Vintage Jewel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Εγω δν ξερω -σε λιγες μερες εχουμε και τα γυναικολογικα μας-μην δειξει παραπανω κατι θα εχω παρει.. εφαγα πολυ παραδοξως.. Εσυ δεσποινις μου ποσα πηρες? (αν πηρες) //+1 και εγω τελικα...αχ.
scullyist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Κάπως το 'χω καταφέρει (και όχι σκόπιμα) και τρώω πολύ λιγότερο και από τις νορμάλ ημέρες στις γιορτές τα τελευταία χρόνια, οπότε στα ίδια, zero λόγω εορτών. Σχεδόν +1 στο δίμηνο ΠΡΙΝ τις γιορτές όμως, το οποίο ποιος γ****, είναι λόγω διαλείμματος από το πρόγραμμα που πόσταρα. Έπεσαν ολίγες αναγκαίες ανάσες -και μάσες - να ξορκίσουμε τις στερήσεις και τα απωθημένα (κοινώς, τα βρωμιάρικα LMAO) πριν ξεκινήσω 2ο ημίχρονο ωσονούπο. Eλεγχόμενες και προγραμματισμένες ζημιές
Vintage Jewel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Κάπως το 'χω καταφέρει (και όχι σκόπιμα) και τρώω πολύ λιγότερο και από τις νορμάλ ημέρες στις γιορτές, οπότε στα ίδια, zero λόγω εορτών. Σωστη!
freedubus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Έφαγα γεύμα στις 2, έτρεξα 7-9, ήπια τρία λίτρα νερό στις 9:30, ήπια ένα κιλό κρασί στις 11:30 και τώρα γύρισα λιμοκτονώντας και έφαγα ένα σάντουιτς μοτσαρέλα-γαλοπούλα, τέσσερα μελομακάρονα και ένα κουραμπιέ. Κλασικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα διατροφής 15 χρόνια τώρα.
Hamurabi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 το 2006 ειχα χασει τα περρισοτερα κιλα πουχω χασει ποτε και ειμουν σε τοπ φυσικη κατασταση. Ειχα χασει περιπου 11 κιλα σε 3 μηνες. Πολλα μικρα γευματα τα οποια αποτελουνταν απο κρεας/κοτοπουλο/ψαρι με σαλατες με ελαιολαδο. Τοτ ελευταιο γευμα ηταν απλα ενα γιαουρτι με αμυγδαλα. Τρεξιμο μιση ωρα μερα παρα μερα. That's all.
soulcon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ τρώω και σπιρουλίνα μαζί μετά κυρίως γεύματα (από φαρμακείο τις αγοράζω, καμία σχέση με πολυβιταμίνες τις οποίες απεχθάνομαι, η σπιρουλίνα είναι φυσικό προϊόν και πάρα πολύ υγιεινή). Έκανα τεράστιο λάθος να τις κόψω από Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο αλλά τώρα άρχισα πάλι να παίρνω, επίσης τώρα που το σκέφτομαι θα βάλω και 30 λεπτά τρέξιμο καθημερινώς στο πρόγραμμα, δεν ξανακάνω το κορόϊδο να πάρω κιλά άσκοπα. 2 κουμπιά την ημέρα και γίνομαι περδίκι . Η σπιρουλίνα έχει τόσα πολλά θρεπτικά συστατικά όπου στην ουσία κάνει το σώμα να κουλάρει και επικρατεί ένα αίσθημα κορεσμού. Δεν είναι κάτι το παράλογο, απλώς δίνεις στο σώμα όλα τα θρεπτικά στοιχεία που θέλει και αυτό μετά κλείνει διακόπτες και σταματά να αναζητά ιχνοστοιχεία σε κάθε είδους φαγητό όπου τυχγάνουν να είναι πιτς και σουβλάκ και σαντουίτς. Στην ουσία δεν κόβω καθόλου ποσότητα φαγητού κανονικά τρώω, απλώς γίνομαι πιο εκλεκτικός και προσεκτικός. Κυρίως κόβω μαχαιράτα την αντιδραστική φαγοποσία (τέρμα οι βραδυνές επιδρομές στο ψυγείο), και ελατώνω σημαντικά τα βαρυά φαγητά, έχω πλέον λιγότερη όρεξη για κρεατικά ή γλυκά. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι το Alien δεν παραπονιέται και συνεργάζεται. Λένε οι φιλόσοφοι ότι το στομάχι μαζί με τα έντερα έχει τόσα πολλά αγγεία και νεύρα όπου μπορεί άνετα να θεωρηθεί ως δεύτερο μυαλό, επίσης εάν ισχύει το ρητό είμαστε ότι τρώμε τότε μάλλον θα ήμασταν πρεζάκια (junkies για junk food το πίασατε; ), οπότε γιατί να μην βαράμε τα λιπαρά και ανθιγυεινά στοιχεία ενδοφλέβεια, ούτως ή άλλως γι' αυτά ψοφά το Alien, σιγά μην θέλει Double Burger ή Πίττα Γύρο.
