Liverpool89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αυτο που δειχνει και το βιντεο....fat32...
Liverpool89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Paidia sory gia to agglika... Eimai apo kubuntu ...pav na kanv tiw odigiew poy moy proteine o filos mesa apo terminal alla grafw fdisk -1 alla meta to dev/sda2 den to deixnei mporei kapoios na me kathodigisei?
Liverpool89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 παιδια εκανα φορματ τελικα αλλα τωρα που εγκατεστησα τους οδηγους...και μου εμεινε μονο της καρτας γραφηκων με πεταει συνεχεια μπλε οθονη...και κανει επανεκκινησεις... Λετε να φταει που εβγαλα τον σκληρο και εκανα την εγκατασταση σε αλλον υπολογιστη...? Λετε να φταινε και η διανομη των windows γιατι ενω κανονικα βρισκει μονα τους τους οδηγους εγω τους περασα χειροκινητα....
Liverpool89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Παιδες ειδα στο google οτι την μπλε οθονη μου την βγαζει λογω του οδηγου της καρτας γραφικων που δεν προλαβαινω να κανω εγκατασταση...
panosem Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα σας... Εχθες εβαλα κατα λαθος εναν κωδικο στο λαπτοπ, ειναι ενα Dell με δακτυλικο αποτυπωμα και επαιζα με εκεινο, ωσπου στο τελος το ακυρωσα.. Πιθανον, απο κει πρεπει να κρατησε εναν κωδικο των Windows.. Και πλεον εχω μεινει εκτος Windows. Μπηκα να κανω επαναφορα συστηματος, αλλα δεν εβγαζε καποια παλια ημερομηνια επιστροφης. Μπηκα σε ασφαλη λειτουργεια και παλι μου ζηταει κωδικο. Προσπαθω να κατεβασω το bt5, και το trinity rescue 3, αλλα λογω κακης συνδεσης, δεν κατεβαινουν γρηγορα. Cd των Windows δεν υπαρχουν αλλα εχω μονο τον αυθεντικο κωδικο, ηταν προεγκατεστημενα, και μου δωσανε μονο το φακελο με τον κωδικο. Ειναι W7 professional. Τι προτεινετε να κανω ?
SpyrosDek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 http://youtu.be/iZQHK7EU3BA Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα