Προς το περιεχόμενο

Κόλλησε ο Mac

konm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Έχω MacBook Pro και κατέβασα το antivirus eset απλά για να υπάρχει κάποια προστασία, όταν το εγκατέστησα κόλλησε ο υπλογιστής, περίμενα περίμενα τίποτα. Πάτησα μετά το κουμπί για να κλείσει και έκλεισε. Πάω να τον ξανανοίξω και μου ανοίγει μέχρι την αρχική οθόνη έχοντας ανοιχτό το παράθυρο του eset. Απο εκεί και πέρα μόνο να τον κλείσω απο το κουμπί μπορώ τίποτα άλλο!!!! Δώστε μου λύση!!! Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπες σε safemode και προσπαθησε να διαγραψεις το antivirus....κολλησε ενω εκανε scan????και αλλλοι χρηστες εχουν αναφερει ιδιο προβλημα οταν προσπαθησαν να εγκαταστησουν antivirus σε mac οπως διαβαζω σε αλλα φορουμ

μπες σε safemode και προσπαθησε να διαγραψεις το antivirus....κολλησε ενω εκανε scan????και αλλλοι χρηστες εχουν αναφερει ιδιο προβλημα οταν προσπαθησαν να εγκαταστησουν antivirus σε mac οπως διαβαζω σε αλλα φορουμ

Πως μπαίνεις σε safe mode σε ένα mac; Έχει safe mode και μου εχει διαφύγει όλα αυτά τα χρόνια;

το σχολιο μου ειναι προφανως ειρωνικο στον απο πανω που ειπε περι reseτ bios και οτι δεν υπαρχει safe boot σε mac...ενοειται πως τα παιδια στο maclife εχουν κανει καταπληκτικη δουλεια

Μας τρομάζεις λίγο με το post σου ! Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να βάλουμε antivirus στα mac !

μην το λες αυτο απλα εχουμε ξεφυγει γιατι ειμαστε λιγοι.....οταν γινουμε πολλοι μαλλον και οι εταιριες θα ενδιαφερθουν και θα βρουν κενα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...