matthew21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Freedubus η αερόβια για να κάψεις τα μελομακαρονο-κοψιδια της προηγούμενης ημέρας είναι must τα Χριστούγεννα, thumps up. Ρε παιδιά καταρχήν είναι το τι δουλεύει στον καθένα, δεν μπορεί να έρχεται ο άλλος και να μου λέει "δώσε μου τη δίαιτά σου", γιατί εγώ έχω μεταβολισμό 1800 και κάτι ψιλά (που τις μέρες με γυμναστήριο/στάδιο ε θα πηγαίνει λίγο κάτω από 2μισαρι) και εκείνος μπορεί να έχει 2500 ξέρω γω απλά όταν κάθεται στο pc του. Σχετικά με το πρόβλημα της Ευας. Το έχω και εγώ και είναι εκνευριστικό, ειδικά για μένα που γουστάρω την αερόβια όσο δεν πάει. Η μέρα ξεκινάει συνήθως με τρεξιματάκι/γυμναστήριο, οπότε πίνω πριν 1,5 ποτήρι νερό και χτυπάω αλάτι σκέτο γιατί αλλιώς δεν. Μετά το τρέξιμο θα πιω 1,5 λίτρο νερό και εκεί ίσως χτυπήσω πάλι σκέτο αλάτι (ανάλογα την κατάσταση που βρίσκομαι) και η μέρα βγαίνει με περίπου 6-7 λίτρα νερό και αρκετό αλάτι (και αρκετές φορές τουαλέτα για ψιλό . Όσες φορές (δύο) έχω κάνει το λάθος μεταπροπονητικά να μην πιω ΑΜΕΣΩΣ τουλάχιστον 0.75 νερό με μάζευαν τα ασθενοφόρα. Και ακόμα η ρουφιάνα η πίεση είναι στο 9,5 η μεγάλη, ενώ οτι άλλες εξετάσεις κάνω βγαίνουν τουρμπάτες (σίδηρος, αιματοκρίτης, καρδιογραφήματα κλπ). Για τους υδατάνθρακες: Χάνοντας τα κιλά έτρωγα κανονικά και ρύζι, και μακαρόνια και πατάτες. Απλά στο ρύζι και στα μακαρόνια δεν έβαζα βούτυρο μετά το βράσιμο, αλλά ελάχιστο λαδάκι που έδινε πολύ καλύτερη γεύση, αντικατέστησα την κέτσαπ με φρέσκια τριμμένη ντομάτα στα μακαρόνια και έκοψα τις τηγανιτές πατάτες, έτρωγα μόνο ψητές και βραστές. Ο άνθρωπος χρειάζεται τους υδατάνθρακες, βλέπω κάτι δίαιτες που ακολουθούν γνωστοί μου που πίνουν 1 ποτήρι γάλα το πρωί, 1 ποτήρι γάλα το βράδυ και τρώνε κανένα 400ρι γραμμάρια κοτόπουλο/γαλοπούλα/μοσχάρι το μεσημέρι και τέλος και μένω κάγκελο. Υδατάνθρακας 0. Εdit: Soulcon για πες λίγο για την σπιρουλίνα, τιμή και πότε είναι καλό να καταναλώνεται(μετά το προϊνό, μετα το μεσημεριανό, μεταπροπονητικά); Θέλει συνταγή γιατρού;
DKNI Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ο άνθρωπος χρειάζεται τους υδατάνθρακες, βλέπω κάτι δίαιτες που ακολουθούν γνωστοί μου που πίνουν 1 ποτήρι γάλα το πρωί, 1 ποτήρι γάλα το βράδυ και τρώνε κανένα 400ρι γραμμάρια κοτόπουλο/γαλοπούλα/μοσχάρι το μεσημέρι και τέλος και μένω κάγκελο. Υδατάνθρακας 0. Eχεις διαβασει ποτε μια ετικετα απο ενα κουτι γαλατος? Το γαλα δεν εχει υδατανθρακες?Η λακτοζη τι ειναι, πρωτεινη? Δηλαδη κανα 6μηνο της ζωης μας ολοι το περασαμε χωρις υδατανθρακες ας πουμε?
