Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ηχείο

Aplostra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελεις μονο ενα σετ midbass 8"; η εννοεις διαιρουμενο (αρα με crossover και tweeter) απλα να ειναι 8" το mid του;

Δημοσ.

2 ηχεία μωρέ θέλω να κανω τη δουλειά μου,βασικά προσπαθω να αποφύγω τον ενισχυτή(βαριέμαι να κανω τρύπες κλπ κλπ κλπ)και να βγάζουν ωραία ήχο.

Δημοσ.

βασικα τα 8ιντσα ειναι μυστηρια διασταση αν θελεις να παιξεις χωρις ενισχυτες. υπαρχουν πολλα 8αρια στην αγορα, αλλα τα περισσοτερα ειναι midrange PA και ειναι για φωνες (πολλες φωνες) αρα να παιξουν με ενισχυτη για σωστο κροσσαρισμα κλπ.

αν εσυ θελεις ενα απλο σετακι διαιρουμενων ηχειων για να τα παιξεις απο την πηγη, ισως να ηταν καλυτερα να πας σε 6.5 ιντσες (εκτος και αν το αμαξι σου εχει οντως θεσεις για 8ιντσα ηχεια). τι αμαξι εχεις;

Δημοσ.

Ενα γκολφακι εχω μωρε και η χαζομάρα ειναι πως εχει τρύπες πισω ακριβώς 20ποντες,οποτε αν βαλω κατι μικρο θα γινει αηδία....

Δημοσ.

το γκολφακι το 5αρι εχει θεσεις για 8ιντσα.. οντως. εννοεις για μπροστα στις πορτες ετσι; γιατι πισω δεν αξιζει να αλλαξεις (γνωμη μου)..

Δημοσ.

γεια σας παιδια ψαχνω ηχεια με γουφερ οτιδιποτε(2,1 5,1) εισχυς 400w ή και περισσοτερο αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια και σε πιο καταστημα τα πουλανε και η τιμη να ειναι λιγο καλη ευχαριστω!!!

Δημοσ.

το γκολφακι το 5αρι εχει θεσεις για 8ιντσα.. οντως. εννοεις για μπροστα στις πορτες ετσι; γιατι πισω δεν αξιζει να αλλαξεις (γνωμη μου)..

Μπροστά είμαι κομπλέ,για πίσω ψάχνομαι γιατί εχει κατι περίεργα λες και ειναι χάρτινα,τα βλέπω και μου'ρχεται να τα....Σκίσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...