Προς το περιεχόμενο

Σφάλμα 0xc0000142

Sordnaxela

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους κ χρόνια πολλά. Λαμβάνω τον ακόλουθο μήνυμα όποτε προσπαθώ να ανοίξω οποιδήποτε πρόγραμμα στον υπολογιστή μου.

"The application failed to initialize properly (0xc0000142) Click on OK to terminate the application."

Αυτό συμβαίνει οτιδήποτε και αν πάω να ανοίξω με διπλό ή μονό κλικ, δηλ. συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας αλλά και από την Έναρξη.Το μόνο που δουλεύει είναι το να ανοίγω φακέλους και τα περιεχόμενά τους (φωτογραφίες κτλ.). Όλα αυτά σε σύστημα Windows7 64bit. Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κάνω; Όλα αυτά άρχισαν να συμβαίνουν μετά από ένα απλό update και επαννεκίνηση του συστήματος. Help me please.

Δημοσ.

είναι περίεργο που το εμφανίζει σε όλα τα προγράμματα. Είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά μόνο όταν έτρεχα εφαρμογές που χρησιμοποιούσαν .NET Framework. Το διόρθωσα εγκαθηστώντας ξανά το .ΝΕΤ 3.5. Το windows update εγκαθιστά αυτόματα οπότε δοκίμασε να απεγκαταστήσες ότι έχεις απο .ΝΕΤ και κατέβασε απο εδώ Link το 3.5 ή το 4.0

Δημοσ.

ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ...ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 75 ΕΥΡΩ

τυχερός ο τύπος.... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...