evabb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Freedubus η αερόβια για να κάψεις τα μελομακαρονο-κοψιδια της προηγούμενης ημέρας είναι must τα Χριστούγεννα, thumps up. Ρε παιδιά καταρχήν είναι το τι δουλεύει στον καθένα, δεν μπορεί να έρχεται ο άλλος και να μου λέει "δώσε μου τη δίαιτά σου", γιατί εγώ έχω μεταβολισμό 1800 και κάτι ψιλά (που τις μέρες με γυμναστήριο/στάδιο ε θα πηγαίνει λίγο κάτω από 2μισαρι) και εκείνος μπορεί να έχει 2500 ξέρω γω απλά όταν κάθεται στο pc του. Σχετικά με το πρόβλημα της Ευας. Το έχω και εγώ και είναι εκνευριστικό, ειδικά για μένα που γουστάρω την αερόβια όσο δεν πάει. Η μέρα ξεκινάει συνήθως με τρεξιματάκι/γυμναστήριο, οπότε πίνω πριν 1,5 ποτήρι νερό και χτυπάω αλάτι σκέτο γιατί αλλιώς δεν. Μετά το τρέξιμο θα πιω 1,5 λίτρο νερό και εκεί ίσως χτυπήσω πάλι σκέτο αλάτι (ανάλογα την κατάσταση που βρίσκομαι) και η μέρα βγαίνει με περίπου 6-7 λίτρα νερό και αρκετό αλάτι (και αρκετές φορές τουαλέτα για ψιλό . Όσες φορές (δύο) έχω κάνει το λάθος μεταπροπονητικά να μην πιω ΑΜΕΣΩΣ τουλάχιστον 0.75 νερό με μάζευαν τα ασθενοφόρα. Και ακόμα η ρουφιάνα η πίεση είναι στο 9,5 η μεγάλη, ενώ οτι άλλες εξετάσεις κάνω βγαίνουν τουρμπάτες (σίδηρος, αιματοκρίτης, καρδιογραφήματα κλπ). Για τους υδατάνθρακες: Χάνοντας τα κιλά έτρωγα κανονικά και ρύζι, και μακαρόνια και πατάτες. Απλά στο ρύζι και στα μακαρόνια δεν έβαζα βούτυρο μετά το βράσιμο, αλλά ελάχιστο λαδάκι που έδινε πολύ καλύτερη γεύση, αντικατέστησα την κέτσαπ με φρέσκια τριμμένη ντομάτα στα μακαρόνια και έκοψα τις τηγανιτές πατάτες, έτρωγα μόνο ψητές και βραστές. Ο άνθρωπος χρειάζεται τους υδατάνθρακες, βλέπω κάτι δίαιτες που ακολουθούν γνωστοί μου που πίνουν 1 ποτήρι γάλα το πρωί, 1 ποτήρι γάλα το βράδυ και τρώνε κανένα 400ρι γραμμάρια κοτόπουλο/γαλοπούλα/μοσχάρι το μεσημέρι και τέλος και μένω κάγκελο. Υδατάνθρακας 0. Εdit: Soulcon για πες λίγο για την σπιρουλίνα, τιμή και πότε είναι καλό να καταναλώνεται(μετά το προϊνό, μετα το μεσημεριανό, μεταπροπονητικά); Θέλει συνταγή γιατρού; εισαι το διαιτικο μου αλλο μισο :D αυτο με την γυμναστικη οντως προβλημα. 3 ωρες αερομπικ να κανω μεσα στην εβδομαδα μετα με μαζευουν, μου φαινεται θα το καθιερωσω κι εγω το αλατονερο, τουλαχιστον μετα την γυμναστικη. κι εγω επισης εχω χαμηλη πιεση, οχι παντα ομως. ειναι και το θεμα του σιδηρου που κατρακυλαει. και υδατανθρακες FOR THE WIN
Vintage Jewel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Eχεις διαβασει ποτε μια ετικετα απο ενα κουτι γαλατος? Το γαλα δεν εχει υδατανθρακες?Η λακτοζη τι ειναι, πρωτεινη? Δηλαδη κανα 6μηνο της ζωης μας ολοι το περασαμε χωρις υδατανθρακες ας πουμε? Μπορώ να παραλείπω τους υδατάνθρακές από την δίαιτά μου; ΟΧΙ. Διότι: Σύμφωνα με όσα προαναφέρθηκαν, είναι προφανές ότι το βασικότερο όργανο του ανθρωπίνου σώματος - ο εγκέφαλος - χρησιμοποιεί σαν καύσιμο τη γλυκόζη που προέρχεται από την διάσπαση των υδατανθράκων. Μειωμένη πρόσληψη ή παράλειψη των υδατανθράκων της δίαιτας διαταράσσει σοβαρά τη λειτουργία του οργανισμού (υπογλυκαιμία, εμφάνιση οξόνης κλπ) Πόσους υδατάνθρακες πρέπει να παίρνουμε με τη διατροφή μας; Το 50 – 60% των συνολικά προσλαμβανομένων θερμίδων της δίαιτας πρέπει να προέρχεται από υδατάνθρακες, κατά προτίμηση άμυλα και ολιγοσακχαρίτες, παρά επεξεργασμένα και ραφιναρισμένα σάκχαρα. Από τους μονοσακχαρίτες και δισακχαρίτες, δηλαδή από τους απλούς υδατάνθρακες, σωστές επιλογές αποτελούν τα φρούτα και τα γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά: π.χ. 3-4 φρούτα και 2 μερίδες γαλακτοκομικά (χαμηλά σε λίπος) την ημέρα, καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες σε βιταμίνες και ασβέστιο σε μια ημέρα δίαιτα διαβητικού 2000 kcal. Από τους σύνθετους υδατάνθρακες (ολιγοσακχαρίτες-άμυλα) καλές επιλογές είναι: τα δημητριακά με φλοιό, το ψωμί ολικού αλεύρου, τα όσπρια, ο αρακάς, τα φρούτα με τη φλούδα τους (καλοπλυμένα) ρύζι και ζυμαρικά με φλοιό, πατάτα καλοπλυμένη με φλούδα. πηγη http://www.diabetes-in-greece.gr/website/content/living-with-diabetes/living-with-type-1/lets-talk.aspx
matthew21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Eχεις διαβασει ποτε μια ετικετα απο ενα κουτι γαλατος? Το γαλα δεν εχει υδατανθρακες?Η λακτοζη τι ειναι, πρωτεινη? Δηλαδη κανα 6μηνο της ζωης μας ολοι το περασαμε χωρις υδατανθρακες ας πουμε? Aν θεωρείς πως στα 100ml 5gr υδατάνθρακες (στο ποτήρι περίπου 12,5 δηλαδή) είναι αρκετοί για κάποιον που παράλληλα με τη δίαιτα ασκείται κιολας τότε πάω πάσο. εισαι το διαιτικο μου αλλο μισο :D αυτο με την γυμναστικη οντως προβλημα. 3 ωρες αερομπικ να κανω μεσα στην εβδομαδα μετα με μαζευουν, μου φαινεται θα το καθιερωσω κι εγω το αλατονερο, τουλαχιστον μετα την γυμναστικη. κι εγω επισης εχω χαμηλη πιεση, οχι παντα ομως. ειναι και το θεμα του σιδηρου που κατρακυλαει. και υδατανθρακες FOR THE WIN Ναι ρε γμτ, είπα το απόγευμα να κάνω και γω 45' βάρη (να αξιοποιήσω τις πρωτείνες της μεσημεριανής γαλοπούλας ) και στο 20λεπτο αν δεν έπινα νερό θα με μάζευαν με το κουταλάκι(ενώ είχα πιει ήδη 15 ποτήρια από το πρωί διαολε!). Μπορείς να δοκιμάσεις και almora για αναπλήρωση ηλεκτρολυτών, το χρησιμοποιώ μετά τη μπάλα συνήθως (που δε λέει να αγοράζω εξάδα νερό από το γήπεδο ) και δρα πολύ καλά. Στα + του οτι δεν έχει τη ζάχαρη που έχουν τα υγρά τύπου powerade/isostar κλπ, και πίνεται ψιλοευχάριστα (γεύση φράουλα ). και υδατανθρακες FOR THE WIN +1
The_Judas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αυτά που ακούγονται για τους υδατάνθρακες είναι λαικοί μύθοι. Γλυκά, τηγανητά φαγητά και διάφορα άλλα junk food είναι οι πιο επικίνδυνοι παράγοντες και όχι το ρύζι και τα ζυμαρικά. Ακούω πολλούς να λένε ότι κάνουν δίαιτα και τρώνε μόνο μια σαλάτα για βράδυ ...αλλά και 5 μικρά σοκολατάκια Δεν γίνεται δίαιτα με το να μην τρώμε τίποτα ή με ένα γεύμα την ημέρα, γιατί μετά μας έρχεται ξαφνικά η πείνα και τρώμε απότομα μεγάλες ποσότητες.
