μεταχειρισμένο

1) εγγύηση //Αν υπάρχει ειναι ++

2) Κατάσταση //Εμφανισιακά αλλα και εσωτερικά αν μπορεις τουλάχιστον τα βασικά

3)Απο ποιον το παίρνεις // Εχει κανει πιθανός κάποιο clocking τι χρηση του εχει κάνει

4)Τύχη //Δεν εχω καποιο σχόλιο σε αυτο.

Μπορει να κοιτας διαφορα σαιτ αν εχεις υπομονή .Στις αγγελίες κατα καιρους εχω δει ευκαιρίες αν και αλλες φορες ηταν λιγο fail κατάσταση.

Καλή αναζήτηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...