Προς το περιεχόμενο

Φουρνακι!

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο φούρνος της κουζίνας απο την αρχή που νοικιασα το σπίτι είναι off βέβαια τα ματιά της κουζίνας λειτουργούν μια χαρά! Συμφέρει καλύτερα να αγωρασω Ένα Φουρνακι (είναι μόνο για Ένα άτομο) η να προβω σε επισκευή του;

Κανένα τιπ για αγορά Φουρνακι;;;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

εαν καταλαβα καλά, η συσκευη είναι του νυκοκοίρη. ε? να τον βάλεις να το φτιάξει αυτος!

Δημοσ.

Το φουρνάκι έχει το αρνητικό ότι σου επιτρέπει να ψήνεις μόνο με αέρα, επομένως δεν κάνει για όλα. Έχει το καλό ότι εξοικονομεί ρεύμα και ότι δεν έχει όλη τη μανούβρα του φούρνου, πλύσιμο μεγάλων ταψιών κ.ο.κ.

Θα κρίνεις σύμφωνα με το πόσο συχνά θέλεις να χρησιμοποιείς φούρνο και τι θέλεις να ψήνεις. Επίσης υπολόγιζε ότι θα σου φάει αρκετό χώρο στον πάγκο/τραπέζι, όπου το βάλεις τέλος πάντων.

Δημοσ.

Ε αν δεν ξέρεις πόσα φράγκα είναι η επισκευή του, πως μπορείς να κρίνεις αν αξίζει το ένα ή το άλλο;

Το φουρνάκι το δικό μου πάντως είχε και ΓΚΡΙΛ και ήταν καταπληκτικό. Σήμερα που μαγείρευα σε νόρμαλ-σαηζ κουζίνα μάλιστα το σκεφτόμουν και μου έλειπε =(

Δημοσ.

Εάν είναι φούρνος κανονικός, μεγάλος, εννοείται πως θα τον φτιάξεις. Φυσικά σε συννενόηση με τον ιδιοκτήτη (για το οικονομικό), αφού είναι δικός του.

Οι δυνατότητες ενός ολόκληρου φούρνου δεν συγκρίνονται με ένα φουρνάκι. Τόσο στα μάτια όσο και στο «φούρνο».

Δημοσ.

ψήνεις μόνο με αέρια, επομένως δεν κάνει για όλα.

μαγείρευα σε νόρμαλ-σαηζ κουζίνα (...) και μου έλειπε =(

Auschwitz. Εξειδικευμένο και μεγάλο.

Δημοσ.

Εάν είναι φούρνος κανονικός, μεγάλος, εννοείται πως θα τον φτιάξεις. Φυσικά σε συννενόηση με τον ιδιοκτήτη (για το οικονομικό), αφού είναι δικός του.

Οι δυνατότητες ενός ολόκληρου φούρνου δεν συγκρίνονται με ένα φουρνάκι. Τόσο στα μάτια όσο και στο «φούρνο».

εγω και παστιτσιο κανω στο φουρνακι κι απ ολα :P

Δημοσ.

Η κουζίνα είναι του προηγούμενου! Θέλω να κάνω πατΑτες γριλ ψαράκια σε λαδοκολα με λαχανικα και τετοια Μέχρι και παστιτσιο που λέει ο λόγος αλλα μην παει και σαν αργό να θέλει κανά 2ωρο να γίνει το φαγητό :)

Δημοσ.

ανταποκρίθηκαν όλες οι γυναίκες του φορουμ παντως :P

kebin εαν το συμβόλαιο σου γράφει ημιεπιπλωμένο κ αναφέρει την κουζίνα, ο ιδιοκτήτης οφείλει να στο φτιάξει.

εαν δεν αναφέρεται στο συμβόλαιο και σου ειπε "αν τον θες κρατα το αλλα ειναι χαλασμενο αν θες πετα το" τοτε σκοτωσε τη κουζινα σε κανα παλιατζη και πάρε καινούρια,(εαν φυσικα το αντεχει η τσεπη ε)

γιατι, γνώμη μου ειναι πως αν εισαι λάτρης του γαμάτου φαγητου, θες κανονικο μεγάλο φουρνο!

Δημοσ.

Η κουζίνα είναι του προηγούμενου! Θέλω να κάνω πατΑτες γριλ ψαράκια σε Λατινικά Μέχρι και παστιτσιο που λέει ο λόγος αλλα μην παει και σαν αργό να θέλει κανά 2ωρο να γίνει το φαγητό :)

σνσλογως το φαι ρε παιδι, καποια θελουν 2 ωρες τι να κανουμε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα φουρνάκι χωρίς εστίες γιατί μάτια κουζίνας έχει το σπίτι ξεχωριστά αλλά επειδή δεν έχω ιδέα οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.... είμαι φοιτητής και το θέλω για καμιά Pizza,τυροπιτάκια κλπ αλλά να ψήνει και κανά φαί

βρήκα 2 απο 1 σαιτ

My link

My link

Μπορώ να βρώ πιο φθηνά; Μήπως είναι ακριβά; Ειναι καλά αυτα τα 2;

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει το Master Chef της Rohnson. Γυρω στα 50-55 ευρω απο το Saturn το ειχα βρει. Και εγω για πιτσες και τυροπιτακια κυριως το εχω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...