Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένη δραματική ταινία

dimitris_1924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω για εμενα το Dancer In The Dark ειναι αξεπεραστο για τα συναισθηματα που σου προκαλει στο τελος (δεν εξεταζω αν ο σκηνοθετης "παιζει" επιτηδες με το συναισθηματικο κοσμο του θεατη - με ενδιαφερει οτι το πετυχαινει).

Δημοσ.

+1 στο american beauty. Είχα πάθει την πλάκα μου.

Βέβαια η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που μας άφησε κάθε ταινία. Πχ όταν ήμουν 17 είχα συγκινηθεί απίστευτα με το "Driving mrs Daisy", και όταν ήμουν 13 με το "My Girl". Οι ηλικίες στο περίπου.

Δημοσ.

american beauty ...τοπ τοπ τοπ τοπ τοπ

:rolleyes:

Αλλος ένας που αγνοείται η τύχη του :) Sam Mentes, ξεκίνησε με δυο αριστουργήματα κι έκτοτε τον ψάχνουμε

Βέβαια η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που μας άφησε κάθε ταινία. Πχ όταν ήμουν 17 είχα συγκινηθεί απίστευτα με το "Driving mrs Daisy"

Μια χαρά ταινία είναι το Driving mrs Daisy ανεξαρτήτου ηλικίας. Άσχετα αν όλοι οι πανηλίθιοι κριτικοί την έχουν για χαρακτηριστικό παράδειγμα αδικίας στα oscar

Δημοσ.

Αλλος ένας που αγνοείται η τύχη του :) Sam Mentes, ξεκίνησε με δυο αριστουργήματα κι έκτοτε τον ψάχνουμε

Μια χαρά ταινία είναι το Driving mrs Daisy ανεξαρτήτου ηλικίας. Άσχετα αν όλοι οι πανηλίθιοι κριτικοί την έχουν για χαρακτηριστικό παράδειγμα αδικίας στα oscar

Mαλλον εσυ αγνοεις την τυχη του διοτι τις ταινιαρες τις εκανε μετα το American Beauty.To 2008 το Revolutionary Road και περυσι το καταπληκτικο Away We Go.Ειδικα το τελευταιο κατα τη γνωμη μου ειναι αριστουργημα.

Δημοσ.

Mαλλον εσυ αγνοεις την τυχη του διοτι τις ταινιαρες τις εκανε μετα το American Beauty.To 2008 το Revolutionary Road και περυσι το καταπληκτικο Away We Go.Ειδικα το τελευταιο κατα τη γνωμη μου ειναι αριστουργημα.

Όντως δεν το χω δει αλλά το κατεβάζω τώρα γιατί με τσίτωσες. Το καλό που σου θέλω να μην είναι τελείως μάπα :D

Δημοσ.

Όντως δεν το χω δει αλλά το κατεβάζω τώρα γιατί με τσίτωσες. Το καλό που σου θέλω να μην είναι τελείως μάπα :D

Έλεος ρε φίλε, δε με λυπάσαι χριστουγεννιάτικα, τι με βάζεις και βλέπω? Κάτι τέτοιες ασήμαντες, πρόχειρες, άνευρες, άνοστες, άοσμες ταινίες είναι που με κάνουν να σιχτιρίζω ώρες ώρες το αμερικάνικο ανεξάρτητο σινεμά και να λέω Χόλιγουντ και πάλι Χόλιγουντ

Απ'το να βλέπω τέτοιες "καλλιτεχνικές" πορδές προτιμώ να δω όλα τα Ρόκι το ένα πίσω απο τ'άλλο και χωρίς διάλειμμα :lol:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αξεπέραστο το Seven Pounds. Πολύ κλάμα. Σίγουρα όμως είναι κάτι υποκειμενικό γιατί οι ταινίες επηρεάζουν διαφορετικά τον κάθε θεατή. Seven Pounds, Gattaca και Eternal Sunshine of a Spotless Mind από μένα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χαίρεται,είδα πρίν κάτι μέρες το "CINEMA PARADISO" και μου άρεσε πολύ,πολυ συγκινητική ταινία...Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους δεν την έχουν δει... :rolleyes: :rolleyes:

Link

Link

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...