tritonas00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 μηπως,λεω μηπως..ο φιλος εγκατεστησε τον grub στον mbr του δισκου των Windows και οχι του 250αρη? επισης,μηπως τα boot αρχεια των windows ηταν στον 250αρη? οποτε κανοντας format τον 250αρη ,παπαλα και ο bootloader των 7? Παλια,που ειχα xp,οταν περναγα σε αλλο δισκο τα 7,αυτα εβαζαν τα αρχεια του bootloader στο δισκο των xp. Ολα αυτα τα εψαξε ο φιλος πριν ξεκινησει? Του ειπε κανεις να τα ψαξει? Σαφως και δεν φταιει το ubuntu.To linux,οτι του πεις κανει. Οποτε για να καταλαβουμε τι ακριβως φταιει,πρεπει ο φιλος να μας απαντησει τα εξης: 1.Tα αρχεια του bootloader των 7 σε ποιο σκληρο ηταν 2.Ο grub που εγκατασταθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Απο τη στιγμη που υπαρχει extended partition, δωσε 10gb απο το 1ΤΒ, στο ubuntu και να μη μπλεκεσαι με αλλαγες δισκων, εγγραφες στον grub κτλ κτλ... Ο grub θα μπει κανονικα, κι αν θελεις να βγαλεις το ubuntu, delete το partition, ενσωματωση του χωρου πισω στα Windows, ενα fixmbr απο το Win 7 Repair Disk και τελος... Τοσο απλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 μηπως,λεω μηπως..ο φιλος εγκατεστησε τον grub στον mbr του δισκου των Windows και οχι του 250αρη? επισης,μηπως τα boot αρχεια των windows ηταν στον 250αρη? οποτε κανοντας format τον 250αρη ,παπαλα και ο bootloader των 7? Παλια,που ειχα xp,οταν περναγα σε αλλο δισκο τα 7,αυτα εβαζαν τα αρχεια του bootloader στο δισκο των xp. Ολα αυτα τα εψαξε ο φιλος πριν ξεκινησει? Του ειπε κανεις να τα ψαξει? Σαφως και δεν φταιει το ubuntu.To linux,οτι του πεις κανει. Οποτε για να καταλαβουμε τι ακριβως φταιει,πρεπει ο φιλος να μας απαντησει τα εξης: 1.Tα αρχεια του bootloader των 7 σε ποιο σκληρο ηταν 2.Ο grub που εγκατασταθηκε πολύ πιθανό είναι τα αρχεία του bootloader των 7 να ήταν στον 250αρι γιατί και πριν βάλω τα ubuntu ο primary σκληρός στο boot ήταν ο 250αρις και όταν να έκανα το φορμάτ να σβήστηκαν...δεν είπα ότι φταίνε τα ubuntu για το πρόβλημα ίσως ότι δε ξέρω πολλά πράγματα για αυτό το λειτουργικό,και για να απαντήσω στο δεύτερο ερώτημα σου για το που εγκαταστάθηκε ο grub απλά δε ξέρω... ακόμα και όταν έβαλα το cd από τα 7 για να κάνω repair,δεν έβρισκε τα 7 :) Ο grub θα μπει κανονικα, κι αν θελεις να βγαλεις το ubuntu, delete το partition, ενσωματωση του χωρου πισω στα Windows, ενα fixmbr απο το Win 7 Repair Disk και τελος... Τοσο απλα... την ενσωμάτωση πως μπορώ να την κάνω στο σκληρό..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Τρεχεις ξανα το ubuntu livecd, ανοιγεις το gparted και το ενσωματωνεις... νομιζω γινεται κι απο τα windows...αλλα δεν το εχω ψαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Τρεχεις ξανα το ubuntu livecd, ανοιγεις το gparted και το ενσωματωνεις... νομιζω γινεται κι απο τα windows...αλλα δεν το εχω ψαξει. οκ.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 devill0 αν θες απλα να δοκιμασεις και να δεις τι παιζει ριξε ενα vmware ή virtualbox στα 7 και εγκατεστησε εκει οποια διανομη θες. Και θα δεις το ubuntu κλπ,και δεν χρειαζεται να ανυσηχεις για partitions κλπ.Και οτι και να γινει εκει δεν προκειται να επηρεασει την εγκατασταση των windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 devill0 αν θες απλα να δοκιμασεις και να δεις τι παιζει ριξε ενα vmware ή virtualbox στα 7 και εγκατεστησε εκει οποια διανομη θες. Και θα δεις το ubuntu κλπ,και δεν χρειαζεται να ανυσηχεις για partitions κλπ.Και οτι και να γινει εκει δεν προκειται να επηρεασει την εγκατασταση των windows. σίγουρα κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και αυτό γιατί δε θέλω να παρατήσω τα ubuntu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 μηπως τα boot αρχεια των windows ηταν στον 250αρη? οποτε κανοντας format τον 250αρη ,παπαλα και ο bootloader των 7? Μπράβο Τρίτωνα! Υποκλίνομαι. Another case solved. Η ιδανική κατάληξη της ιστορίας για μένα θα ήταν: >αποσύνδεση του 250αρη >εγκατάσταση εκ νέου των windows στον τεράστιο. >σύνδεση του 250αρη >αλλαγή σειράς δίσκων ώστε να ναι πρώτος ο 250αρης >εγκατάσταση Linux στον 250αρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 για αυτο και δεν εβρισκε ο grub τα 7. δηλωνε λαθος σκληρο.συν οτι δεν υπηρχαν πλεον τα αρχεια του boot. επισης,οταν περασει ubuntu στον 250αρη να αποσυνδεσει και τα win για να ειμαστε σιγουροι οτι θα μπει ο grub στον σωστο mbr. μετα τα αλλα φτιαχνονται καλημερα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 γενικό συμπέρασμα δεν πάμε ξυπόλυτοι στ' αγκάθια ένα κάποιο πέδιλο, χρειάζεται ή και κατσαβίδι καλή χρονιά στους σπεσιαλίστεςκαι μή ! . και καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 γενικό συμπέρασμα δεν πάμε ξυπόλυτοι στ' αγκάθια ένα κάποιο πέδιλο, χρειάζεται καλή χρονιά στους σπεσιαλίστεςκαι μή ! . και καλημέρα Aκριβως. Διαβαζουμε-ενημερωνομαστε για 5 βασικα πραματα πριν ξεκινησουμε. Καλη χρονια gtroza!! Καλη χρονια σε ολους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Aκριβως. Διαβαζουμε-ενημερωνομαστε για 5 βασικα πραματα πριν ξεκινησουμε. Καλη χρονια gtroza!! Καλη χρονια σε ολους! Κάτι μας είπες Λες και εμείς δεν ξεκινήσαμε χωρίς να ξέρουμε που παν τα 4. Τουλάχιστον εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 κι εγώ κάπως έτσι κόλλησα με το Linux. Δεν έβγαζα άκρη με τα partitions κι αποφάσισα να βάλω το ubuntu σε όλο το δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ το ίδιο δεν ήξερα την τύφλα μου. Θυμάμαι έκανα άπειρα format μέχρι να καταλάβω τι παίζει. Ασέ μετά και τα format γιατί έκανα το σύστημα μπάχαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.