mitsikas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 DISCLAIMER: Nαι, υποτίθεται δεν παίρνουμε δίαιτες από άλλους και πάμε σε διατροφολόγο για να μας δώσει δίαιτα σύμφωνα με τον μεταβολισμό μας (από διατροφολόγο είναι κι αυτή ), ΑΛΛΑ σε όποιον έδωσα την παρακάτω (αφού την ζήτησε) και ακολουθωντας την πιστά, έστειλε αδιάβαστα double digit αριθμό κιλών -ο ακριβής αριθμός εξαρτάται για πόσο καιρό την ακολουθείς/επαναλαμβάνεις. Ειδικά αν δεν έχεις ξανακάνει δίαιτα ή έχεις πολύ καιρό να κάνεις, τα κιλά το πρώτο ~3μηνο φεύγουν σταθερά, σαν νεράκι (στα νορμάλ υγιεινά πλαίσια). -Τρία στάδια: 2 βδομάδες την 1200ων θερμ., 2 βδομάδες την 1000ων, 2 βδομαδες την 800ων (μην σε τρομάζουν οι 800, όταν φτάσεις εκεί θα έχεις συνηθίσει και δεν θα καταλάβαίνεις χριστό) Ο διατροφολόγος που έδωσε αυτή τη δίαιτα το έκανε μόνο και μόνο για να χάσεις γρήγορα κιλά και να πεις ααα τι καλός που είναι... Διότι αυτό είναι 10000% λάθος... Στις υποθερμιδικές χάνεις πολύ γρήγορα βάρος, αλλά όχι από τον λιπώδη ιστό. Χάνεις μυικό ιστό στην προσπάθεια του οργανισμού να ανταπεξέλθει στο υποθερμιδικό σοκ. (applied evolution --> «ζεις στη σαβάννα, κυνηγός-τροφοσυλλέκτης, η τροφή περιορισμένη και προσπαθείς να επιβιώσεις» mode) Ο λιπώδης ιστός είναι απλά αποθήκη ενέργειας και δεν κάνει καύσεις. Καύσεις κάνουν οι μύες και όταν τους χάσεις θα ρίξεις το μεταβολισμό σου με αποτέλεσμα όταν σταματήσεις την υποθερμιδική δίαιτα να πάρεις απότομα βάρος με νέο λίπος αφού δεν θα έχεις τους μύες να κάψεις τις θερμίδες. Οι άνδρες δεν πρέπει ποτέ να πέφτουν κάτω από τις 1800 θερμίδες και οι γυναίκες ποτέ κάτω από τις 1500. Από τις θερμίδες που παίρνουμε: οι υδατάνθρακες πρέπει να είναι 50-55% (από τροφές με φυτικές ίνες), τα λιπαρά 25-30% (από παρθένο ελαιόλαδο και άψητους-ανάλατους ξηρούς καρπούς) (Ναι είναι και αυτά χρήσιμα. Λιποδιαλυτές βιταμίνες, λιποπρωτεΐνες κλπ.) και απαραίτητα πρωτεΐνες 15-20% για να μη χάνουμε μύες (πχ από άπαχο κρέας, ψάρι, γιαούρτι 0%, ξηροί καρποί). Άκου 800 θερμίδες. Τί δίνουν στον γκόζμο οι αγύρτες.
