Προς το περιεχόμενο

SONY WAIO ή HP PAVILION

ntinos007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω πως η Sony έχει λίγο υπερτιμημένα τα laptop της. Δηλαδή στην ίδια τιμή (εκτός αν είναι καμία προσφορά) βρίσκεις πολύ καλύτερα λάπτοπ. Και εγώ HP θα πρότεινα αλλά αν είχες κάποια συγκεκριμένα φορητά υπ' όψιν θα σε βοηθούσα περισσότερο.

Δημοσ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ?

Αυτό δες που τα έχει όλα και 2 χρόνια εγγύηση dell , Intel i5-460M(2.53GHz)με την 565v επάνω

http://e-maxstores.skroutzstore.gr/p.DELL-Inspiron-N5010-i5-460M-4MB-500GB-6-cell-15-6in-Win-7-H-P-64-BIT-Black-RED-BLUE-DLNBINS0366-367-368.291205.html

το hp άστα γιατί δίνουν ένα χρόνο εγγύηση !! :rolleyes:

Δημοσ.

dell θα προτεινω κ εγω ...

χμμ.. γενικα η Lenovo αγορασε ολη την σειρα παραγωγης της ΙΒΜ αρα και την τεχνογνωσια κλπ κλπ

απο εκει κ περα η σονυ εχει υπερτιμημενα ολα τις τα προιοντα ...

ολες οι εταιριες εχουν τους ευχαριστημενους κ τους δυσερεστημενους πελατες ..

Δημοσ.

dell θα προτεινω κ εγω ...

χμμ.. γενικα η Lenovo αγορασε ολη την σειρα παραγωγης της ΙΒΜ αρα και την τεχνογνωσια κλπ κλπ

Τη τεχνογνωσία της IBM όμως την αξιοποιεί μόνο στις επαγγελματικές σειρές think (thinkpad, thinkcentre, thinkserver κλπ.) και όχι στις "δικές" της σειρές.

Δημοσ.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ASUS MOY TO ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΡΚΕΤΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ...

Ε αφού είναι ψαγμένος ...

ntino κάτι ακόμα. Στο επόμενο θέμα σου μην γράφεις κεφαλαία. Είναι σαν να ουρλιάζεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...