parsifal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Τα Windows XP δεν περιλαμβάνουν κάποιον MPEG-2 decoder που είναι απαραίτητος για να ανοίξει το Movie Maker αρχεία MPEG με MPEG-2 video. Περιλαμβάνουν μόνο MPEG-1 decoder. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις έναν 3rd party codec για MPEG-2. Ο δωρεάν ffdshow-tryouts θα πρέπει να σου κάνει δουλειά.
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Χρησιμοποιώ Windows XP Home Edition με Sercice Pack 3. Το μήνυμα σφάλματος είναι το εξής: Δεν ήταν δυνατή η εισαγωγή του D:\Τα βίντεό μου\Video Clip project\1o couple.MPG. Ακαθόριστο σφάλμα Διπλό σφάλμα,έχεις διαδρομή με κενά και μάλιστα και με ελληνικά,και τα δύο είναι πηγές προβλημάτων. Αντέγραψε κάποιο αρχείο στην ρίζα του c: και δοκίμασε ξανά.
TSOPA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Τα Windows XP δεν περιλαμβάνουν κάποιον MPEG-2 decoder που είναι απαραίτητος για να ανοίξει το Movie Maker αρχεία MPEG με MPEG-2 video. Περιλαμβάνουν μόνο MPEG-1 decoder. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις έναν 3rd party codec για MPEG-2. Ο δωρεάν ffdshow-tryouts θα πρέπει να σου κάνει δουλειά. Το κατέβασα, το εγκατέστησα αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι. Μπορείς να μου πεις τι κάνω από εδώ και πέρα?
opera Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Το κατέβασα, το εγκατέστησα αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι. Μπορείς να μου πεις τι κάνω από εδώ και πέρα? κάνε και ότι σου είπε το ξωτικό πιό πάνω και τρέξε ξανά το movie maker. για τα βασικά κόψε-ένωσε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το virtualdub αλλά πρέπει να βάλεις τα απαραίτητα plugins βοήθεια
TheELF Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Το κατέβασα, το εγκατέστησα αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι. Μπορείς να μου πεις τι κάνω από εδώ και πέρα? Από την στιγμή που το πέρασες το ffdshow-tryouts δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω,έχεις πλέων πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών τύπον βίντεο.
parsifal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Για να έχουμε κοινό σημείο αναφοράς: Πήγαινε σε αυτό το link και κατέβασε το 7ο αρχείο με υποσημείωση MPEG-2. Βάλε το σε οποιονδήποτε κατάλογο θέλεις, τα ενσωματωμένα utilities της Microsoft δεν έχουν προβλήματα με φακέλους που περιέχουν κενά ή ελληνικούς χαρακτήρες (αυτό έλειπε, ειδικά σε Ελληνικά Windows που έχεις!). Αν έχεις εγκατεστημένο τον ffdshow-tryouts codec, ελέγξε μήπως το Movie Maker τον μπλοκάρει και δεν τον εκμεταλλεύεται: Μενού Εργαλεία > Επιλογές... > καρτέλα Συμβατότητα και φρόντισε να είναι τσεκαρισμένη η καταχώρηση με τίτλο ffdshow Video Decoder. Μετά τα παραπάνω, άνοιγμα MPEG-2 στο σύστημά μου:
TSOPA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ας ξεκαθαρίσουμε ότι πρόβλημα διαδρομής δεν υπάρχει. Drag and drop κάνω από τον ίδιο φάκελο κάποια αρχεία AVI και τα βάζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Άρα ας περάσουμε στην βοήθεια που μου δίνει ο φίλος parsifal. Καταρχάς δεν μπορώ να κατεβάσω το αρχείο που μου δίνεις. Μου βγάζει το logo της Quik Time και κολλάει εκεί. Έχω κατεβάσει το " ffdshow_beta7 "¨. Δεν ξέρω άμα φταίει και αυτό αλλά δεν είχε άλλο στην σελίδα που μου παρέπεμψες. Υ.Γ Σόρρυ για το πρήξιμο
parsifal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχάς δεν μπορώ να κατεβάσω το αρχείο που μου δίνεις. Μου βγάζει το logo της Quik Time και κολλάει εκεί. Επάνω στο link, κάνε δεξί κλικ και ανάλογα με τον browser σου, Save As ή Save Target As κλπ. Έχω κατεβάσει το " ffdshow_beta7 "¨. Δεν ξέρω άμα φταίει και αυτό αλλά δεν είχε άλλο στην σελίδα που μου παρέπεμψες. Μια χαρά το beta7, είναι η τελευταία «επίσημη» έκδοση του project. Υ.Γ Σόρρυ για το πρήξιμο Κανένα πρήξιμο!
TSOPA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις τα κατάφερα!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.