pshortjohn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Έχω windows 7 στο pc μου και το μεσημέρι άλλαξα κωδικό και μετά ο χαζός τον ξέχασα.Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω για να επαναφέρω το pc?? Ευχαριστώ πολύ !!!
basilis222 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το καλό που σου θέλω να τον θυμίθεις. Έχεις κανένα USB φλασάκι που να τον έχεις μέσα;
pshortjohn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το καλό που σου θέλω να τον θυμίθεις. Έχεις κανένα USB φλασάκι που να τον έχεις μέσα; Δυστυχώς όχι!!
kotsaris03 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 http://ophcrack.sourceforge.net/download.php
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 για vista τα ιδια ισχυουν;;; Yeap.
panos0100 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 φιλε pshortjohn και εγω το ειχα παθει αυτο, το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να μπεις σε ασφαλη λειτουργεια(save mode) αυτο γινετε πατας συνεχεια το F8 συνεχεια ομως απο την ωρα που θα ανοιξη ο υπολογιστης θα σε βαλει στα 7 και απο εκει πας στο λογαριασμοι χρηστων πινακας ελεγχου πατας επανω στο εικονιδιο του κωδικου και καπου σε λεει για καταργηση κοδικου το πατας και τελιοσε αυτο ειτανε και εγω ετσει το εκανα και εγινε καντο και εσυ!!!
isay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 φιλε pshortjohn και εγω το ειχα παθει αυτο, το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να μπεις σε ασφαλη λειτουργεια(save mode) αυτο γινετε πατας συνεχεια το F8 συνεχεια ομως απο την ωρα που θα ανοιξη ο υπολογιστης θα σε βαλει στα 7 και απο εκει πας στο λογαριασμοι χρηστων πινακας ελεγχου πατας επανω στο εικονιδιο του κωδικου και καπου σε λεει για καταργηση κοδικου το πατας και τελιοσε αυτο ειτανε και εγω ετσει το εκανα και εγινε καντο και εσυ!!! Και αφού φορτωσαν τα windows σε safe mode, εσύ ΠΩΣ μπήκες αμα δεν είχες κωδικό. Μήπως μπήκες με άλλο λογαριασμό που δεν είχε κωδικό;
_Anonymous_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μπηκε σαν admin που πιθανον να μην ειχε κωδικο, αλλα επειδη αυτου του ειδους οι ερωτησεις ειναι λιγο πονηρες, δεν απαντω σχεδον ποτε.
dee777 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και καλή χρονια! Τελείως πληροφοριακά, και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ αν ειναι νόμιμο,παράνομο,freeware ή μη το συγκεκριμένο tool, Active@ Boot Disk. Πολύ καλό tool με παραπάνω δυνατότητες απο απλή αλλαγή του ξεχασμένου password.
siliveyourway Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ποση ωρα παταμε το F8? φιλε pshortjohn και εγω το ειχα παθει αυτο, το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να μπεις σε ασφαλη λειτουργεια(save mode) αυτο γινετε πατας συνεχεια το F8 συνεχεια ομως απο την ωρα που θα ανοιξη ο υπολογιστης θα σε βαλει στα 7 και απο εκει πας στο λογαριασμοι χρηστων πινακας ελεγχου πατας επανω στο εικονιδιο του κωδικου και καπου σε λεει για καταργηση κοδικου το πατας και τελιοσε αυτο ειτανε και εγω ετσει το εκανα και εγινε καντο και εσυ!!! Ποση ωρα παταμε το F8?
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ποση ωρα παταμε το F8? Ποση ωρα παταμε το F8? Δεν υπαρχει ακριβης χρονος. Απο τη στιγμη που θα δεις το POST, πατα το ας πουμε με συχνοτητα 2 φορες το δευτερολεπτο, μεχρι να εμφανιστει το μενου επιλογης ασφαλης λειτουργιας.
siliveyourway Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δεν υπαρχει ακριβης χρονος. Απο τη στιγμη που θα δεις το POST, πατα το ας πουμε με συχνοτητα 2 φορες το δευτερολεπτο, μεχρι να εμφανιστει το μενου επιλογης ασφαλης λειτουργιας. Οκ Οκ δεν μου βγαινει τιποτα κ εχω πατησει επανεκινηση 100 φορες κ ασφαλης λειτουργια!
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 δεν μου βγαινει τιποτα κ εχω πατησει επανεκινηση 100 φορες κ ασφαλης λειτουργια! Τι εννοεις? Εμφανιζεται το μενου για Safe Mode?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα