Προς το περιεχόμενο

Πειραγμένες αντλίες καυσίμων -αντιμετωπίζεται;

leonidasgr2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Και το 478 εχει τρυπα στη μεση, τετοιο ηταν! Το ειδα σε 2-3 δελτιααα!

socket478.jpg

Χαχαα ναι δικιο εχεις! Αληθεια αυτα στα ποσα βολτ δουλευουν? Μια φορα με ειχε τιναξει, και απο περιεργεια το μετρησα με το πολυμετρο στη θεση 750V και εδειχνε 1! (δηλαδη οτι φευγει εκτος οριου κλιμακας!) blink.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Στο να βιδωσεις με κλέμες στη θεση που εχει για το... ανεμιστηρακι τη βοηθητικη πλακετα κλεψιματος ντε! :P

(οντως κατι τετοιο εδειξε πως ειχαν κανει...! blink.gif)

Γεμίζω σχεδόν πάντα όταν με πιάσει ρεζέρβα. Σε αυτό το σημείο παίρνει 45 λίτρα. Τσεκαρισμένο καμμιά εκατοστή φορές. Αν κάποιος πει πως χώρεσε π.χ. 50 λίτρα, ξέρω πως με έχει κλέψει. Δε μετρώ ούτε καταναλώσεις ούτε νοθείες, μόνο λίτρα.

Κάποια φορά έβαλα έχοντας 1/8 του ρεζερβουάρ ακόμα και ο τύπος κατάφερε να χωρέσει 48 λίτρα. Παρεμπιπτόντως, τόσα παίρνει έοντας διανύσει περίπου 25 χιλιόμετρα με ρεζέρβα. Φυσικά δεν ξαναπάτησα το πόδι μου εκεί και ενημέρωσα γνωστούς και φίλους.

Και το 478 εχει τρυπα στη μεση, τετοιο ηταν! Το ειδα σε 2-3 δελτιααα!

socket478.jpg

Χαχαα ναι δικιο εχεις! Αληθεια αυτα στα ποσα βολτ δουλευουν? Μια φορα με ειχε τιναξει, και απο περιεργεια το μετρησα με το πολυμετρο στη θεση 750V και εδειχνε 1! (δηλαδη οτι φευγει εκτος οριου κλιμακας!) blink.gif

ναι το 1 σημαίνει εκτος κλίμακας... Καπου ειδα για 50KV.

αθλιοι οι τυποι... "Μητσσοοοοοο, τι σαπιο ηλεκτρονικο εχουμε για να το βαλουμμε στο δελτιο τύπου για να φαινεται φαντασμαγορική η ανακαλυψη μας;" "Χαλασε το ματι του καφε, σου κανει η αντισταση;"

• Moderators

Οπ τωρα ειδα τη δευτερη φωτο στο ποστ του kage (#14). Θα ορκιζομουν οτι δεν υπηρχε χτες!

Οντως 478 ειναι, και οντως πρασινακι :)

Γειά σας κ χρόνια πολλά,

έβαλα βενζίνη απο την ΕΤΕΚΑ στην οδό Αγγλελου Σικελιανού (δίπλα στη Λ.κηφισίας κοντά στην κατεχακη) πρεπει να είχε 1,549 σχετικα καλη τιμή... το ρεζερβουάρ ήταν σχεδόν αδειο. όταν γέμιζε κ ο δείκτης έφτασε στη μέση, σταμάτησε να κινείται όπως σταματησε και ο υπολογιστής ταξιδιού να μετράει την αυτονομία καυσίμου για 5-6 δευτερολεπτα..μετα συνέχισαν το μετρημα κ τα 2 (ίσως έβαζε αέρα)... ενώ η αντλία δεν σταματησε ποτέ να εισάγει- μετραει καυσιμο-χρήματα ....

αυτό σημαίνει πως με έκλεψε ?

τρόπος αντιμετώπισης υπάρχει ? (σκέφτηκα να βάζω εγώ βενζίνη κοιτώντας τους μετρητές κ μόλις δω πως σταματησαν τη μέτρηση (ενεργοποίηση πειραγμενης αντλίας) σταματάω να βάζω καυσιμο .. πληρώνω> τη βάζω στη θέση της για να μηδενιστεί κ ξανα αρχίζω τη συμπληρωση βενζίνης...

εναλλακτικά εχω μαζι μου και ένα 10λιτρο δοχείο κ του λέω γέμισε το ώστε να δω αν κλέβει ...

ποια ειναι η γνώμη σας ?

• Moderators

Κατ αρχας πρεπει να εχεις κλειστα τα ηλεκτρικα για αποφυγη αναφλεξης. Μη ρωτησεις γιατι, για τον ιδιο λογο που πρεπει να εχουμε κλειστο το κινητο.

Αν θες οντως να τους τσεκαρεις, καντο με το δοχειο.

PS: Κι εγω παρατηρω στο δεικτη (τις 2 φορες που δεν εχω κλεισει τα ηλεκτρικα), οτι δεν γεμιζει αναλογικα, αλλα ανεβαινει - μενει - ανεβαινει - μενει. Και οχι στο ιδιο πρατηριο. Μπορει ετσι να λειτουργει η αντλια.

Επισης, υπολογιζεις ποσα λιτρα χωραει το ρεζερβουαρ σου και ποσα λιτρα βαζεις με ταδε τιμη και ταδε ευρω που εδωσες, και αρα στο περιπου που πρεπει να παει το δεικτης. Ετσι δεν παιζει περιπτωση να σου ''κλεψουν'' υπολογισιμα ευρω. Και καινουριο να ειναι το αμαξι, μετα τα 5-10 γεμισματα πρεπει να εισαι σε θεση να το κανεις αυτο!

απο το WV club μου πρότειναν αυτό μετράει το καυσιμο σε λιτρα κ εχει και αλλες λειτουργίες

με αυτό φανταζομαι πλέον είσαι σίγουρος ! τραβάς και μια αγωγή στο βενζινάδικο και βγαίνεις κ με κέρδος αποζημίωσης B) δυστυχώς ειναι μόνο για WV ,ξέρετε αν υπαρχει κατι για BMW ?

δεν καταλαβαίνω όμως .. τα VW μπορούν να ζυγίζουν το καυσιμο αλλα αυτή η λειτουργία είναι 'κλειδωμένη' μεχρι να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...