Προς το περιεχόμενο

Mp3-Mp4 player;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό είναι στα 185 ευρώ αλλά φαντάζομαι εαν ψάξεις και αλλού ίσως το βρεις φτηνότερα

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/MP3-MP4-Players/Apple-iPod-Nano-8GB-Green-6GEN-and-Nanowatch.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα πάντως μου αρέσουν τα GoGear της Phillips. Έχω το παλιότερο μοντέλο από αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0465990&catid=061600 και είναι μια χαρά (Μεγάλη οθόνη, καλός ήχος). Και δεν χρειαζεται να παρεις κάτι με 150 ευρώ. Νομίζω τα 4GB ειναι αρκετά για την κοπέλα σου και κοστίζουν πολύ λιγότερο. Κρίση πες της :) !

Αρκετα ωραιο το Ipod Nano φαινεται. Αλλα εχει πολυ μικρη οθονη. Θα ειναι βολικο;

ohh yes.... πάρε το ipod nano να είσαι μέσα στο budget σου και μετά άμα θέλει παίρνει από μόνη της το λουράκι για να το κάνει ρολόι

το πολύ πολύ τράβα από κάνα πλαίσιο να το δεις εγώ που το είδα ξετρελάθηκα...

Φιλε σου συνιστω αφοβα sony walkman...εχω ενα 5 χρονια και ειναι "σκυλι"..κανενα ελλατωμα ουτε καν η μπαταρια δεν επεσε(ασε που κραταει παρα πολλες ωρες συνεχη αναπαραγωγη σε αρκετα μεγαλη ενταση αλλα με χαμηλο φωτισμο).Κοιτα εδω ενα πιο καινουργιο μοντελο απο το δικο μου http://www.sony.gr/product/nws-e-series/nwz-e353

Το ipod ακομα θελει itunes για μεταφορα τραγουδιων; Ειναι δυσκολη διαδικασια για κοπελα; Βαρετη σιγουρα πρεπει να ειναι.

Σκεφτομαι και το Sony NWZS545 ή το Sony NWZ A845. Τι λετε;

Drag and drop κανείς τι πιο ευκολο,είναι η κλασική διαδικασία που ακολουθεις...

Τώρα αμα θες να φτιάξεις τα tags και γενικότερα να "οργανώσεις" κάπως τα πράγματα είναι κάπως βαρετό ....αλλά το προτιμω από το να είναι χύμα

Ps: ναι το itunes είναι απαραίτητο

Sent from my HTC Hero

Θα σου ελεγα να παρεις το NWZ-A845...ειναι νομιζω καλυτερο και απο αποψη μουσικης και απο αποψη video.Επισης, ολα τα καινουργια sony βασιζονται στο drag&drop σε αντιθεση με τα ipod που θελουν υποχρεωτικα itunes,μια διαδικασια που μου εσπασε τα νευρα οταν το δοκιμασα..δικη σου η αποφαση!

Τελικα λεω να παω το NWZ-A844, ιδιο με το A845, αλλα με 8gb μνημη. Το θεμα ειναι οτι στο σκρουτζ το εχει μονο σε 3 μαγαζια και σε κανενα γνωστο απο τα ελληνικα καταστηματα. Γιατι αυτο;

Xμμ...δεν ξερω..βασικα δεν ασχοληθηκα ποτε με το σκρουτζ.Για online αγορες προτιμω το e-shop.Γιατι παντως δεν ριχνεις και καμια ματια σε κανεναν Γερμανο,Κοτσοβολο,Multirama κτλπ;

Γιατι ειναι παρα πολυ ακριβα!

Το σκρουτζ δεν ειναι μαγαζι. Ειναι κατι σαν search engine με μαγαζια και ετσι μπορεις να βρεις σε ποιο μαγαζι υπαρχει στη χαμηλοτερη τιμη. Στα μαγαζια που λες οι τιμες ειναι πολυ υψηλες!

Ααα..οκ!Τοτε το σκρουτζ δεν θα το ειχε σε καποιο γνωστο μαγαζι γιατι μπορει να μην εφτασε ακομη...γι'αυτο και δεν ειδα το συγγεκριμενο μοντελο σε καποιον καταλογο.Παντως αυτο το mp4 ειναι ιδανικο κατα τη γνωμη μου

Οκ αυτο θα παρω τοτε. Ξερετε αν εχω καποιο προβλημα που θα το παρω απο την Αγγλια; Εκτος οτι θα χρειαστω προεκταστη για τη πριζα, επειδη θα εχει την αγγλικου τυπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...