JohnXarxas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά έχω έναν φάκελο που λέγεται video-sound στον εξωτερικό μου σκληρό, και εκεί βάζω όλους τους ήχους και βίντεο που έχω... μέσα εκεί βρίσκεται ένας φάκελος που λέγεται music [music folder open problem.jpg] όπως καταλαβαίνετε εκεί μπαίνουν τα τραγούδια μπαίνω και εγώ κατα καιρούς και τα τακτοποιώ σε φακέλους σταδιακά (δεν υπάρχει περίπτωση να τα κάνω όλα σε μια μέρα γιατί είναι αρκετά πολλά και βαριέμαι...) χθες όπως μπήκα ξεκίνησα και μετά μου κόλλησε και εμφανίστηκαν παράθυρα σφάλματος [drwtsn32.exe (sfalma).JPG] [explorer.exe (sfalma).JPG] *να σημειώσω πως από τότε μου εμφανίστηκαν και στην εκκίνιση, ενώ κολλάει αφάνταστα το PC και ξεκολλάει από τη διαχείριση εργασιών, πατώντας στον φάκελο τερματισμός εργασίας αυτά τα σφάλματα είναι "καταγεγραμένα" στη διαχείριση υπολογιστή [drwtsn32.exe (application error info).JPG] [explorer.exe (application hang).JPG] *να πω ακόμα πως έχω γνήσιο λειτουργικό windows XP και απενεργοποιημένα τα updates, ενώ ακόμα χθες μου έβγαλε ειδοποίηση το avast antivirus, και με έβαλε να διαγράψω ένα αρχείο, ενώ η ειδοποίηση για μόλυσνη μου ήρθε μετά από την εγκατάσταση μιας toolbar στον firefox,την οποία φυσικά και έβγαλα (έτσι κι αλλιώς θα την έβγαζα, να δοκιμάσω κάτι ήθελα). και μετά από όλα αυτά την πλήρωσε ο καημένος ο φάκελος... από αποτελέσματα αναζήτησης αυτά τα αρχεία βρέθηκαν σε φάκελους των windows [explorer.exe (search results).JPG] [drwtsn32.exe (search results).JPG] απο ότι μου'χουν πει το explorer.exe είναι το "πρόγραμμα" το οποίο τρέχει διαρκώς και σε αυτό "βασίζεται" το λειτουργικό της μικρομαλακήν. Να ανησυχήσω??? και εκτός αυτού, μέσα σε αυτό το φάκελο σε σύνολο έχω γύρω στα 1000 τραγούδια... Φυσικά δεν θέλω να τα χάσω, τα μάζεψα πολύ δύσκολα, και τα ταξινόμισα ακόμα πιο δύσκολα SOS και ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Έχεις βάλει κάποιον codec τελευταία; Αυτά τα κάνει όταν υπάρχει conflict με τους codecs. Για αρχή κατέργησε ότι codecs έχεις βάλει και βάλε μόνο ένα πακέτο (αν πραγματικά το χρειάζεσαι). Δεν τίθεται θέμα να χάσεις αρχεία. Για το Real δεν θα πω τίποτα, μέρες που είναι... EDIT: Α και να ενεργοποιήσεις τα updates οπωσδήποτε. Αν δεν τα θέλεις όλα, επέλεξε να σε ειδοποιεί αλλά να μην κατεβάζει ούτε να εγκαταστεί αυτόπατα τα updates και αφαίρεσε ότι δεν χρειάζεσαι.
JohnXarxas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 1) δεν ξέρω τι είναι τα codecs. 2) έχω το real player, μα δεν το ανέφερα πουθενά εδωπάνω
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 1) codecs είναι βοηθητικά, να πω προγράμματα; που επιτρέπουν σε players που δεν υποστηρίζουν την αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων που δεν υποστηρίζουν εγγενώς. Π.χ. xvid, divx (που το έχεις κι αυτό εγκατεστημένο), codec packs όπως το k-lite ή direct show filters όπως το ffdshow. Αυτά λέω να κάνεις απεγκατάσταση (όποια έχεις) και να βάλεις ένα μόνο πακέτο όπως το k-lite. 2) Τα αρχεία με το r δηλώνουν ότι ανοίγουν με το Real Player. Απλά έχω κάτι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μην δίνεις σημασία. Γι αυτό το έβαλα σε spoiler το σχόλιο. Εκτός αν αποδειχτεί στην πορεία ότι φταίει αυτό.
