fcmykonos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Εχω εγκαταστησει μια Ip camera. Μέσω του τοπικου δικτυου βλεπω εικονα μια χαρα. Διαβασα στις οδηγιες κατι "περιεργα" πως πρεπε να φτιαξω ενα λογαριασμο στο dyndns.org, να κανω port forward κτλ για να μπορω να την βλεπω μεσω internet. Τι ακριβως πρεπει να κανω? Ανοιξα ενα λογαριασμο στο dyndns αλλα δεν ξερω παρακατω τι να κανω. Ευχαριστω
EyeofOne Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 μέσω port forward απο το router σου επιτρέπεις την πρόσβαση απο απομακρυσμένη διεύθυνση με βάση την διεύθυνση που παίρνεις απο το dyndns...
fcmykonos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το εφτιαξα! Δουλευει μια χαρα κ σας ευχαριστω πολυ. Μια αλλη ερωτηση που θελω να κανω ειναι για τα χρωματα της καμερας. Ειναι μια startech (λογικα ειναι κινεζικη). Οταν ειναι σκοταδι , τα δειχνει ολα γκρι οποτε νομιζω ειναι οκ. Όταν ομως εχω φως απο λαμπες κτλ (οχι ημερας) δεν δειχνει σωστα τα χρωματα. Για παραδειγμα ενας καναπες ειναι μαυρος και τον δειχνει μωβ. Φταιει κατι σε αυτο ?
Ledis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Το εφτιαξα! Δουλευει μια χαρα κ σας ευχαριστω πολυ. Μια αλλη ερωτηση που θελω να κανω ειναι για τα χρωματα της καμερας. Ειναι μια startech (λογικα ειναι κινεζικη). Οταν ειναι σκοταδι , τα δειχνει ολα γκρι οποτε νομιζω ειναι οκ. Όταν ομως εχω φως απο λαμπες κτλ (οχι ημερας) δεν δειχνει σωστα τα χρωματα. Για παραδειγμα ενας καναπες ειναι μαυρος και τον δειχνει μωβ. Φταιει κατι σε αυτο ? Προφανός φταίει η Κάμερα (Low Budget Camera). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μπείς στο Web Interface της κάμερας -> Ρυθμίσεις Εικόνας και να βρείς πειραματιστείς με τις ρυθμίσεις "White Balance"
aris_ray Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα!! πηρα και εγω σημερα μια ip camera. βλεπω μονο απο το pc μου εικονα. εκτος σπιτιου δεν βλεπω με αλλο pc. τι πρεπει να κανω?? εκανα login στο dynds που λετε,μετα?? ευχαριστω!!
3leven Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα!! πηρα και εγω σημερα μια ip camera. βλεπω μονο απο το pc μου εικονα. εκτος σπιτιου δεν βλεπω με αλλο pc. τι πρεπει να κανω?? εκανα login στο dynds που λετε,μετα?? ευχαριστω!! Ειναι καλυτερα να ανοιγουμε νεο θεμα και οχι να ρωταμε σε προυαρχοντα θεματα αλλα επειδη ειναι η ιδια ερωτηση με του τοπικ σταρτερ ΟΚ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.