digekas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνοι και εγω αμα παιζοντουσαν 200Κ δεν θα το ρισκαρα , αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι απο ηρωας υπερασπιστης των Ελληνων καταναλωτων και blogger αποδειχτηκε κοτα. Το προβλημα ομως δεν ειναι εκει , το προβλημα ειναι οτι την επομενη φορα που θα παμε στο service με χαλασμενο μηχανημα που δεν θα φτιαχνουν και θα τους λεμε να οι νομοι , θα σας καταγγειλω στον συνηγορο του καταναλωτη , στο ιντερνετ κλπ , μπας και φοβηθουν και εξυπηρετησουν οπως οφειλουν , με το ψευτικο ειρωνικο χαμογελο θα απαντουν οι υπαλληλοι: "systemgraph". Καλυτερα να κατεβει το θεμα , οσοι λιγοτεροι μαγαζατορες το δουν τοσο το καλυτερο. Βλέπεις λοιπόν γιατί αναφέρομαι σε εσφαλμένες εντυπώσεις;;; Ποιος τον έκανε "ήρωα" και "ήρωας" από που και ως που; Έγινε γνωστό το θέμα επειδή η εταιρία ζήτηση αποζημίωση για μία υποτιθέμενη δυσφήμιση μέσω της διαδικτυακής διαμαρτυρίας του. Ενώ κότα θα τον έλεγες αν είχε δίκιο και δεν το διεκδικούσε, οπότε ούτε το ένα στέκει αλλά ούτε και το άλλο. Λάθος κάνεις και στο ότι ο συμβιβασμός λειτουργεί υπέρ της εταιρίας. Αν υπολογίσεις τι διαστάσεις πήρε το θέμα και το τι ζημιά έχει πάθει η εταιρία τελικά το ακριβώς αντίθετο ισχύει και όταν τώρα πηγαίνει ο πελάτης στην εταιρία και τους λέει είδατε τι έγινε με την τάδε εταιρία και ποιο ήταν το αποτέλεσμα, τελικά το αποτέλεσμα θα είναι να εξυπηρετείται τάχιστα με όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες. Αν δλδ το έπαιζε πονηρός και ζητούσε ένα άλφα ποσό και με την πίεση του κόσμου τελικά η εταιρία εξωδικαστικά του το έδινε εμείς από την μεριά μας τι θα λέγαμε; Δεν θα λέγαμε ότι εμείς φωνάζαμε για το ενδεχόμενο φίμωσης και το αποτέλεσμα ήταν αυτή η φωνή να μετατραπεί σε ευρώ που κατέληξαν στην τσέπη την δική του και του δικηγόρου του;;; Στην επόμενη καταγγελία θα φωνάζαμε το ίδιο ή θα περνούσε στο ντούκου;;; Οπότε μάλλον θα πρέπει να βρεις καλύτερους λόγους για να ζητήσεις να κλείσει το νήμα και σίγουρα οι προσωπικές αψιμαχίες πλέον δεν αποτελούν λόγο κλειδώματος, από εκεί και πέρα ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται και η μπάλα δεν παίρνει σβάρνα μόνο την συγκεκριμένη εταιρία αλλά η στάση της και η τακτική της χαρακτηρίζουν τα ίδια τα προϊόντα και όλες τις εμπλεκόμενες και αναφερθείσες εταιρίες που δεν πήραν θέση ώστε έστω και εκ των υστέρων να διευθετηθεί το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες. Το θέμα λοιπόν είναι ότι έστω και υπό αυτή την μορφή δημιουργείται σε κάποιο βαθμό μία κάποια καταναλωτική συνείδηση στον κόσμο και έστω και με αυτό τον σχετικά ανέξοδο τρόπο τελικά όλες αυτές οι φωνές συσπειρώνονται και ανεξάρτητα του αν έχουν δίκιο ή άδικο το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν δύναμη όχι βέβαια τόση ώστε να μεταπείσουν ένα δικαστή ώστε να μετατρέψει το άδικο σε δίκαιο αλλά τόση που να κάνει ζημιά αν γυρίσει μπούμερανγκ τόσο στην εταιρία όσο και στον Δημήτρη αλλά και στον δικηγόρο του αν αποδειχτεί ότι έκαναν λάθος που ζητούσαν αντικατάσταση από την συγκεκριμένη εταιρία και με λανθασμένη πληροφόρηση ξεσηκώθηκε τόσος κόσμος και έγινε τόσος ντόρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ειναι γενικη αρχη των δικηγορων δυστυχως να προτιμουν τους εξωδικους συμβιβασμους. Το δικαστηριο ειναι η εσχατη λυση. Τον elawer τον διαβαζω και ειναι σοβαρος ανθρωπος· θα προτιμουσα βεβαια να υπηρχε προηγουμενο κατα της Σιστεμγκραφ, αλλα δεν μας χρωστα και τιποτα ο γιατρος για να ρισκαρει την υποσταση του μπροστα σε λοβοτομημενες εταιριες και εξισου λοβοτομημενα νομικα συστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Παντως να αναφερω πως περιπου αναλογη υποθεση στην Πορτογαλια,εληξε υπερ της εταιρειας και κατα του καταναλωτη. Ειχε δημιουργηθει επισης τρελος σαλος σε ολο το Ιντερνετ! Νομιζω οτι ο δικηγορος του φοβηθηκε οτι οι δικαστες ακουγοντας ''ιντερνετ'' κτλ δεν θα ηταν πολυ ανοιχτοι στο θεμα και οτι ισως εχανε ο γιατρος.Ο δικηγορος του γνωριζει πολυ καλα την υποθεση στην Πορτογαλια και το δεδικασμενο υπερ της εταιρειας... Απο την πλευρα της η εταιρεια κιοτεψε και λυγισε μπροστα στην μαζικη διεθνη πιεση κ δεχεται το εξωδικαστικο συμβιβασμο.Δεν ειναι κ η Apple βλεπεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 [...] από εκεί και πέρα ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται και η μπάλα δεν παίρνει σβάρνα μόνο την συγκεκριμένη εταιρία αλλά η στάση της και η τακτική της χαρακτηρίζουν τα ίδια τα προϊόντα και [...] Καινοφανές συμπέρασμα που μόνο κάποιο πραγματικά funboy θα τολμούσε να γράψει: η στάση και η τακτική ενός εξουσιοδοτημένου service χαρακτηρίζει τα ίδια τα προϊόντα - δηλ. τους υπολογιστές και τα λοιπά μηχανήματα! Αναρωτιέμαι κατά πόσο αυτή η απίστευτη (από κάθε άποψη) ατάκα θα γραφόταν αν δεν επρόκειτο για την Apple... Ειναι γενικη αρχη των δικηγορων δυστυχως να προτιμουν τους εξωδικους συμβιβασμους. Το δικαστηριο ειναι η εσχατη λυση. [...] Αχ, να ήταν όλοι οι πελάτες έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Αναρωτιέμαι κατά πόσο αυτή η απίστευτη (από κάθε άποψη) ατάκα θα γραφόταν αν δεν επρόκειτο για την Apple... Δεν έχει και άδικο, Στιβ Τζομπίζη η άποψη (200κ αγωγή) της Σύστεμ Γκραφ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Αχ, να ήταν όλοι οι πελάτες έτσι... Μην το παρεις πολυ πανω σου αρχηγε Κακη διατυπωση λογω της φορτησης αυτης της υποθεσης. Και ειμαι και επιριασμενος απο τα courtroom simulation βιντεοπαιχνιδια που παιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μην το παρεις πολυ πανω σου αρχηγε Κακη διατυπωση λογω της φορτησης αυτης της υποθεσης. Και ειμαι και επιριασμενος απο τα courtroom simulation βιντεοπαιχνιδια που παιζω Για πες ονοματα απο τα games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μην το παρεις πολυ πανω σου αρχηγε Κακη διατυπωση λογω της φορτησης αυτης της υποθεσης. Και ειμαι και επιριασμενος απο τα courtroom simulation βιντεοπαιχνιδια που παιζω Όχι ρε παιδί μου, τι να το πάρω πάνω μου. Αλλά αν χρειαστείς ποτέ δικηγόρο, let me know. Δεν θα συμβιβαστώ ποτέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Για πες ονοματα απο τα games Ειναι η σειρα Ace Attorney για Gameboy/DS/Wii/iPhone. in which players assume the role of a defense attorney in a fictional courtroom setting, which is based on the Japanese legal system, to strive to find their