StavrosD Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 @lefta_yparxoun Αν το ψάξουν στην λίστα με τον τερματικό εξοπλισμό θα το βρουν και από εκεί με τον κωδικό του θα βρουν αν το έχουν στην αποθήκη. Και εδώ δεν το ξέρανε οι υπάλληλοι αλλά το σύστημα τους έδειξε ότι το είχαν στην αποθήκη και το βρήκαν. @yannakis.1 Δεν είναι άχρηστο. Α. Φαίνεται ωραίο στο γραφείο Β. Έχει αυτόματο τηλεφωνητή Γ. Έχει αναγνώριση κλήσης Δ. Έχει ατζέντα (μερικά νούμερα) Ε. Παίρνει και δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις ;-) Η βιντεοκλήση στα κινητά δεν έπιασε για πολλούς λόγους: Α. Στην αρχή τουλάχιστον την χρεώναν πανάκριβα Β. Το κινητό το χρησιμοποιείς συχνά εν κινήσει οπότε θα ζαλιστεί ο συνομιλιτής από την κίνηση της κάμερας. Γ. Σε εξωτερικούς χώρους είναι δύσκολη η συνομιλία με βιντεολήση κτλ
sphinxgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Το σίγουρο είναι πως αν το πάρει κάποιος ΔΕΝ το παίρνει για videoκλήσεις. Ένα καλό τηλέφωνο με φοβερή οθόνη είναι απλά. Οποιοδήποτε τηλέφωνο και να αγορασθεί σε αυτήν την τιμή είναι σίγουρα χειρότερο
IVIetaCreatoR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Που είδες ότι υποστηρίζει PSTN; Και εγώ νόμιζα οτι ήταν ISDN based πάντως. Στο 2ο link (που τώρα βγάζει σφάλμα) το έδειχνε στην κατηγορία » ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ » Τηλεφωνικές Συσκευές & Εξοπλισμός » PSTN Εξοπλισμός » Εικονοτηλέφωνα και το PSTN υπάρχει και στο url.
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Πήρα ένα από τη Χαριλάου αλλά είναι χαλασμένο. Το είδα πολύ ογκώδες βέβαια και δεν θα πάρω άλλο.
paylidis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 εγω ελεγα να χτυπησω το pstn αλλα ειναι τελείως παρτάλι-πραγματικά καμια λειτουργία... α, να φανταστώ ότι το isdn δεν παίζει με τπτ σε hol pstn? ούτε ως απλο τηλέφωνο;
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 έχει άλλο βύσμα που δεν ταιριάζει στις απλές γραμμές, είχα και παλιότερα isdn συσκευή siemens όχι εικονοτηλέφωνο και δεν έπαιζε σε απλή γραμμή (δεν μπορείς να το συνδέσεις, δεν ταιριάζει το βύσμα!)
jpan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Είδα στον ΟΤΕ τα εικονοτηλέφωνα ISDN σε εξευτιλιστική τιμή. Πήρα το Siemens, όποιος είναι τυχερός και έχει και ISDN αν πάρει εικονοτηλέφωνο ας μου στείλει PM να δοκιμάσουμε βιντεοκλήση μετά τις γιορτές. Siemens T-View 100 http://oteshop.ote.g...T_VIEW_100.html Diva I300 http://oteshop.ote.g...dDIVA_I300.html Σταύρο έχω το Siemens T-View, αν θέλεις να δοκιμάσουμε τις βιντεοκλίσεις στείλε μου μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.