ikskarda Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα . εκανα χτες για ενα μηνα premium account στο Fileserve να δω πως πηγαινει Εβαλα λοιπον στο cryptload τους κωδικους και λεω ας βαλω αρκετα links με fileserve να κατεβασω . εχω ομως ενα προβληματακι . ενω κανω κανονικα copy/paste τα links και εχω επιλεγμενο απο το cryptload να κατεβαινουν σαν premium εκει που κατεβαζει πεταει το cryptload κατω δεξια στο ρολοι ενα παραθυρο να γραψω τα γραμματα που βλεπω στην εικονα (το γνωστο captcha) αν δεν τα γραψω το αντιστοιχο link που ειναι απο fileserve δεν συνεχιζει το κατεβασμα . αν πατησω pause και ξανα resume δεν κανει τιποτα , ουτε καν φορτωνει !!! παραμενει πρασινο σαν εικονιδιο αλλα δεν κατεβαζει εχω rapidshare και hotfile premium account και κανενα δεν μου το χει κανει. συμβαινει και σε εσας να πεταει μηνυμα το cryptload να βαλω τα γραμματα που βλεπω ωστε να συνεχισει να κατεβαζει απο το fileserve ?
PETROS13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 premium δεν θέλει ποτέ captcha. μήπως δεν έχει ενεργοποιηθεί σωστά ή δεν έχεις βάλει direct downloads? (rapidshare θυμάμαι αλλά από fileserve δεν ξέρω..) αν δεν πιάσει δοκίμασε με j downloader!
jsjim Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλησπέρα και από εμένα, μια από τα ίδια και σε μένα, ενώ έχω λογαριασμούς σε rapidshare,hotfile,fileserve, έκανα για ένα μήνα αγορά για filesonic να τον δοκιμάσω, και το πέρασα στο cryptload όπως και με τα άλλα, και μου κάνει τα ιδία με τον χρήστη ikskarda. τι κάνουμε λάθος
isay Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Jdownloader και αμα λήξουν οι συνδρομές σας ... alldebrid.com ή easybytez.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.