dimitris_1924 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Γειά σε όλους...Θέλω να μου πείτε τις αγαπημένες σας δραματικές ταινίες,αυτές που πραγματικά σας άφησαν κάτι στο τέλος... http://www.youtube.com/watch?v=C0RZNIFZxoYΑπλά έπος.... http://www.youtube.com/watch?v=2nmCpumyYmAΕκπληκτική...
fearwhatnow Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Νομιζω για εμενα το Dancer In The Dark ειναι αξεπεραστο για τα συναισθηματα που σου προκαλει στο τελος (δεν εξεταζω αν ο σκηνοθετης "παιζει" επιτηδες με το συναισθηματικο κοσμο του θεατη - με ενδιαφερει οτι το πετυχαινει).
arxaggelos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 +1 στο american beauty. Είχα πάθει την πλάκα μου. Βέβαια η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που μας άφησε κάθε ταινία. Πχ όταν ήμουν 17 είχα συγκινηθεί απίστευτα με το "Driving mrs Daisy", και όταν ήμουν 13 με το "My Girl". Οι ηλικίες στο περίπου.
mrpink Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 american beauty ...τοπ τοπ τοπ τοπ τοπ Αλλος ένας που αγνοείται η τύχη του Sam Mentes, ξεκίνησε με δυο αριστουργήματα κι έκτοτε τον ψάχνουμε Βέβαια η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που μας άφησε κάθε ταινία. Πχ όταν ήμουν 17 είχα συγκινηθεί απίστευτα με το "Driving mrs Daisy" Μια χαρά ταινία είναι το Driving mrs Daisy ανεξαρτήτου ηλικίας. Άσχετα αν όλοι οι πανηλίθιοι κριτικοί την έχουν για χαρακτηριστικό παράδειγμα αδικίας στα oscar
fearwhatnow Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Αλλος ένας που αγνοείται η τύχη του Sam Mentes, ξεκίνησε με δυο αριστουργήματα κι έκτοτε τον ψάχνουμε Μια χαρά ταινία είναι το Driving mrs Daisy ανεξαρτήτου ηλικίας. Άσχετα αν όλοι οι πανηλίθιοι κριτικοί την έχουν για χαρακτηριστικό παράδειγμα αδικίας στα oscar Mαλλον εσυ αγνοεις την τυχη του διοτι τις ταινιαρες τις εκανε μετα το American Beauty.To 2008 το Revolutionary Road και περυσι το καταπληκτικο Away We Go.Ειδικα το τελευταιο κατα τη γνωμη μου ειναι αριστουργημα.
mrpink Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Mαλλον εσυ αγνοεις την τυχη του διοτι τις ταινιαρες τις εκανε μετα το American Beauty.To 2008 το Revolutionary Road και περυσι το καταπληκτικο Away We Go.Ειδικα το τελευταιο κατα τη γνωμη μου ειναι αριστουργημα. Όντως δεν το χω δει αλλά το κατεβάζω τώρα γιατί με τσίτωσες. Το καλό που σου θέλω να μην είναι τελείως μάπα
twiner Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 όπως έχω δηλώσει πολλάκις, το Peppermint Candy είναι η δραματική ταινία που προσωπικά με άφησε άναυδο. Βρείτε την δείτε την.
mrpink Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Όντως δεν το χω δει αλλά το κατεβάζω τώρα γιατί με τσίτωσες. Το καλό που σου θέλω να μην είναι τελείως μάπα Έλεος ρε φίλε, δε με λυπάσαι χριστουγεννιάτικα, τι με βάζεις και βλέπω? Κάτι τέτοιες ασήμαντες, πρόχειρες, άνευρες, άνοστες, άοσμες ταινίες είναι που με κάνουν να σιχτιρίζω ώρες ώρες το αμερικάνικο ανεξάρτητο σινεμά και να λέω Χόλιγουντ και πάλι Χόλιγουντ Απ'το να βλέπω τέτοιες "καλλιτεχνικές" πορδές προτιμώ να δω όλα τα Ρόκι το ένα πίσω απο τ'άλλο και χωρίς διάλειμμα
Sugizo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Requiem for a Dream , ίσως επειδή έχει αυτό το απίστευτο soundtrack που έχουμε βαρεθεί να ακούμε σε trailers άλλων ταινιών.
gpanagiotou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Οι αγαπημένες μου δραματικές ταινίες είναι το Green Mile, το Million Dolar Baby αλλά και το τελευταίο του Clint Eastwood, Η Ζωή Μετά. Η ιστορία με τα δίδυμα αγοράκια είναι πολύ συγκινητική...
GeorgeVls Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αξεπέραστο το Seven Pounds. Πολύ κλάμα. Σίγουρα όμως είναι κάτι υποκειμενικό γιατί οι ταινίες επηρεάζουν διαφορετικά τον κάθε θεατή. Seven Pounds, Gattaca και Eternal Sunshine of a Spotless Mind από μένα.
Vintage Jewel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 εχω παρα πολλες,συνηθως τετοιες βλεπω..Οποτε θα πω δυο τρεις The Return http://www.youtube.com/watch?v=qNR4ER9tC6A Dancer In The Dark Eβδομη Σφραγιδα
dimitris_1924 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Χαίρεται,είδα πρίν κάτι μέρες το "CINEMA PARADISO" και μου άρεσε πολύ,πολυ συγκινητική ταινία...Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους δεν την έχουν δει... :rolleyes: Link Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.