god21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, τον τελευταίο καρό ψήνομαι να αγοράσω ένα PlayStation 3. Και έχω κάποιες απορίες!Να αγοράσω το PS3 ή το Xbox 360; Επειδή θα παίζω και παιχνίδια σαν το Call Of Duty θα μπορώ να τα χειρίζομαι, ή είναι δύσκολο; Επίσης σκέφτομαι και το εξής: να αγοράσω έναν καλό επεξεργαστή για τον pc και να παίζω εκεί τα παιχνίδια και να μην αγοράσω το PS3, εσείς θα το κάνατε αυτό; Αξίζει η αγορά ενός PS3; Αν έχω ένα παιχνίδι αυθεντικό και χακάρω το ps θα μπορώ να το παίξω online;
Xristaras12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε μου, το τι θα αγορασεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα και δεν μπορει κανενας να σου πει Για μενα,αποφασισε τι παιχνιδια θες να παιξεις και μετα αγορασε την κονσολα σου Για τα παιχνιδια που αναφερεις στην αρχη θα σου φανει λιγο δυσκολο να στοχευσεις σωστα(λογω του οτι δεν υπαρχει ποντικι!!!)μετα ομως θα ειναι πιο ευκολο Αν το χακαρεις δεν θα μπορεσεις να παιξεις online(ετσι νομιζω)καλυτερα μην το επιχειρησεις κριμα ειναι να φας κανα ban απο το psn Τελος,για τον επεξεργαστη που λες,δεν παιζει ρολο μονο αυτο,χρειαζεσαι και ραμ και μια καλη καρτα γραφικων.Ο επεξεργαστης απο μονος του δεν μπορει να κανει κατι.Παρ,ολα αυτα δεν βγαινουν και ολα τα παιχνιδια για pc,καθε εταιρια εχει και τα exclusive για καποια απο τις υπαρχουσες κονσολες(πχ GT5 ps3 only,HALO XBOX only etc) ΑΝ ειναι και αγορασεις ps3 επελεξε καποιες ειτε 160αρι ειτε 320αρι μιας και εχουν 45nm Cell και 40nm RSX!!!
katsikoula Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 εγω θα σου προτινα κονσολα καθως αντεχει πολλα χρονια και δεν ειναι σαν το pc που για να παιζεις τα τελευταια παιχνιδια θελει καθε 3-4 χρονια αναβαθμιση. επισης να ξερεις οτι αν θες να πειραξεις την κονσολα σου για να παιζεις τα αυθεντικα αντιγραφα ασφαλειας σου στο ps3 η δουλεια γινεται τρομερα ευκολα με 15 ευρω αγοραζεις ενα "φλασακι" απο το εξωτερικο ενω για το xbox εχει διαδικασια. να ξερεις οτι και στις δυο κονσολες (αλλα και στα περισσοτερα παιχνιδια του pc αν οχι σε ολα) αν επιλεξεις να παιζεις τα αυθεντικα αντιγραφα ασφαλειας σου θα ξεχασεις το online gaming καθως ο συνδιασμος τους οδηγει σε ban οπως ειπε ο φιλος απο πανω. προσωπικη μου αποψη το ps3 εχει πολυ καλυτερους τιτλους οπως God of War και GT5. τελος το ps3 ειναι πολυ πιο ευκολο για να παιζεις τα αυθεντικα αντιγραφα ασφαλειας σου καθως τα περνας ολα σε ενα σκληρο δισκο (εσωτερικο ή εξωτερικο) και τα παιζεις χωρις να αλλαζεις συνεχεια δισκακια και να ταλαιπωρεις το ματακι. αυτα απο εμενα. αν σκεφτω κατι αλλο θα σου πω. ελπιζω να βοηθησα
ultrobyr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Σε περιπτωση που πας σε αγορα ps3 το getitnow εχει μια καλη προσφορα το slim 320 GB με ενα χειρηστηριο κ χωρις παιχνιδι μονο στα 268 Ευρω.
Nate Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, τον τελευταίο καρό ψήνομαι να αγοράσω ένα PlayStation 3. Και έχω κάποιες απορίες!Να αγοράσω το PS3 ή το Xbox 360; Επειδή θα παίζω και παιχνίδια σαν το Call Of Duty θα μπορώ να τα χειρίζομαι, ή είναι δύσκολο; Επίσης σκέφτομαι και το εξής: να αγοράσω έναν καλό επεξεργαστή για τον pc και να παίζω εκεί τα παιχνίδια και να μην αγοράσω το PS3, εσείς θα το κάνατε αυτό; Αξίζει η αγορά ενός PS3; Αν έχω ένα παιχνίδι αυθεντικό και χακάρω το ps θα μπορώ να το παίξω online; Σε ενδιαφέρουν μόνο τα fps ή σου αρέσουν και άλλα είδη παιχνιδιών; Θες απαραίτητα να παίζεις και online;
god21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Σε ενδιαφέρουν μόνο τα fps ή σου αρέσουν και άλλα είδη παιχνιδιών; Θες απαραίτητα να παίζεις και online; Ναι, μόνο τα fps και πρέπει απαραίτητα να υπάρχει το online.
Heatspreader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Η γνώμη μου είναι ότι FPS παιχνίδια παίζονται πιο εύκολα με Mouse και Keyboard, οπότε το PC βολεύει καλύτερα. Προσωπικά στο PS3, παίζω μόνο τα Exclusives ή ότι δεν βγαίνει σε PC.
god21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς όμως να τα παίξεις και σε κοσνόλα;
Heatspreader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Γενικότερα παιχνίδια ή FPS με ρωτάς?
god21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Για τα fps κυριότερο. Το Xbox υποστηρίζει blue-ray;
Heatspreader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δεν με βολεύουν τα FPS με χειριστήριο, οπότε όχι δεν παίζω παιχνίδια τέτοιου τύπου σε κονσόλες. Αν τύχει θα είναι πολύ σπάνια όπως Killzone, το οποίο είναι PS3 Exclusive. Όχι δεν υποστηρίζει Βlu ray. Παρόλα αυτά σπάει και παίζεις τσάμπα παιχνίδια.
moldovan20 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το ps3 imho είναι για παιχνίδια τύπου god of war ..Αλλά τερματίζει γρήγορα
basilis5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 κατα την γνωμη μου υπαρχουν 2 μεγαλες αληθειες. 1. τα fps τα παιζεις καλυτερα στο pc λογω ποντικιου. 2. το καλυτερο fps που υπαρχει κυκλοφορει αποκλειστικα στο ps3 (killzone2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.