Προς το περιεχόμενο

Wind Προγράμματα.

deantoni_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα, ειδικά για data που το χρειάζομαι, υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη Wind όπως της cosmote/vodafone με 2-3 euro 150mb data το μήνα;

Δημοσ.

Το τρελλό είναι ότι όσοι ήδη έχετε ενεργή την προσφορά με το 1500GB και 1500SMS για όλη τη χρονιά (2010) αν στείλετε σήμερα ενημερωτικό στο 1245 (ΥΠ) θα δείτε ότι το όριο των 1500GB έχει ...ανέβει στα 2000GB!!! Τι σημαίνει αυτό?

Δημοσ.

Παιδιά τι γίνεται;;; Ξεμένουμε από ίντερνετ στο κινητό με τη wind;

Έχω αυτό με τα 1500 mb το μήνα αλλά σε λίγες ώρες μας χαιρετάει με τον παλιό χρόνο...

Στο site της wind που κοίταξα, το wind plus (40 mb το μήνα) είναι μούφα γιατί κάτι λέει πως πέφτουν μονάδες κάθε φορά που συνδέεται μέχρι να γίνει (ή να σε κάνει) αποσύνδεση.

Δημοσ.

Μολις πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα παιδι απο την εξυπηρετηση της; wind.. Μου ειπε πως μετα τις 12 το βραδυ αντιο ζωη το Free internet.. Εχεις κανεις υποψιν τι 8α γίνει μ'αυτο το 8έμα ?

Δημοσ.

Εγώ με βλέπω να πηγαίνω cosmote, ωραία ήταν με την Wind και το 1,5GB αλλά κάπου εδώ τελειώνει το φαγοπότι. Είχα στείλει και mail στην wind σχετικά με το αν θα υπάρξει κάτι άλλο μελλοντικά αλλά καμία απάντηση μέχρι τώρα, τους τόνισα επίσης ότι θα φύγω από την εταιρία τους αν δεν υπάρξει κάτι, δεν βλέπω να ίδρωσαν καθόλου. :mellow:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...