Προς το περιεχόμενο

roland fc 300

nikos sigma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα! μπορει καποιος κιθαριστας που εχει roland fc- 300 να βοηθησει να βρω ακρη γιατι δεν ακουγεται τιποτα??εενα εχω εναν ενισχυτη, το roland fc-300 και την κιθαρα μου! ειναι αρκετα ή χρειαζομαι και κατι παραπανω???ευχαριστω!

Δημοσ.

Ελπίζω να γνωρίζεις ότι το FC300 είναι απλά ένας midi foot controller. Δηλαδή δεν έχει ήχους, αλλά το συνδέεις με μια μονάδα με ήχους για να μπορείς να ελέγχεις τη μονάδα σαν πεταλιέρα...

Δημοσ.

Ελπίζω να γνωρίζεις ότι το FC300 είναι απλά ένας midi foot controller. Δηλαδή δεν έχει ήχους, αλλά το συνδέεις με μια μονάδα με ήχους για να μπορείς να ελέγχεις τη μονάδα σαν πεταλιέρα...

Δημοσ.

Να σου προτείνω, αλλά πόσα πιάνουν τα μαλλιά της κεφαλής σου; :D

Χωρίς πλάκα, πρέπει να δώσεις ένα budget και κάτι χειροπιαστό όσον αφορά στον ήχο που θέλεις. :)

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά θα κοίταγα για κάνα μεταχειρισμένο TC Electronic G-Major... Αλλιώς έχεις την επιλογή του Boss GT-Pro πάλι σε δεύτερο χέρι. Αλλά θεωρώ το πρώτο σαφώς ανώτερο.

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συμβατότητας, αλλά καλό θα ήταν να πας να ρωτήσεις σε ένα κατάστημα, ή, ακόμα καλύτερα, να στείλεις mail στις αντίστοιχες εταιρίες (tc electronic kai boss) όπου θα ρωτάς ακριβώς αυτό το πράγμα. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...