Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Εχω καποια αρχεια video .mts και θελω να τα κανω dvd . Υπαρχει καλυτερο προγραμμα απο το CinvertXtoDVD ? Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Όλα πάνω-κάτω κάνουν την ίδια δουλειά. Το the film machine μου έδωσε καλή τελική εικόνα αλλά για ένα mkv 2 ωρών έκανε 6 ώρες μετατροπή (εντάξει, ήταν κάπως παλιό το μηχάνημα). Ο cinemacraft encoder που χρησιμοποιεί σαν option δίνει φοβερά αποτελέσματα αλλά δεν είναι δωρεάν και τον χρειάζεται. Εναλλακτικά πρέπει να έχεις procoder, Sonic Foundry Soft encoder ή surcode dvd. Στο How To Use έχει οδηγίες. EDIT: Δεν θυμάμαι αν υποστηρίζει mts αρχεία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Όλα πάνω-κάτω κάνουν την ίδια δουλειά. Το the film machine μου έδωσε καλή τελική εικόνα αλλά για ένα mkv 2 ωρών έκανε 6 ώρες μετατροπή (εντάξει, ήταν κάπως παλιό το μηχάνημα). Ο cinemacraft encoder που χρησιμοποιεί σαν option δίνει φοβερά αποτελέσματα αλλά δεν είναι δωρεάν και τον χρειάζεται. Εναλλακτικά πρέπει να έχεις procoder, Sonic Foundry Soft encoder ή surcode dvd. Στο How To Use έχει οδηγίες. EDIT: Δεν θυμάμαι αν υποστηρίζει mts αρχεία. Σε ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Το Pinacle studio 12 εδωσε καλα αποτελεσματα.
kotsaris03 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Το Pinacle studio 12 εδωσε καλα αποτελεσματα. The Simpsons Movie Πανω κατω ποση ωρα εκανε??
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 The Simpsons Movie Πανω κατω ποση ωρα εκανε?? 2.5 γιγα αρχεια καθε μια ωρα περιπου αλλα αυτο εξερταται και απο το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.