JohnXarxas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 είναι απίστευτο το τι κατάλαβες από την εικόνα με τον φάκελο... εγω στη θέση σου δεν θα το παρατηρούσα, και θεωρούσα ανούσια την επισύμανση της εικόνας, ευτυχώς τελικά την έβαλα οπότε, βγάζω όλα τα μπιχλιμπίδια, και από που κατεβάζω το k-lite? είναι freeware?
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μια εικόνα=χίλιες λέξεις, δεν το λένε άδικα αυτό. Λοιπόν το klite είναι δωρεάν και περιέχει και real alternative, οπότε σουτάρεις ότι codec έχεις, σουτάρεις real player, άσε αν θέλεις το winamp (πάλι από τα εικονίδια) και κατέβασε το (δωρεάν) K-Lite. To standard είναι αρκετό νομίζω.
JohnXarxas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 το winamp δεν φεύγει από τον υπολογιστή μου για λόγους broadcast σε ευχαριστώ πολύ τώρα κάνω μια περιήγηση στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων για να σουτάρω πολλά και διάφορα αν δεν πετύχει θα τα ξαναπούμε σε ευχαριστώ και πάλι
JohnXarxas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 δυστυχώς καμία διαφορά με το που πατάω τον φάκελο κολλάει τα προγράμματα συννεχίζουν να τρέχουν ανενόχλητα αλλά δεν λειτουργεί τίποτα (ούτε έναρξη, ούτε φάκελου, ούτε γραμμή εργασιών, ούτε επιφάνεια εργασίας κλπ) αν δε πατήσω τερματισμός εργασιών στον φάκελο από την διαχείριση εργασιών ΣΟΣ!!!
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Απεγκατέστησες codecs (xvid, ffdshow); Έβαλες k-lite; Ο explorer συνήθως κολλάει λόγω codec conflict (νομίζω το ανέφερα στην αρχή) γι αυτό καλά είναι να μην έχεις πολλά μπερδεμένα στο σύστημα.
orion1986 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 φιλε δοκιμασε να τρεξεις σε safe mode το spybot search and destroy . εννοειται βεβαια να εχεις τα τελευταια definition update του προγραμματος . υποψιαζομαι πως εχεις καποιο malware
JohnXarxas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 αυτά είναι προγράμματα για registry? αν ναι έχω το registy booster και από antivirus το avast και σε safe mode χωρις ίντερνετ ή σκέτη?
JohnXarxas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 έβγαλα όλα τα media players εκτός από αυτό των windows & winamp. μετά έκανα εγκατάσταση στο k-lite
guardianx71 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Πάνε στον κατάλογο windows\system32 κάνε αναζήτηση το drwatson (λογικά θα σου βγάλει 2 , ενα κανονικο και ένα με 32 στο τέλος) κάνε στο δεύτερο διπλό κλικ , και στο μενού που σου βγάζει ξετίκαρε τα όλα. Αυτό 90% των περιπτώσεων προκαλείται από ιούς. Πέτα registry booster , avast, έστω προσωρινά και εγκατέστησε το trial του kaspersky και το malwarebytes antimalware. Για καθαρισμό registry , cache κτλ θα σου πρότεινα το ccleaner καλύτερα από το registry booster
JohnXarxas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 κλικάρω λοιπόν το δεύτερο (δεν έχει το 32 στο τέλος του ονόματός του) μου βγάζει αυτό το παράθυρο τώρα κατεβαίνει το antivirus
guardianx71 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Επειδή δεν έχω xp πια , δες μήπως υπάρχει το drwtsn32.exe . Σε αυτό λογικά πρέπει να κάνεις το διπλο κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.