Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης

Orion_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum! Σκέφτομαι μέρες που είναι, να μου κάνω δώρο μια οθόνη γιατί με την 447XS Nokia (!) (CRT) δεν την παλεύω πολύ ακόμα.

Το budget μου είναι από 90 μέχρι 130 ευρώ και δεν έχω κάποια προτίμηση σε συγκεκριμένο μαγαζί. (Και από το μπαρμπαστάθης tech spot να είναι η οθόνη δεν με πειράζει, αρκεί να δουλεύει).

Ακούω προτάσεις!

Δημοσ.

19" και πάνω ψάχνω.

Έχω την GeForce 7600, αλλά υπολόγιζε ότι θα βάλω την 8600 (ψάχνω το κουράγιο να την βάλω στο pc γιατί βαριέμαι :P )

Δημοσ.

19" και πάνω ψάχνω.

Έχω την GeForce 7600, αλλά υπολόγιζε ότι θα βάλω την 8600 (ψάχνω το κουράγιο να την βάλω στο pc γιατί βαριέμαι :P )

πιστευω αυτη που σου προτεινα σε καλυπτει και με το παραπανω,εκτος αν θες κατι ποιο φτηνο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πιστευω αυτη που σου προτεινα σε καλυπτει και με το παραπανω,εκτος αν θες κατι ποιο φτηνο.

Η οθόνη που προτείνεις δεν υπάρχει σε αυτή τη τιμή για αγορά από ίντερνετ. Στο πλαίσιο είναι διαθέσιμη μόνο σε ένα κατάστημα ενώ στα άλλα μαγαζιά ξεκινάει από 170 +.

Επειδή ψάχνω και γω μια οθόνη στα ίδια λεφτά για pc με ati radeon 5770 κάποια άλλη καλή επιλογή ?

Εγώ κλείνω προς αυτή πάντως http://www.skroutz.gr/s/75392/Samsung-SyncMaster-P2050.html

Την έχει δοκιμάσει κανείς ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...