tritonas00 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Kαι μετα ομως, σου λεει γιατι μπερδευεται ο νεος χρηστης με τοσες "διανομες".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Καλά που δεν τα λένε και ξεχωριστά λειτουργικά συστήματα.Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει την χρησιμότητα του Remastersys. Μόνο εδώ αναφέρει 64 "διανομές" βασισμένες στο Ubuntu.Φτάνει πια. Αστο καλο, ξεπερασανε και τους... 29 κατασκευαστες πλυντηριων !!! Μπραβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 και πλάκα πλάκα, ψάχνω ένα live cd με xelatex + εργαλεία + ελληνικά. πλάκα πλάκα το iloog νομίζω σε καλύπτει http://en.wikipedia.org/wiki/Iloog καλή χρονιά σε όλους και στη systemγραφ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerrak0s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μαλλον full αντιγραφή του Backtrack Θα ειναι , απλά με γραφικό περιβάλλον ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 πλάκα πλάκα το iloog νομίζω σε καλύπτει http://en.wikipedia.org/wiki/Iloog καλή χρονιά σε όλους και στη systemγραφ . :D γειά σου gtroza! φοβάμαι ότι το iloog για να ενημερωθεί θέλει δουλειά (πολλή). ~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 ναι μάλλον σταμάτησε αλλα ήταν πολύ ωραία δουλειά καλή χρονιά twiner! .~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 guys η εγκατάσταση γίνεται με το γνωστό τρόπο...???καλή χρονιά να 'χουμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 guys η εγκατάσταση γίνεται με το γνωστό τρόπο...???καλή χρονιά να 'χουμε!!! Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Ναι Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 ....σκάλωμα..όταν πάω να φτιάξω partition δεν γίνεται με το κλασσικό τρόπο..τι κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Σκαλωμα = ? Δεν το κανεις πιο λιανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 βάζω το dvd και επιλέγω εγκατάσταση.Μου έχει 3 επιλογές 1.να τα περάσω σε όλο το σκληρό 2.να κάνω erase το δίσκο και 3.ο manual τρόπος που φτιάχνεις και partition..Εγώ επιλέγω την 3 επιλογή,μου δείχνει κανονικά το δίσκο αλλά δε μπορώ να φτιάξω partition,η επιλογή αυτή είναι γκριζαρισμένη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 κανε πρώτα delete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 να κάνω delete γιατί?,αφού θέλω να κάνω dualBoot με W7... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.