clients "not guilty"using investigation, evidence, and cross-examination to prove their case.] Για αυτα τα δυο bold σημεια νομιζω οτι η συγκεκριμενη σειρα δεν θα αρεσει τοσο σε πραγματικους δικηγορους. Εκτος αν τον δουν σαν adventure game αντι για εξομοιωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καινοφανές συμπέρασμα που μόνο κάποιο πραγματικά funboy θα τολμούσε να γράψει: η στάση και η τακτική ενός εξουσιοδοτημένου service χαρακτηρίζει τα ίδια τα προϊόντα - δηλ. τους υπολογιστές και τα λοιπά μηχανήματα! Αναρωτιέμαι κατά πόσο αυτή η απίστευτη (από κάθε άποψη) ατάκα θα γραφόταν αν δεν επρόκειτο για την Apple... ... Τόσο μεγάλη ήταν η παράγραφος που δεν χωρούσε στην παράθεση;;; ... Οπότε μάλλον θα πρέπει να βρεις καλύτερους λόγους για να ζητήσεις να κλείσει το νήμα και σίγουρα οι προσωπικές αψιμαχίες πλέον δεν αποτελούν λόγο κλειδώματος, από εκεί και πέρα ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται και η μπάλα δεν παίρνει σβάρνα μόνο την συγκεκριμένη εταιρία αλλά η στάση της και η τακτική της χαρακτηρίζουν τα ίδια τα προϊόντα και όλες τις εμπλεκόμενες και αναφερθείσες εταιρίες που δεν πήραν θέση ώστε έστω και εκ των υστέρων να διευθετηθεί το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες. ... Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αυτή την στιγμή δεν έχει λόγο να επέμβει η Apple και ότι η SystemGraph με την αγωγή της δεν διώχνει υποψήφιους πελάτες ή ότι το να μην πάρουν θέση οι υπόλοιπες εταιρίες που έχουν αναφερθεί από τον ίδιο τον Δημήτρη και να καταδικάσουν την τακτική της και να ζητήσουν οι ίδιες να διευθετήσουν το θέμα μετά τον τόσο ντόρο, τελικά η αίσθηση που μένει σε κάποιον που σκέφτεται να αγοράσει iMac είναι η καλύτερη δυνατή και δεν επηρεάζεται καθόλου από όλη αυτή την ιστορία;;; Τώρα για τους χαρακτηρισμούς, πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσαι ότι μία τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε ένα διαχειριστή πόσο μάλλον όταν βλέπω σκόπιμα αφού χρησιμοποίησες italics να μετατρέπεις ένα ορθογραφικό λάθος σε προσωπική επίθεση: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=funboy αλλά από την στιγμή που όπως λες καταφέρομαι εναντίων της Apple, γιατί με αποκαλείς funboy και όχι anti-funboy όχι μόνο να μην το εκλάβω ως προσωπική επίθεση αλλά ως κομπλιμέντο και να σου πω και ευχαριστώ!!! Όσο για το αν την ίδια άποψη θα εξέφραζα για άλλες εταιρίες πέρα από την Apple... τι να σου πω δες τα ποστ μου στο θέμα με το bug στο android και θα καταλάβεις και με ποιο σκεπτικό αυτά που εσύ αποκαλείς απίστευτα, τελικά καταλήγουν από λίγο έως πολύ πιστευτά. Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Τόσο μεγάλη ήταν η παράγραφος που δεν χωρούσε στην παράθεση;;; Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αυτή την στιγμή δεν έχει λόγο να επέμβει η Apple και ότι η SystemGraph με την αγωγή της δεν διώχνει υποψήφιους πελάτες ή ότι το να μην πάρουν θέση οι υπόλοιπες εταιρίες που έχουν αναφερθεί από τον ίδιο τον Δημήτρη και να καταδικάσουν την τακτική της και να ζητήσουν οι ίδιες να διευθετήσουν το θέμα μετά τον τόσο ντόρο, τελικά η αίσθηση που μένει σε κάποιον που σκέφτεται να αγοράσει