Rabican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 M.e. απο το Mple-Othoni Edition;;; η δε θυμαμαι καλα;;
kifinas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Αν είναι δυνατόν, καλό είναι σταματήσουμε εδώ το θέμα περί των λογισμικών, χαλάμε την ροή του forum και το νόημα της βοήθειας ως προς τον insomnian που έθεσε την απορία του. Μα το θέμα το νήματος είναι το λειτουργικό και αν θα κρατήσει ή όχι τα Me.
dewn735 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εγώ στη θέση σου δε θα περίμενα 5 μέρες να μου λέει ο καθένας το μακρύ του και και το κοντό του... βάλτα για δοκιμή και πες μας. Κράτα το my documents σε διαφορετικό partition και άμα τα βρεις μπαστούνια format στο πρώτο partition και πέρασμα σε xp. Στο κάτω-κάτω αν δε πάθεις, πως θα μάθεις; (σημείωση: κι εγώ τα είχα για κάνα-δυο χρόνια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα - οι blue screens βέβαια ήταν ακόμα της μόδας!)
insomnian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Η χρηση που θα γινει ειναι κατεβαστηρι και video player(συνδεση με τηλεοραση). Δεν προοριζεται για μενα, γιαυτο δεν βιαζομαι.
spell1977 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν έχεις τα XP βάλε τα WinMe, δεν θα έχεις προβλήματα, οι μπλε οθόνες είναι οι ίδιες και στα 98se και στα Me. Αν έχεις XP μην ρωτάς. Σε Pentium 233mmx με 192MB RAM έβλεπα DVD με software decoder μέσω lan χαλαρά. EDIT: Για κατεβαστήρι προτείνω linux
dewn735 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Άμα δεν είναι για σένα και θες κάτι σταθερό, τότε όντως να περάσεις σε 2000 για να είσαι σίγουρος. Επιπλέον, άμα είναι μόνο για κατέβασμα και ταινίες, σκέψου πιο σοβαρά και το ενδεχόμενο για μία ελαφριά διανομή linux (+deluge για torrents και vlc για τις ταινίες)
insomnian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Σε Pentium 233mmx με 192MB RAM έβλεπα DVD με software decoder μέσω lan χαλαρά. Μη μου πεις οτι εβλεπες και HD με αυτη τη μπακατελα...
cyber_katsarida Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 εγώ με celeron 433, 64RAM και 8MB VGA είχα κολλήματα πάντως σε γρήγορες σκηνές
million_voices Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 εν ετη 2011 συζηταμε σοβαρα το αν καποιος θα βαλει τα windows me? το λειτουργικο δειγματολογιο μπλε οθονων βασισμενο στα 95 με φρου και αρωματα? insomnian αν εχεις καιρο για σκοτωμα (που ακομα και ετσι τελειως χασιμο χρονου ειναι) βαλτα να τα δεις αν θες να κανεις δουλεια βαλε μια ελαφρια διανομη linux η win απο 2000 και μετα με kernel nt πες μας τι χαρακτηριστικα εχει το pc να σου πουμε τι να βαλεις
drillgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εγω ακομα τα εχω τα Me σε υπολογιστη με μια voodoo 5 για να παιζω παιχνιδια σε glide και δεν εχω προβλημα. Για πολλα πολλα σιγουρα δεν ειναι αλλα οχι οτι ειναι και για πεταμα. Τα 98SE ειναι σιγουρα πιο σταθερα αλλα θελουν και καποια παραμετροποιηση για να φτασουν στο επιπεδο των Me, αν εχεις ορεξη να ασχοληθεις βαλε καλυτερα αυτα και γενικως ριξε και μια ματια σε αυτο το forum
micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δεν το πιστεύω ότι έφτασε το thread στα 40 posts. Μου φαίνεται έχουμε όλοι όρεξη για ψιλο-κουβέντα. Λέω να ανοίξω ένα κι εγώ για να ρωτήσω αν είναι καλά να βάλω ή όχι τα win3.11 For Workgroup. Έχω έναν 486 με 32ΜΒ δίσκο και 4ΜΒ Ram. Κάρτα γραφικών Cyrix. Το θέλω για εγγραφή blue ray, λίγο lineage (θα παίζω με ασύρματο wifi γιατί η κάρτα δικτύου είναι 10-based-Τ και δεν έχω βύσματα ) και προβολή ταινιών 720p (στο 14'' monitor) γιατί δεν πιστεύω να τραβήξει για 1080p. Εννοείτε ότι οι ταινίες θα είναι σε εξωτερικό δίσκο 1ΤΒ με σύνδεση USB.
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δεν το πιστεύω ότι έφτασε το thread στα 40 posts. Μου φαίνεται έχουμε όλοι όρεξη για ψιλο-κουβέντα. Λέω να ανοίξω ένα κι εγώ για να ρωτήσω αν είναι καλά να βάλω ή όχι τα win3.11 For Workgroup. Έχω έναν 486 με 32ΜΒ δίσκο και 4ΜΒ Ram. Κάρτα γραφικών Cyrix. Το θέλω για εγγραφή blue ray, λίγο lineage (θα παίζω με ασύρματο wifi γιατί η κάρτα δικτύου είναι 10-based-Τ και δεν έχω βύσματα ) και προβολή ταινιών 720p (στο 14'' monitor) γιατί δεν πιστεύω να τραβήξει για 1080p. Εννοείτε ότι οι ταινίες θα είναι σε εξωτερικό δίσκο 1ΤΒ με σύνδεση USB. E εντάξει με αυτό το τελευταίο μη το συζητάμε. Βάλε τα χωρίς πολλά πολλά και τα Blueray σου θα έχεις και καφέ θα σου κάνει :lol: :lol: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έχω ακόμα το cd των ME που είχα πάρει με τον P4 της Altec, και κάνει install χωρίς key. Θυμάμαι την λάθος μετάφραση στο media player, που τον <<γραφικό ισοσταθμιστή>> τον είχαν <<ισοσταθμιστή γραφικών>>.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.