evabb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ναι ρε γμτ, είπα το απόγευμα να κάνω και γω 45' βάρη (να αξιοποιήσω τις πρωτείνες της μεσημεριανής γαλοπούλας ) και στο 20λεπτο αν δεν έπινα νερό θα με μάζευαν με το κουταλάκι(ενώ είχα πιει ήδη 15 ποτήρια από το πρωί διαολε!). Μπορείς να δοκιμάσεις και almora για αναπλήρωση ηλεκτρολυτών, το χρησιμοποιώ μετά τη μπάλα συνήθως (που δε λέει να αγοράζω εξάδα νερό από το γήπεδο ) και δρα πολύ καλά. Στα + του οτι δεν έχει τη ζάχαρη που έχουν τα υγρά τύπου powerade/isostar κλπ, και πίνεται ψιλοευχάριστα (γεύση φράουλα ). +1 εσυ πρεπει να ιδρωνεις και παρα πολυ για να θες και τοσο νερο. αυτο το αλμορα δεν ξερω τι ειναι (δεν ζω και στην ελλαδα) αλλα ολο και κατι θα υπαρχει αναλογο εδω που ειμαι. αυτα τα powerade παντως τα μισω. γενικα δεν ειμαι του αναψυκτικου καθολου κι αυτα ειναι τα χειροτερα μου. @ mitsikas ποσο δικιο εχεις. αυτες οι υποθερμιδικες διαιτες ειναι καταστροφη, εχω κανει τετοια ειχα χασει υπερβολικα πολλα κιλα (η λεξη ζωντανος σκελετος με περιγραφει καλα) και μετα τα ξαναπηρα οοοοοοοοοοολα. ενω μειωνοντας το φαι μονη μου και ακολουθοντας σε γενικες γραμμες σωστη διαιτα απο φιλη διαιτολογο εχασα λιγα κιλα και εμειναν χαμενα. οκ τωρα με τις γιορτες που δεν κινουμε πηρα 1-2 να πω την αμαρτια μου
Teaser Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό το "1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, 1 φλυτζάνι γάλα 0%, 1 μικρό φρούτο" μου προκαλεί γέλιο όποτε το διαβάζω. Ναι, το ψωμί πρέπει να είναι 1 και ολικής άλεσης. Αν είναι 2 η όχι ολικής άλεσης χάνεται η δίατια. Το γάλα 1 φλυτζάνι μόνο και 0% και το φρούτο να είναι μικρό. Κάτι τέτοια δίαιτες (αυστηρά προσωπική άποψη) μόνο κακό κάνουν. Μένουν απωθυμένα και κάτι ΧριστούγενναΠρωτοχρονιέςΠάσχαταΓιορτέςΓενέθλιαΕπετείουςΤαξίδιαΤραπέζια κατεβάζουμε τις τηγανιτές πατάτες, τα γουρουνόπουλα και τα παϊδάκια χωρίς μέτρο. Ενοείται ότι κάποια στιγμή μπορεί και να σε κουράσει ο φασισμός της σκληρής δίαιτας με αποτέλεσμα να γυρίσεις εκεί που ίσουν, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η δική μου μέθοδος διατήρησης σωματικής ισορροπίας και καλού βάρους: 1) Γυμναστική - αθλητισμός σχεδόν καθημερινά 2) Μέτρο στο φαγητό* *Και τις μπριζόλες θα φάω και τα παϊδάκια, και το πλήρες γάλα, 1 - 20 φέτες ψωμί, και υδατάνθρακες-λιπαρά-πρωτείνες θα πάρω. Από Mc goodys, πιτόγυρα θα φάω μία φορά το μήνα. Γλυκά περιορισμένα πχ 2 φορές την εβδομάδα, αλλά όχι καθόλου γιατί κάποια στιγμή η έλλειψη θα σε φέρει σε σημείο να κατεβάσεις 8 πάστες μαζεμμένες. Μη μετράς θερμίδες. Όσο τηρείς το μέτρο και δεν κάνεις καταχρήσεις ενώ παράλληλα αθλείσαι θα πετύχεις τον στόχο σου. Απλό. Αλλά δεν έχεις υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.