million_voices Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Nαι γιατί βλέπεις το after sales service στην Ελλάδα αγγίζει το τέλειο κ εμείς οι αγνώμονες ψειρίζουμε την μαϊμου. Million voices έχεις ή δουλεύεις σε κατάστημα 100%. αν διαβασεις στο θρεντ με τις προσφορες (εκει για το πλαισιο πχ) θα δεις ποσο γτπ θεωρω τις ελληνικες επιχειρησεις αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο καθε @@ρας επειδη ειναι πελατης εχει παντα δικιο οχι δεν εχω μαγαζι ουτε δουλευω σε μαγαζι θεωρω οτι και οι 2 πλευρες χειριζονται πολυ ασχημα την υποθεση ομως πιστευω οτι το δικιο ειναι με την systemgraph Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 η αγωγή 200.000 κυκλοφορεί παντού στο twitter και όπως φαίνεται και διεθνώς ... μια αγωγή που διασύρει και αμφισβητεί την αξία της ελευθερίας του λόγου στη χώρα μας.. συγχαρητήρια apple greece. http://www.lockergnome.com/social/2010/12/29/man-sued-in-greece-after-using-social-media-to-vent-customer-complaint ωχ μπήκε και στο site του Lockergnome ? Έτσι και αποφασίσει να πάρει την είδηση και να τη σχολιάσει στην εκπομπή του που κάνει στο youtube,έχει να γίνει χαμός!!! Σίγουρα θα το πάρει χαμπάρι ο Jobs τότε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Post No1 (το τονίζω γιατί δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα να μιλάω). Ο πελάτης ΔΕΝ είναι η Βίβλος και ΔΕΝ έχει πάντα δίκιο. Ο μηνυόμενος Δημήτρης όταν ξαναπήγε στην systemgraph και έκανε φασαρία, αρνήθηκε να γίνει ξανά η επισκευή, και απαίτησε την αντικατάσταση του μηχανήματος με καινούργιο. Η systemgraph αρνείται λέγοντας "τι δουλειά έχω εγώ με την αντικατάσταση? Εγώ μπορώ να επισκευάσω τον iMac. Αν θες αντικατάσταση πήγαινε στο Public που τον αγόρασες ή στην αντιπροσωπεία iSquare". Ο νόμος και το δίκιο είναι μαζί τους. Δεν του αρέσει η απάντηση του Δημήτρη, οπότε ανεβάζει ένα site www.maga.gr από όπου τους ξεχέζει και τους βρίζει (και από όσο ξέρω αρχικό περιεχόμενο του site ήταν με πολλά περισσότερα "γαλλικά" και με ονομαστικές αναφορές, οι οποίες έχουν "στρογγυλοποιηθεί", μετά τις απαραίτητες δικηγορικές συστάσεις). Ταυτόχρονα μπαίνει και σε διάφορα άλλα site συνεχίζοντας το ίδιο τροπάρι. Η αγωγή είναι που δέχτηκε είναι για συκοφαντική δυσφήμιση, που σημαίνει παραποίησε τα γεγονότα. Και επειδή έχουμε κάνει καραμέλα την ελευθερία στον τύπο (ηλεκτρονικό και μη): άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία!!! Είμαι πολύ καλή στο Photoshop και μπορώ να τραβήξω οποιαδήποτε φωτογραφία από ένα Facebook, να την ανεβάσω σε ένα δικό μου blog με κάποιες μικρές αλλαγές, και από κάτω να λέω "κοιτάξτε τι κάνει ο ξεφτίλας"! Το θεωρείτε ελευθερία αυτό? όχι φυσικά, δεν είναι ελευθερία... το γεγονός ότι μπήκες στο φόρουμ σήμερα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μιλάς... σημαίνει όμως ότι μπορούν όλοι να λάβουν τη γνώμη σου ως υπεράσπιση κάποιου, καθώς η μια δημοσίευση που έκανες είναι αυτή... είναι όντως ύποπτο κάτι τέτοιο! όπως και να'χει καλωσόρισες, ελπίζω να μην μπήκες για να προωθήσεις κάτι Υ.