iMac είναι η καλύτερη δυνατή και δεν επηρεάζεται καθόλου από όλη αυτή την ιστορία;;; Ή δεν αντιλαμβάνεσαι τι έγραψες εσύ ο ίδιος παραπάνω ή σκοπίμως αλλάζεις τα προηγούμενά σου γραπτά σε μια προσπάθεια άτακτης υποχώρησης από το ανοσιούργημα που υποστήριξες προηγούμενως. Κι αυτό διότι δεν αναφέρθηκες στις διαθέσεις των υποψηφίων πελατών έναντι της συγκεκριμένης εταιρείας, όπως προσπαθείς τώρα ματαίως να ανασκευάσεις. Έγραψες πολύ καθαρά ότι η στάση της Systemgraph "χαρακτηρίζει τα ίδια τα προϊόντα". Πραγματικά η επιτομή της εμπάθειας. Αναρωτιέμαι (εκ νέου) αν θα έγραφες κάτι παρόμοιο εάν επρόκειτο για ένα service αυτοκινήτων, για παράδειγμα. Αν δηλαδή ένα εξουσιοδοτημένο service BMW δεν επιδιόρθωνε το αυτοκίνητό σου, αυτή η ενέργεια θα χαρακτήριζε τα αυτοκίνητα BMW εν γένει; Μάλλον όχι ε; Αλλά εδώ είναι διαφορετικά, εδώ πρόκειται για τον Μεγάλο Οχτρό. Κρίμα... Τώρα για τους χαρακτηρισμούς, πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσαι ότι μία τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε ένα διαχειριστή πόσο μάλλον όταν βλέπω σκόπιμα αφού χρησιμοποίησες italics να μετατρέπεις ένα ορθογραφικό λάθος σε προσωπική επίθεση: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=funboy αλλά από την στιγμή που όπως λες καταφέρομαι εναντίων της Apple, γιατί με αποκαλείς funboy και όχι anti-funboy όχι μόνο να μην το εκλάβω ως προσωπική επίθεση αλλά ως κομπλιμέντο και να σου πω και ευχαριστώ!!! Ειλικρινά, δεν αντιλαμβάνομαι: εκλαμβάνεις τον χαρακτηρισμό funboy ως προσωπική επίθεση ή όχι; Κι αν τον εκλαμβάνεις ως προσωπική επίθεση, γιατί τον χρησιμοποιείς κι εσύ; Άλλωστε, μπορώ κι εγώ, ακολουθώντας το παράδειγμά σου, να σου ανταπαντήσω ότι σκοπίμως παρερμηνεύεις ένα ορθογραφικό λάθος μου για να θεωρήσεις εαυτόν προσβεβλημένο. Όταν αποφασίσεις, πες μου. Όσο για το αν την ίδια άποψη θα εξέφραζα για άλλες εταιρίες πέρα από την Apple... τι να σου πω δες τα ποστ μου στο θέμα με το bug στο android και θα καταλάβεις και με ποιο σκεπτικό αυτά που εσύ αποκαλείς απίστευτα, τελικά καταλήγουν από λίγο έως πολύ πιστευτά. Άσε, έχω δει τη στάση σου γενικώς και ειδικώς. Όπου υπάρχει thread για την Apple, έρχεσαι να μας "διαφωτίσεις" - μερικές φορές μάλιστα εφευρίσκεις ό,τι σε βολεύει για να υποστηρίξεις την επίθεσή σου, ακόμη και προφανείς ανακρίβειες. Αλλά κι εκεί που ΔΕΝ αναφέρεται η Apple (όπως για παράδειγμα σε πρόσφατο thread που αναφέρεται σε bug του Android) κι εκεί βρίσκεις την ευκαιρία να κάνεις το κομμάτι σου. Ακόμη και στο thread για το Android, θα κατηγορήσεις την Apple. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Το trolling πάει κι έρχεται, όπως επεσήμανε κι άλλο μέλος... Τέλος, σε ενημερώνω ότι στα thread με τα Android δεν συμμετέχω γιατί, καλώς ή κακώς, δεν έχω συσκευή Android. Δεν εκφέρω γνώμη αν δεν έχω γνώμη επαρκώς τεκμηριωμένη από προσωπικές μου εμπειρίες. Μπορείς να υποστηρίξεις άραγε κι εσύ το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ή δεν αντιλαμβάνεσαι τι έγραψες εσύ ο ίδιος παραπάνω ή σκοπίμως αλλάζεις τα προηγούμενά σου γραπτά σε μια προσπάθεια άτακτης υποχώρησης από το ανοσιούργημα που υποστήριξες προηγούμενως. Κι αυτό διότι δεν