Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα παταω εδω κ εκατο ωρες τ F8 κ δν μ βγαινει τπτ!

Εαν σου βγηκε το μενου του Safe Mode προφανως σταματας να πατας F8 και επιλεγεις "Safe Mode" ή οτι αλλο θελεις, με Enter.

Δημοσ.

Εαν σου βγηκε το μενου του Safe Mode προφανως σταματας να πατας F8 και επιλεγεις "Safe Mode" ή οτι αλλο θελεις, με Enter.

Ωραια και μετα;εχ

ει να βαλω κωδικο προσβασης παταω κατι στη ν τυχη κ ειναι κ παλι το pc κλειδωμενο!

• Moderators
Δημοσ.

Και αφού φορτωσαν τα windows σε safe mode, εσύ ΠΩΣ μπήκες αμα δεν είχες κωδικό. Μήπως μπήκες με άλλο λογαριασμό που δεν είχε κωδικό;

Μπηκε σαν admin που πιθανον να μην ειχε κωδικο, αλλα επειδη αυτου του ειδους οι ερωτησεις ειναι λιγο πονηρες, δεν απαντω σχεδον ποτε.

Δημοσ.

Να τα παρουμε απο την αρχη ανοιξα το pc μου βγηκε να βαλω κωδικο δν τν θυμομουν πατησα επανεκκινηση μετα συνεχει f8 κ μ βγηκαν γραμματα με μαυρο πλαισιο το πρωτο ηταν διορθωση προβληματων κ το 2ο ασφαλης λειτουργια!το πατησα κ μ εβγαλε ξανα να βαλω κωδικο!

• Moderators
Δημοσ.

Αυτος ειναι και ο λογος που εκανα τα δυο quote στην προηγουμενη απαντηση μου. Εαν δεν λειτουργει στην περιπτωση σου, ακολουθεις τις οδηγιες/links στα πρωτα post του thread.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα..

Εχω εναν χρηστη στον υπολογιστη του δωματιου μου...που εχει δικαιωματα διαχειρηστη...

Χτες εβαζα τον κωδικο και εμπαινα κανονικα...Το θυμαμαι δεν αλλαξα τιποτα..

Σημερα πηγα να μπω και μου εβγαλε οτι δεν ηταν δυνατη η συνδεση με αυτον τον τροπο...

Τωρα μου ειπε ο αδερφος μου οτι ο μικρος αδερφος μου( εχω και πολλους) ολο το βραδυ που ελειπα προσπαθουσε βαζοντας λαθους κωδικους να το βρει...Λετε να παιχτηκε τιποτα με αυτο?

Πολυ παραξενο μου φεναιτε...

Δημοσ.

Γιατι δεν κανεις το πιο απλο πραγμα; Αν εχεις το δισκακι του συστηματος μπες απο κει πατωντας στο bios και αλλαζοντας την σειρα των boot devices, και μετα πατα system repair και command promt! Μετα πατα, net user και πατα εντερ! Μετα αφου βρεις το ονομα χρηστη σου, γραψε net user (το ονομα χρηστη σου χωρις παρενθεση) * και πατα 2 φορες εντερ ετσι ωστε να φυγει ο κωδικος εντελως! Αν θες εκει πατα τον κωδικο προσβασης που θες αλλα καλυτερα αστο κενο και πατα 2 φορες εντερ! Υστερα κανε επανεκκινηση και εισαι οκ

Δημοσ.

trinity rescue kit is your friend ...ψαξε λιγο και θα μαθεις....

Μπορεις να με δωσεις περισσοτερες πληροφοριες...

Ειχα προβλημα με αυτον τον υπολογιστη και για να του κανω φορματ εβγαλα το σκληρο τον εβαλα σε αλλο πισι και μετα το ξανακουμπωσα σε αυτον που εχει προβλημα...

Δημοσ.

Μπορεις να με δωσεις περισσοτερες πληροφοριες...

Ειχα προβλημα με αυτον τον υπολογιστη και για να του κανω φορματ εβγαλα το σκληρο τον εβαλα σε αλλο πισι και μετα το ξανακουμπωσα σε αυτον που εχει προβλημα...

τα λεει βημα βημα αν εχεις καμια απορια ρωτα

Δημοσ.

Το δοκιμασα πριν αλλα δεν μπουταρει να μου βγαλει τα γραματα...

Το δοκιμασα και σε αυτον τον υπολογιστη και παλι δεν μπουταρε...

Μαλλον κατι γινετε με το στικακι...

Αλλος τροπος δεν υπαρχει..Θα βρω και ενα αλλο στικακι να δοκιμασω...αλλα ξερω οτι ειχα προβλημα με το μπουταρισμα απο στικακι και οταν ηθελα να βαλω και τα 7αρια...

Δημοσ.

τα λεει βημα βημα αν εχεις καμια απορια ρωτα

http://www.youtube.com/watch?v=AsV4mzurr6U

Το δοκιμασα και με αλλο στικακι και παλι τιποτα...και το δοκιμασα και σε αυτον τον υπολογιστη και δεν ξεκιναει...

Μαλλον το φορματ δεν το γλιτωνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...