Γ. ακόμα και εγώ που δεν είμαι καλός στο photoshop, μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να επεξεργαστώ κάτι από το facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trianiri Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Παίρνοντας αφορμή με το προηγούμενο σχόλιο του million_voices... Πως αντιδράς όταν κάποιος σε βρίζει? Όταν υπάρχουν 2 διαφορετικές απόψεις οι οποίες δεν συμβιβάζονται, δεν μπορώ να φανταστώ κάποια άλλη λύση εκτός από το δικαστήριο. Και όχι το λαικό που γίνεται τώρα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiounos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Post No1 (το τονίζω γιατί δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα να μιλάω). Ο πελάτης ΔΕΝ είναι η Βίβλος και ΔΕΝ έχει πάντα δίκιο. Ο μηνυόμενος Δημήτρης όταν ξαναπήγε στην systemgraph και έκανε φασαρία, αρνήθηκε να γίνει ξανά η επισκευή, και απαίτησε την αντικατάσταση του μηχανήματος με καινούργιο. Η systemgraph αρνείται λέγοντας "τι δουλειά έχω εγώ με την αντικατάσταση? Εγώ μπορώ να επισκευάσω τον iMac. Αν θες αντικατάσταση πήγαινε στο Public που τον αγόρασες ή στην αντιπροσωπεία iSquare". Ο νόμος και το δίκιο είναι μαζί τους. Δεν του αρέσει η απάντηση του Δημήτρη, οπότε ανεβάζει ένα site www.maga.gr από όπου τους ξεχέζει και τους βρίζει (και από όσο ξέρω αρχικό περιεχόμενο του site ήταν με πολλά περισσότερα "γαλλικά" και με ονομαστικές αναφορές, οι οποίες έχουν "στρογγυλοποιηθεί", μετά τις απαραίτητες δικηγορικές συστάσεις). Ταυτόχρονα μπαίνει και σε διάφορα άλλα site συνεχίζοντας το ίδιο τροπάρι. Η αγωγή είναι που δέχτηκε είναι για συκοφαντική δυσφήμιση, που σημαίνει παραποίησε τα γεγονότα. Και επειδή έχουμε κάνει καραμέλα την ελευθερία στον τύπο (ηλεκτρονικό και μη): άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία!!! Είμαι πολύ καλή στο Photoshop και μπορώ να τραβήξω οποιαδήποτε φωτογραφία από ένα Facebook, να την ανεβάσω σε ένα δικό μου blog με κάποιες μικρές αλλαγές, και από κάτω να λέω "κοιτάξτε τι κάνει ο ξεφτίλας"! Το θεωρείτε ελευθερία αυτό? Φίλε μαγαζάτορα trianiri και λοιποί που θα ακολουθήσετε το τροπάριο του αδικημένου και κυνηγημένου μαγαζάτορα: Όταν α) σου φέρνουν 27άρι imac τεραστίου όγκου εντός εγγύησης. β) το παραλαμβάνεις για επισκευή σύμφωνα με τα δικαιώματα του πελάτη γ) το επιστρέφεις με τεχνική έκθεση επισκευής ή αλλαγής των ελαττωματικών parts δ) το παραλαμβάνει ο πελάτης (αφού έχει ξαναχάσει το χρόνο του) και στο σπίτι του διαπιστώνει ότι τον έχεις κοροϊδέψει ε) στο ξαναφέρνει ξαναχάνοντας το χρόνο του (και ενδεχομένως τη μέση του) στ) διαπιστώνεις ότι όντως δεν είναι επισκευασμένο και ότι εν γνώση σου ή άγνοιά σου τον κοροΐδεψες ζ) εσύ δεν του προσφέρεις ΑΜΕΣΩΣ ανταποδοτικά οφέλη (συγνώμη) για την κοροϊδία, τον κόπο του και το χρόνο του ΤΟΤΕ πάλι καλά που υπάρχει η ελευθερία στον τύπο και ξεσπαθώνει εκεί, γιατί κανονικά θα έπρεπε α) να σου φέρει τον imac στο κεφάλι β) κ.α. πολλά που δε θέλω να γράψω. Καλές δουλειές στο μαγαζάκι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rainman_gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Post No1 (το τονίζω γιατί δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα να μιλάω). Δεν του αρέσει η απάντηση του Δημήτρη, οπότε ανεβάζει ένα site www.maga.gr από όπου τους ξεχέζει και τους βρίζει (και από όσο ξέρω αρχικό περιεχόμενο του site ήταν με πολλά περισσότερα "γαλλικά" και με ονομαστικές αναφορές, οι οποίες έχουν "στρογγυλοποιηθεί", μετά τις απαραίτητες δικηγορικές συστάσεις). Κι εσύ έχεις κρυστάλλινη σφαίρα και ξέρεις πως τα έγραφε παλιά όπως λες? ήδη άλλος ένας έγινε ρόμπα νωρίτερα στο twitter γιατί βγήκε εργαζόμενος της μηνύτριας εταιρείας systemgraph ενώ έγραφε παθιάρικα υπέρ της ισχυριζόμενος ότι δεν έχει σχέση μαζί της. Πολλά παπαγαλάκια. Προς τους φίλους εκείνους που ξέρουν ποιοί είναι προτείνω αντί να συνεχίζετε με αυτή τη νοοτροπία (παρομοίως με τις αγωγές σας), κάνετε απλά αυτό που είναι σωστό: σεβαστείτε στη systemgraph την κοινή γνώμη και μην τη χειραγωγείτε. Αυτή η νοοτροπία σας μειώνει ολοένα και περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 εγω θελω να μου πουν ολοι οι οψιμοι ρομπεν των δασων τι κανουν στις δουλειες τους (αν δουλευουν καπου) οταν ενας πελατης παραλογιζεται,τους βριζει κλπ να εχουμε λιγο επαφη με πραγματικοτητα δλδ διαφορετικα χαρηκα για την γνωριμια Superman ps στο θεμα της ταλαιπωριας και της μη επιλυσης του προβληματος του imac ναι να τους σκισει τον πωπο,μαζι του 100%,κοσμια και αξιοπρεπως ομως ps2 εγω με τα 3444 post μπορω να μιλαω ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trianiri Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Είναι ηλίου φαηνότερο, δεν κάνω τη έξυπνη. Απλώς προσπαθώ να πω ότι δεν χρειάζεται να κολλάμε σε διάφορά κλισέ του τύπου "ελευθερία του τύπου", "ελευθερία του λόγου" γιατί στο τέλος τα ξεφτιλίζουμε. ...ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastravoud Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 α) σου φέρνουν 27άρι imac τεραστίου όγκου εντός εγγύησης. β) το παραλαμβάνεις για επισκευή σύμφωνα με τα δικαιώματα του πελάτη γ) το επιστρέφεις με τεχνική έκθεση επισκευής ή αλλαγής των ελαττωματικών parts δ) το παραλαμβάνει ο πελάτης (αφού έχει ξαναχάσει το χρόνο του) και στο σπίτι του διαπιστώνει ότι τον έχεις κοροϊδέψει ε) στο ξαναφέρνει ξαναχάνοντας το χρόνο του (και ενδεχομένως τη μέση του) στ) διαπιστώνεις ότι όντως δεν είναι επισκευασμένο και ότι εν γνώση σου ή άγνοιά σου τον κοροΐδεψες ζ) εσύ δεν του προσφέρεις ΑΜΕΣΩΣ ανταποδοτικά οφέλη (συγνώμη) για την κοροϊδία, τον κόπο του και το χρόνο του Η εταιρία είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ γιατί όφειλε να έκανε το bold. Το να απαιτεί όμως ο πελάτης αντικατάσταση είναι επίσης λάθος, αν και είναι κατανοητή η φόρτιση του. Προσωπικά από όσα διαβάσαμε νομίζω ότι και η (κοντόφθαλμη) εταιρία αλλά και ο πελάτης είναι φάουλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 triarini στα ισια ,δουλευεις systemgraph? θα πεις οτι γουσταρεις ομορφα και ωραια,οποιος εχει προβλημα report και οι διαχειριστες ας κρινουν τι site θελουν να εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Post No1 (το τονίζω γιατί δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα να μιλάω). Ο πελάτης ΔΕΝ είναι η Βίβλος και ΔΕΝ έχει πάντα δίκιο. Ο μηνυόμενος Δημήτρης όταν ξαναπήγε στην systemgraph και έκανε φασαρία, αρνήθηκε να γίνει ξανά η επισκευή, και απαίτησε την αντικατάσταση του μηχανήματος με καινούργιο. Η systemgraph αρνείται λέγοντας "τι δουλειά έχω εγώ με την αντικατάσταση? Εγώ μπορώ να επισκευάσω τον iMac. Αν θες αντικατάσταση πήγαινε στο Public που τον αγόρασες ή στην αντιπροσωπεία iSquare". Ο νόμος και το δίκιο είναι μαζί τους. Δεν του αρέσει η απάντηση του Δημήτρη, οπότε ανεβάζει ένα site www.maga.gr από όπου τους ξεχέζει και τους βρίζει (και από όσο ξέρω αρχικό περιεχόμενο του site ήταν με πολλά περισσότερα "γαλλικά" και με ονομαστικές αναφορές, οι οποίες έχουν "στρογγυλοποιηθεί", μετά τις απαραίτητες δικηγορικές συστάσεις). Ταυτόχρονα μπαίνει και σε διάφορα άλλα site συνεχίζοντας το ίδιο τροπάρι. Η αγωγή είναι που δέχτηκε είναι για συκοφαντική δυσφήμιση, που σημαίνει παραποίησε τα γεγονότα. Και επειδή έχουμε κάνει καραμέλα την ελευθερία στον τύπο (ηλεκτρονικό και μη): άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία!!! Είμαι πολύ καλή στο Photoshop και μπορώ να τραβήξω οποιαδήποτε φωτογραφία από ένα Facebook, να την ανεβάσω σε ένα δικό μου blog με κάποιες μικρές αλλαγές, και από κάτω να λέω "κοιτάξτε τι κάνει ο ξεφτίλας"! Το θεωρείτε ελευθερία αυτό? Σαφώς και δεν άφησε τον υπολογιστή του στους τύπους της Systemgraph για "επισκευή". Αφού πήγε μια φορά και αντί να του τον φτιάξουν του τον χαλάσαν περισσότερο τι δουλειά έχει να τους τον ξαναπάει ? Δηλαδή είναι "ελευθερία" να σου φέρνουν για σέρβις ένα ελλατωματικό προιόν και να το χαλάς περισσότερο,και μετά να το δίνεις λέγοντας πως το έφτιαξες ? Αν είναι δυνατόν. Δε φτάνει που φέρθηκαν όπως φέρθηκαν και είπαν ψέματα,ζητάνε και τα ρέστα από πάνω! Αυτούς στο χωριό μου τους αντιμετωπίζουν με το να μη τους μιλάει κανείς ποτέ και όποτε τους βλέπουν να λέει ο ένας στον άλλο "Τον βλέπεις τον Δρακουμέλ που τρώει παιδιά για πρωινό" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 αν λάβω υπόψην όσα ακούστηκαν, μαλλον θα προχωρήσουν σε συμβιβαστική λύση στο δικαστήριο, αν όχι θα υπερισχίσει η εταιρεία, γιατί έχει πιο μεγάλη δύναμη και όχι ένας σαραντάρης (αν θυμάμαι καλά 0 γιατρός αυτή είναι η γνώμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trianiri Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 triarini στα ισια ,δουλευεις systemgraph? Με πληρώνουν για να ανεβάζω post. Δύο ευρώ το post. Σήμερα θα κοιμηθώ εξήντα ευρώ πλουσιότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Με πληρώνουν για να ανεβάζω post. Δύο ευρώ το post. Σήμερα θα κοιμηθώ εξήντα ευρώ πλουσιότερη. νομιζω σου μιλησα ομορφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 αν λάβω υπόψην όσα ακούστηκαν, μαλλον θα προχωρήσουν σε συμβιβαστική λύση στο δικαστήριο, αν όχι θα υπερισχίσει η εταιρεία, γιατί έχει πιο μεγάλη δύναμη και όχι ένας σαραντάρης (αν θυμάμαι καλά 0 γιατρός αυτή είναι η γνώμη μου Γιατί; Μετά από κάποια ηλικία χάνεις την τεχνολογική σου γνώση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα