sdim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρησιμοποιώ τον καινούργιο MSN και είδα ότι δεν μπορώ να αλλάξω το όνομα που εμφανίζεται στην αρχική καρτέλα (παράθυρο), παρά μόνο αν αλλάξω τα στοιχεία του ονόματός μου μέσω Hotmail. Στο παλιό, όμως, γινόταν από την καρτέλα Personal. Καμμία ιδέα; Ευχαριστώ.
N0tisOO7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορείς να αλλάξεις το όνομα σου, δεν υπάρχει ψευδόνυμο και όπως σωστά παρατήρησες το όνομα είναι το ίδιο μ' αυτό του Hotmail λογαριασμού σου
N0tisOO7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 +1 Notis007, δεν γίνεται Όσο πάει το Live Messenger περιορίζει τις δυνατότητες προσαρμογής του. Off topic Ana Beatriz Barros για Avatar λέει πολύ.
Tetix Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ναι ρε συ... εδώ τώρα σε αυτό το pc έχω το παλιό messenger και το προτιμώ γτ δείχνει τα nicknames κανονικά... Καλά πάντως τόσα χρόνια που έχω αυτό το avatar, και επιτέλους βρήκα πως τη λένε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ναι ρε συ... εδώ τώρα σε αυτό το pc έχω το παλιό messenger και το προτιμώ γτ δείχνει τα nicknames κανονικά... Ναι αλλα οσοι εχουν το καινουριο θα σε βλεπουν κανονικα με ο,τι εχεις δηλωσει στον hotmail λογαριασμο σου.
cosmos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Oh yes ....Αν είχατε δηλώσει αληθινά στοιχεία θα σκάει φάτσα φόρα όνομα και επίθετο!!Πάει η ανωνυμία αρχίζει και καταρρέει (σαν την Μανωλίδου ) ΥΓ:Βέβαια μπορεί να αλλάξετε τα στοιχεία απ το κεντρικό του hotmail ακόμα και αν θέλετε να εμφανίζεται μόνο όνομα και κενό το επίθετο :http://www.youtube.com/watch?v=OdeMPzsTf2U
sdim Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ, παιδιά, για τις απαντήσεις. @cosmos000:Καταπληκτικό το κόλπο.Να 'σαι καλά.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Είναι ο λόγος που δεν το έχω εγκαταστήσει
Tetix Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 @cosmos000 Ωραίο hint, ας ελπίσουμε να μην "κλείσουν την τρύπα" αυτή!
cosmos000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δεν πα να την κλείσουν...τί νομίζεις δεν θα βρούμε άλλα κολπάκια? Στον πάτο...αλλάζουμε και messenger programm υπάρχουν κ αλλού περτοκαλιές που κάνουν ...περτοκάλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.