Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω windows 7 στο pc μου και το μεσημέρι άλλαξα κωδικό και μετά ο χαζός τον ξέχασα.Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω για να επαναφέρω το pc??

Ευχαριστώ πολύ !!!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φιλε pshortjohn και εγω το ειχα παθει αυτο, το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να

μπεις σε ασφαλη λειτουργεια(save mode) αυτο γινετε πατας συνεχεια το F8 συνεχεια ομως απο την ωρα που θα ανοιξη ο υπολογιστης θα σε βαλει στα 7 και απο εκει πας στο λογαριασμοι χρηστων πινακας ελεγχου πατας επανω στο εικονιδιο του κωδικου και καπου σε λεει για καταργηση κοδικου το πατας και τελιοσε αυτο ειτανε και εγω ετσει το εκανα και εγινε καντο και εσυ!!!

Δημοσ.

φιλε pshortjohn και εγω το ειχα παθει αυτο, το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να

μπεις σε ασφαλη λειτουργεια(save mode) αυτο γινετε πατας συνεχεια το F8 συνεχεια ομως απο την ωρα που θα ανοιξη ο υπολογιστης θα σε βαλει στα 7 και απο εκει πας στο λογαριασμοι χρηστων πινακας ελεγχου πατας επανω στο εικονιδιο του κωδικου και καπου σε λεει για καταργηση κοδικου το πατας και τελιοσε αυτο ειτανε και εγω ετσει το εκανα και εγινε καντο και εσυ!!!

Και αφού φορτωσαν τα windows σε safe mode, εσύ ΠΩΣ μπήκες αμα δεν είχες κωδικό. Μήπως μπήκες με άλλο λογαριασμό που δεν είχε κωδικό;

Δημοσ.

Μπηκε σαν admin που πιθανον να μην ειχε κωδικο, αλλα επειδη αυτου του ειδους οι ερωτησεις ειναι λιγο πονηρες, δεν απαντω σχεδον ποτε.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονια!

Τελείως πληροφοριακά, και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ αν ειναι νόμιμο,παράνομο,freeware ή μη το συγκεκριμένο tool,

Active@ Boot Disk.

Πολύ καλό tool με παραπάνω δυνατότητες απο απλή αλλαγή του ξεχασμένου password.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ποση ωρα παταμε το F8?

Ποση ωρα παταμε το F8?

• Moderators
Δημοσ.

Ποση ωρα παταμε το F8?

Ποση ωρα παταμε το F8?

Δεν υπαρχει ακριβης χρονος. Απο τη στιγμη που θα δεις το POST, πατα το ας πουμε με συχνοτητα 2 φορες το δευτερολεπτο, μεχρι να εμφανιστει το μενου επιλογης ασφαλης λειτουργιας.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ακριβης χρονος. Απο τη στιγμη που θα δεις το POST, πατα το ας πουμε με συχνοτητα 2 φορες το δευτερολεπτο, μεχρι να εμφανιστει το μενου επιλογης ασφαλης λειτουργιας.

Οκ

Οκ

δεν μου βγαινει τιποτα κ εχω πατησει επανεκινηση 100 φορες κ ασφαλης λειτουργια!:-(

• Moderators
Δημοσ.

δεν μου βγαινει τιποτα κ εχω πατησει επανεκινηση 100 φορες κ ασφαλης λειτουργια!:-(

Τι εννοεις? Εμφανιζεται το μενου για Safe Mode?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...