αναφέρθηκες στις διαθέσεις των υποψηφίων πελατών έναντι της συγκεκριμένης εταιρείας, όπως προσπαθείς τώρα ματαίως να ανασκευάσεις. Έγραψες πολύ καθαρά ότι η στάση της Systemgraph "χαρακτηρίζει τα ίδια τα προϊόντα". Πραγματικά η επιτομή της εμπάθειας. Αναρωτιέμαι (εκ νέου) αν θα έγραφες κάτι παρόμοιο εάν επρόκειτο για ένα service αυτοκινήτων, για παράδειγμα. Αν δηλαδή ένα εξουσιοδοτημένο service BMW δεν επιδιόρθωνε το αυτοκίνητό σου, αυτή η ενέργεια θα χαρακτήριζε τα αυτοκίνητα BMW εν γένει; Μάλλον όχι ε; Αλλά εδώ είναι διαφορετικά, εδώ πρόκειται για τον Μεγάλο Οχτρό. Κρίμα... Μάλλον θα πρέπει να αναφερθούμε πάλι στα αυτονόητα... Νομίζω ότι είναι προφανές το ότι ένα προϊόν έχει ένα σύνολο χαρακτηριστικών και σε αυτό το σύνολο υπάρχει και το brand της εταιρίας που το παράγει και αυτό αυξάνει την υπεραξία του ανάλογα των περιστατικών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ή τις τακτικές marketing ή το pr που εφαρμόζει η εκάστοτε εταιρία, αντιπροσωπεία, ή εξουσιοδοτημένο service. Αν η BMW ή οποιαδήποτε αυτοκινητοβιομηχανία δημιουργούσε αντίστοιχη αρνητική εικόνα στο πρόσωπό της πίστεψέ με τα ίδια θα έλεγα ανεξάρτητα του τι αυτοκίνητο έχω, οπότε εδώ σου απαντώ και στο τελευταίο ερώτημά σου ότι ναι άποψη μπορούν να έχουν και όσοι δεν έχουν BMW ή συσκευή της Apple όπως και εσύ αν ενημερωθείς και γνωρίζεις σε τι αναφέρεσαι μπορείς να έχεις άποψη ή να φέρνεις ως παράδειγμα τα αυτοκίνητα της BMW ακόμα και αν δεν είσαι κάτοχος τους. Ειλικρινά, δεν αντιλαμβάνομαι: εκλαμβάνεις τον χαρακτηρισμό funboy ως προσωπική επίθεση ή όχι; Κι αν τον εκλαμβάνεις ως προσωπική επίθεση, γιατί τον χρησιμοποιείς κι εσύ; Άλλωστε, μπορώ κι εγώ, ακολουθώντας το παράδειγμά σου, να σου ανταπαντήσω ότι σκοπίμως παρερμηνεύεις ένα ορθογραφικό λάθος μου για να θεωρήσεις εαυτόν προσβεβλημένο. Όταν αποφασίσεις, πες μου. Μπορείς να αποδείξεις ότι εγώ το έκανα σκόπιμα το ορθογραφικό λάθος;;; Εγώ από την άλλη μπορώ μέσω των italics που χρησιμοποίησες να υποστηρίξω ότι δεν πρόκειται για ακούσιο λάθος αλλά εκούσιο;;; Αν κάποιος με αποκαλούσε metrosexual μάλλον θα τον παρεξηγούσα και λέω μάλλον επειδή αφενός δεν είμαι και αφετέρου αν με έβλεπε και με γνώριζε προσωπικά θα καταλάβαινε και ο ίδιος πόσο άκυρος ήταν ο χαρακτηρισμός του... Άσε, έχω δει τη στάση σου γενικώς και ειδικώς. Όπου υπάρχει thread για την Apple, έρχεσαι να μας διαφωτίσεις. Αλλά κι εκεί που ΔΕΝ αναφέρεται η Apple (όπως για παράδειγμα σε πρόσφατο thread που αναφέρεται σε bug του Android) κι εκεί βρίσκεις την ευκαιρία να κάνεις το κομμάτι σου. Ακόμη και στο thread για το Android, θα κατηγορήσεις την Apple. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Το trolling πάει κι έρχεται, όπως επεσήμανε κι άλλο μέλος... Τέλος, σε ενημερώνω ότι στα thread με τα Android δεν συμμετέχω γιατί, καλώς ή κακώς, δεν έχω συσκευή Android. Δεν εκφέρω γνώμη αν δεν έχω γνώμη επαρκώς τεκμηριωμένη από προσωπικές μου εμπειρίες. Μπορείς να υποστηρίξεις άραγε κι εσύ το ίδιο; E, νομίζω πως εδώ φίλε μου δίνεις τον ορισμό της εμπάθειας και βάλλεις επί προσωπικού εναντίων μου από θέση ισχύος. Δηλαδή τι περιμένεις να πέσω στην παγίδα και όπως υποστηρίζεις να τρολλάρω εκτός θέματος όπως εσύ κάνεις με τα τελευταία ποστ σου;;; Δεν σε καλύπτουν οι απαντήσεις μου εκεί;;; http://www.insomnia.gr/topic/394293-bug-%cf%84%ce%bf%cf%85-android-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bd%ce%b5%ce%b9-sms-%cf%83%ce%b5-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%ae%cf%80%cf%84%ce%b5%cf%82/page__view__findpost__p__3784124 http://www.insomnia.gr/topic/394293-bug-%cf%84%ce%bf%cf%85-android-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bd%ce%b5%ce%b9-sms-%cf%83%ce%b5-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%ae%cf%80%cf%84%ce%b5%cf%82/page__view__findpost__p__3782884 Και πες ότι εγώ τα έχω με την Apple, που φυσικά δεν καταλογίζω ευθύνες σε άψυχα υλικά αλλά στην διοίκηση, εσύ τι πρόβλημα έχεις με την άποψη που μπορεί να έχει ένα μέλος του forum;;; Συνεργάζεσαι με την Apple και κάπως θίγεται η εταιρία σου;;; Ή μήπως σας στέλνουν για review συσκευές και τα review μετατρέπονται σε διαφημίσεις;;; Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν ισχύει οπότε η φιλική συμβουλή μου είναι να χαλαρώσεις και να δεις σφαιρικότερα τα πράγματα γιατί κάπου έχουν παρεξηγηθεί και παρερμηνευτεί πράγματα και καταστάσεις και η θέση σου στο forum όχι μόνο δεν σου επιτρέπει να καθορίζεις τις απόψεις των μελών αλλά αντιθέτως ακριβώς επειδή απευθύνεσαι σε αυτά από θέση ισχύος πρέπει να διατηρείς αντικειμενική και ουδέτερη στάση. Πάντα φιλικά, Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον θα πρέπει να αναφερθούμε πάλι στα αυτονόητα... [...] Δεν ξέρω αν θα έπρεπε. Διότι και πάλι ποιείς την νήσσαν. Έγραψες ή δεν έγραψες ότι μία άστοχη ενέργεια ενός εξουσιοδοτημένου service μιας εταιρείας χαρακτηρίζει και τα προϊόντα της εταιρείας; Το έγραψες. Όσες λεκτικές κωλοτούμπες κι αν κάνεις έκτοτε για να ανασκευάσεις, εκτίθεσαι. Έχει ξαναγραφτεί εδώ: δεν είναι κακό να είσαι εμπαθής. Είναι όμως κατακριτέα η υποκρισία του "αντικειμενικού". Μπορείς να αποδείξεις ότι εγώ το έκανα σκόπιμα το ορθογραφικό λάθος;;; Εγώ από την άλλη μπορώ μέσω των italics που χρησιμοποίησες να υποστηρίξω ότι δεν πρόκειται για ακούσιο λάθος αλλά εκούσιο;;; Αν κάποιος με αποκαλούσε metrosexual μάλλον θα τον παρεξηγούσα και λέω μάλλον επειδή αφενός δεν είμαι και αφετέρου αν με έβλεπε και με γνώριζε προσωπικά θα καταλάβαινε και ο ίδιος πόσο άκυρος ήταν ο χαρακτηρισμός του... Δεν έχω τίποτα να αποδείξω φίλτατε, ούτε έχω ανάγκη από αποδείξεις. Ούτε αμφισβητώ την ανδροπρεπή συμπεριφορά σου. Αφού σου αρέσουν τα παιχνίδια με τις λέξεις και τα "ορθογραφικά λάθη", γιατί θεωρείς ότι σε απεκάλεσα metrosexual; Γιατί να μη δεχθείς ότι με τον όρο funboy ίσως εννοούσα "a great teacher of spirituality and wisdom"; Πηγή: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=funboy E, νομίζω πως εδώ φίλε μου δίνεις τον ορισμό της εμπάθειας και βάλλεις επί προσωπικού εναντίων μου από θέση ισχύος. Γιατί από θέση ισχύος; Χρησιμοποιήσα την ιδιότητα του moderator για να σου απαγορεύσω να γράψεις όσα troll post περί Apple δημοσίευσες στο topic για το... Android; Όσο για την εμπάθεια: Έγραψες ή δεν έγραψες μία ηθελημένη ανακρίβεια εδώ; Αναγκάστηκες ή δεν αναγκάστηκες να αναδιπλωθείς εδώ; Πού είναι η επίθεση επί προσωπικού; Τα δικά σου γραπτά παραθέτω. Αν τα αποκηρύσσεις τώρα, είναι δικό σου θέμα. Για να ξεκαθαρίσω κάτι τελευταίο: Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν να γράψει οτιδήποτε για οποιαδήποτε εταιρεία. Μερικά συγκεκριμένα μέλη όμως δεν χάνουν ευκαιρία να γράψουν ό,τι τους βολεύει και ό,τι εφευρήσκουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και αψιμαχίες. Αυτό λέγεται trolling και σε αυτό έχω πρόβλημα. Και trolling είναι να μπαίνω σε topic για το Α θέμα και να γράφω υπέρ ή κατά του Β. Τέλος από εμένα, δεν θέλω να καταχραστώ τη φιλοξενία του forum για να αναλωθώ σε προσωπική αντιπαράθεση. Ο νοών νοείτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν θα έπρεπε. Διότι και πάλι ποιείς την νήσσαν. Έγραψες ή δεν έγραψες ότι μία άστοχη ενέργεια ενός εξουσιοδοτημένου service μιας εταιρείας χαρακτηρίζει και τα προϊόντα της εταιρείας; Το έγραψες. Όσες λεκτικές κωλοτούμπες κι αν κάνεις έκτοτε για να ανασκευάσεις, εκτίθεσαι. Έχει ξαναγραφτεί εδώ: δεν είναι κακό να είσαι εμπαθής. Είναι όμως κατακριτέα η υποκρισία του "αντικειμενικού". Φίλτατε ή δεν τα διαβάζεις αυτά που γράφω ή δεν τα κατανοείς. Αυτό που έγραψα σου εξηγώ και επιμένω ότι είναι σωστό το αν εσύ διαφωνείς είναι άλλο θέμα και δεν επιθυμώ να σε πείσω, εξάλλου ο καθένας έχει δικαίωμα στην εθελοτυφλία. Όταν από ένα εξουσιοδοτημένο service δεν έχεις την καλύτερη εικόνα και βλέπεις ένα θέμα να παίρνει διαστάσεις και κανείς από τους υπεύθυνους άλλων εξουσιοδοτημένων service ή πωλητών που είτε αναφέρθηκαν ήδη από τον καταγγέλλοντα είτε μετά τον τόσο ντόρο όφειλαν να πάρουν θέση και να διευθετήσουν το πρόβλημα του συγκεκριμένου πελάτη, τελικά ο καθένας μπορεί με λογικά βήματα να οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι αν του χαλάσει το μηχάνημα μπορεί να μην έχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ή αν βρεθεί εκτός εγγύησης να χρειαστεί να πληρώσει 500 ευρώ για την αντικατάσταση της οθόνης του. Οπότε αν αντιλαμβάνομαι σωστά την θέση σου, θεωρείς ότι μία σωστή ή λάθος κίνηση χαρακτηρίζει απόλυτα ένα προϊόν και όχι σε κάποιο βαθμό οπότε και διαφωνείς με τα όσα γράφω. (go-figure) Δεν έχω τίποτα να αποδείξω φίλτατε, ούτε έχω ανάγκη από αποδείξεις. Ούτε αμφισβητώ την ανδροπρεπή συμπεριφορά σου. Αφού σου αρέσουν τα παιχνίδια με τις λέξεις και τα "ορθογραφικά λάθη", γιατί θεωρείς ότι σε απεκάλεσα metrosexual; Γιατί να μη δεχθείς ότι με τον όρο funboy ίσως εννοούσα "a great teacher of spirituality and wisdom"; Πηγή: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=funboy Γιατί;;; Επειδή είναι στην 6η θέση και μαζί με αυτή την εξήγηση δίνεται από τον ίδιο χρήστη και η ακόλουθη ερμηνεία: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=funboy] 1. a great teacher of spirituality andwisdom 2. mature, smart, meterosexual webdesigner, yogateacher,cook, poet, actor and worldtraveller 3. loves drugs and alcohol 4. ´s muse are beautifull tenage girls 5. is the master of romance 6. doesn`t need any money to bring you to neverland 7. will move in with you straight away and share everything he has (mainly his ideas) and expects the same in return 8. s network contains