tzagaronikolis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους.....εχω ενα μεγαλο προβλημα με την καρτα ηχου...εχω ενα sony vaio PCG-7154M..οταν το ειχα αγορασει ειχε τα windows vista...στην συνεχεια εβαλα τα widnows 7..δεν ειχα κανενα προβλημα με τους driver....πριν λιγες μερες εβαλα τα για ευνοητους λογους....Windows.XP.Professional.SP3.October.2010...με την βοηθεια του Driver Genius Professional Edition...εγκατεστησα ολους τους driver.. εκτος το Realtek High Definition Audio...το device status αυτης της συσκευης ειναι:Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. παιδια θελω την βοηθεια σας πειτε μου τι να κανω δεν μπορω χωρις ηχο!! !! Υ.Σ εχω κατεβασει πολλες φορες τους driver απο το site της realtek....κανω εγκατασταση....λεει οτι εγκατασταθηκε με επιτυχια αλλα τιποτα!!
TEOKOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αναρωτιέμαι γιατί κάθεσαι και παιδεύεσαι με τα ΧP.Για περισσότερη ταχύτητα? Θα σου ανεφέρω μόνο ότι το netbook μου asus eeepc900 με celeron 900 και 1gb μνήμη, με προεγκαταστημένα τα XP σερνότανε ενώ τώρα με win 7 lite for netbooks πετάει (στο περίπου )
tzagaronikolis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 τι μου προτινεις...θα ξανα βαλω τα 7 αλλα οχι αμεσως...τι μπορω να κανω με τον ηχο?
TEOKOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 τι μου προτινεις...θα ξανα βαλω τα 7 αλλα οχι αμεσως...τι μπορω να κανω με τον ηχο? Τι να σου πώ ,ούτε καν βρίσκω αυτό το μοντέλο στο site της sony.Όπως σου είπα πιο πάνω 7 lite από τον θείο και ξενοιάζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.