dorakos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους..προχθές παρήγγειλα το Samsung Galaxy S i9000,μόλις το παρέλαβα χθές είχε ένα καμμένο pixel,ξέρετε αν η Samsung κάνει αντικατάσταση με καινούργια συσκευή,άν έχει δηλαδή zero pixel η εγγύηση?
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο ακριβως που ειπε ο υποπτος απο πανω Βασικα δεν αξιζει καν να googlαρεις τι παιζει, πηγαινε στο καταστημα και ζητησε καινουριο..
vasilisga Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο ακριβως που ειπε ο υποπτος απο πανω Βασικα δεν αξιζει καν να googlαρεις τι παιζει, πηγαινε στο καταστημα και ζητησε καινουριο.. παντως σε περιπτωση λεμε τωρα που εχει περασει η ημ/νια doa και μας εμφανιστει καποιο καμμενο pixel, μεχρι ποιον αριθμο υποτιθεται οτι δεν σε καλυπτει η εγγυηση? κατα 90% δεν εχει εγγυση zero pixel...
dorakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα τελικά δεν μου το άλλαξαν και θα μου στείλουν το ίδιο μου είπαν ότι το έστειλαν στην αντιπροσωπία και οτι δεν βρήκε καμμένο pixel ενώ υπάρχει (στην πάνω αριστερή γωνία)και μου είπαν η πράσινη η κουκίδα που φένεται ειναι απενεργοποιημένο pixel,μπορεί να φτιάξει με τον χρόνο..δεν πρόκειται να ξανά αγοράσω samsung κινητό μόνο και μόνο από το service..είναι όλα χάλια..
parasaser Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 από 3 και πάνω καλύπτεσαι, φυσικά το ότι το service της samsung είναι για μπάτσες όλοι το ξέρουν, εγώ πάντως θα πήγαινα στο κατάστημα και θα ζητούσα αντικατάσταση,λέγοντας τους ότι εγώ αγόρασα την συσκευή ξέροντας οτι δεν εχει καμένο pixel,αν ήξερα ότι θα είχε δεν θα την αγόραζα. και άμα σου πουν ούτε εμείς ξέραμε, πες τους εγω ζήτησα να ανοίξουμε την συσκευή και μου το απαγόρευσαν, άρα εγώ δεν φέρω ευθύνη.
dorakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 είναι αρνητικοί όλοι και το service και το κατάστημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.