intellectuals, upper class, drugaddicts, pirates, artists, gays and pretty girls 9. symbolises the inner child of a man 10.someone to have fun with 11.heartbreaker Μου αρέσει πάντως που στο θέμα της σκοπιμότητας βρήκαμε μία άκρη, έτσι δεν είναι;;; Γιατί από θέση ισχύος; Χρησιμοποιήσα την ιδιότητα του moderator για να σου απαγορεύσω να γράψεις όσα troll post περί Apple δημοσίευσες στο topic για το... Android; Όσο για την εμπάθεια: Έγραψες ή δεν έγραψες μία ηθελημένη ανακρίβεια εδώ; Αναγκάστηκες ή δεν αναγκάστηκες να αναδιπλωθείς εδώ; Πού είναι η επίθεση επί προσωπικού; Τα δικά σου γραπτά παραθέτω. Αν τα αποκηρύσσεις τώρα, είναι δικό σου θέμα. Για να ξεκαθαρίσω κάτι τελευταίο: Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν να γράψει οτιδήποτε για οποιαδήποτε εταιρεία. Μερικά συγκεκριμένα μέλη όμως δεν χάνουν ευκαιρία να γράψουν ό,τι τους βολεύει και ό,τι εφευρήσκουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και αψιμαχίες. Αυτό λέγεται trolling και σε αυτό έχω πρόβλημα. Και trolling είναι να μπαίνω σε topic για το Α θέμα και να γράφω υπέρ ή κατά του Β. Τέλος από εμένα, δεν θέλω να καταχραστώ τη φιλοξενία του forum για να αναλωθώ σε προσωπική αντιπαράθεση. Ο νοών νοείτο. Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι εκεί εξήγηση έδωσα και αν θέλεις μπορείς να έρθεις εκεί και να σου δώσω και όσες άλλες διευκρινήσεις θέλεις αλλά να με κατηγορείς για ένα υποτιθέμενο trolling άλλου νήματος σε αυτό το θέμα εδώ είναι τουλάχιστον παιδαριώδες και εξαιρετικά δυσανάλογο της θέσης αρμοδίου διαχειριστή που κατέχεις. Εσύ δλδ εδώ τώρα τι κάνεις; Αλλά ξέχασα αυτά ισχύουν για τους άλλους όχι για εμάς και αυτά όλα αναφέρονται σε ένα θέμα που έγινε μεγάλο και πήρε διαστάσεις ακριβώς για αυτό τον λόγο, του ενδεχόμενου της φίμωσης, τουλάχιστον αν ήθελες να βγάλεις τα απωθημένα σου εναντίων μου ας το έκανες σε ένα άλλο νήμα που δεν θα το διάβαζε τόσος κόσμος ή που εκεί με μεγαλύτερη άνεση θα τα έσβηνες ως off-topic και αν διαμαρτυρόμουν θα μου έλεγες ότι από τους κανόνες δεν επιτρέπεται η δημόσια κριτική στους διαχειριστές, ευτυχώς που το ξεκαθάρισες ότι εδώ συζητάς ως απλό μέλος οπότε και μπορώ να σου απαντώ ανοικτά. Τέλος και από εμένα, για ό,τι άλλο υπάρχουν και τα pm, καλή σου συνέχεια φίλε μου και το μόνο που θα επαναλάβω είναι ότι η αρνητική σου προκατάληψη σε οδηγεί σε κινήσεις και παρορμητισμούς που πραγματικά πίστεψέ με με στεναχωρούν. Πάντα φιλικά, χωρίς ίχνος κακεντρέχειας, Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τέτοιες συμπεριφορές και καταστάσεις τύπου SystemΓκαφ μαλλον αποκαρδιώνουν παρά ενθαρρύνουν τους υποψήφιους αγοραστές apple. Προσωπικά όποτε μου λένε γιατι δεν αγοράζεις iphone, ipad, i..shit, απαντώ αυτόματα "ασε μωρέ, ποιος μπλέκει μ'αυτους!". Ειμαι λαθος ενδεχομένως, αλλά πως να χωνέψω οτι πρεπει να πληρώσω χρυσάφι μια κινέζικη συσκευή που απλως πέρασε απο ενα -επαρκές- quality control, εχει ενσωματωμένη/κολλημενη/βιδωμένη μπαταρία, εχει proprietary περιφερειακά, και περίεργο ως προβληματικό service; Θα μου πεις η Nokia, η Sony, η Canon τι κάνουν; Τα ιδια αλλα.. better the devil you know! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα